Roberte Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 salve am gasit acasa 4 suruburi (noi) de etrier fata, pt zx10 2004/2005. le luasem preventiv pt zx10-le meu, dar acum nu mai am nevoie ca am vandut motoreta. daca e cineva interesat, sunt de vanzare; parca am dat 80 ron pe ele.. (e indicat sa ai de rezerva; am vazut destule suruburi blocate si e nasol de tot sa le scoti daca s-a dus capul surubului sau filetu etc.) revin cu poze reale zilele astea. nu le vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 16, 2018 Share Postat Ianuarie 16, 2018 Salutare . am o janta fata zx10, stare noua, vand/schimb.. pm pt detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Salut, o copie dupa cheie la ZX10R 2007 aveti idee unde as putea face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Am vazut pe la Baneasa Shopping Center la unul din magazinele alea de bricolaje, cred ca era chiar la Brico la intrare. Era vreo 250 de lei. Nu bag mana in foc ca te rezolva ca eu nu mi-am facut, doar am intrebat, dar asa ziceau, ca fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Martie 14, 2018 Share Postat Martie 14, 2018 Salut baieti! Daca trebuie cuiva, am 3 chestii de vanzare pentru zx10r 2008-2010 si anume un far, cutia cu relee si un motoras servo exup fara cabluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Cata caterinca, cand am povestit aici pe topic cum mi-am luat teapa de la United Motors si prietenul lor care mi-a vandut-o de la ei din showroom si-au dat cativa cu parerea pe aici,evident ca nimeni de la United nu a intrat sa 'apere' onoarea servicului in toata tarasenia. In schimb acum cand United a trimis un litru de ulei gresit sau mai tarziu, intra si se apara mai ceva ca in instanta, iar lumea sta si savureaza lupta pentru 'litrul de ulei'. Misto forum, misto reprezentanta Kawasaki. Editat Aprilie 6, 2018 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2018 Admin Share Postat Aprilie 6, 2018 In schimb acum cand United a trimis un litru de ulei gresit sau mai tarziu, intra si se apara mai ceva ca in instanta, iar lumea sta si savureaza lupta pentru 'litrul de ulei'. Misto forum, misto reprezentanta Kawasaki. Daca la asta te referi, vezi ca intre Unimotors si Unitedmotors este o diferenta, mai precis cateva litere lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 E clar: 'Stii bancul cu mambo? M-am bosorogit de tot!' Se poate sterge sau ignora postul meu de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 ))) Bai Niko, sa nu te recunosc, l-ai pomenit pe Rossi, dupa aia postari la "sentiment" pe feisbuc, acum asta de mai sus )) Nu-ti merge bine iarna, tot la Nikos in Constanta e mai bine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Imbatranesc mah! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 Releu incarcare ZX10 2008 are cineva de vanzare? Sau ma orientez direct la produs nou? Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Am eu. 75 EURO, provine de pe BMWS1000RR, mosfet.Garantie 1 an sau 2 ani daca ti-l montez eu pt inca 60 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Releu incarcare ZX10 2008 are cineva de vanzare? Sau ma orientez direct la produs nou? Multzam! Salut, am original OEM/dedicat KAWA ZX10 08+ Tel.0722269189/Bucuresti Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 4, 2018 Share Postat Iunie 4, 2018 Am eu. 75 EURO, provine de pe BMWS1000RR, mosfet.Garantie 1 an sau 2 ani daca ti-l montez eu pt inca 60 ron. Acum am cercetat mai bine, releul de pe BMW S1000RR, Panigale, R1 2007+ se potriveste perfect la ZX10 2008+. Deci, nu e nevoie si de mufe. 60 euro pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Am desfacut azi mobra, este defapt statorul dus, releul este ok, la naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Am desfacut azi mobra, este defapt statorul dus, releul este ok, la naiba! Infasurarea lui face contact electric cu sasiul motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Uite aici vinovatul, parlit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 14, 2018 Share Postat Septembrie 14, 2018 Salut, am si eu de vanzare un capac de carbon, poate intereseaza pe careva: https://www.olx.ro/oferta/capac-carbon-stator-kawasaki-zx10r-2008-2010-IDby73q.html @ SBN - Statorul la United, nou OEM este 1450 RON, un releu tot la ei 930 lei, asta daca erai curios.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Salutare prieteni! Ma tot gandesc sa achizitionez un zx10r 04 05 ..pot afla cateva detalii despre mobra de la cei care au sau au avut modelul asta? Avantaje dezavantaje..tin sa mentionez ca vreau sa folosesc mobra doar stradal .. nu circuit nu mers extrem..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Am si un releu de incarcare original: https://www.olx.ro/oferta/releu-incarcare-oem-kawasaki-zx10r-2008-2010-IDbApX4.html#0536f2ac04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 @slg-motorcycles, motocicleta este cel putin racheta, foarte brutala fata de celelalte din categoria ei, dar foarte manevrabila. Au avut probleme la cadru, se crapa undeva in fata, cred ca daca dai o cautare pe gugal o sa gasesti detalii. Oricum, trebuie sa te tii bine de ea, ca e naravasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 @slg-motorcycles, motocicleta este cel putin racheta, foarte brutala fata de celelalte din categoria ei, dar foarte manevrabila. Au avut probleme la cadru, se crapa undeva in fata, cred ca daca dai o cautare pe gugal o sa gasesti detalii. Oricum, trebuie sa te tii bine de ea, ca e naravasa. Te salut! Multam pt info, ramane sa mai cercetez piata ..nu sunt genul sa ma dau pe o roata sau sa merg hard.. doar ca mi place modelul mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Te salut! Multam pt info, ramane sa mai cercetez piata ..nu sunt genul sa ma dau pe o roata sau sa merg hard.. doar ca mi place modelul mult In 2005 s-a facut o revizie la cutia de viteze, alea din 2004 au probleme si mai mari. Problemele nu s-au rezolvat de tot, chiar si modelul 2005 e predispus la probleme ale cutiei. Ii trebuie neaparat un amortizor de ghidon bun, e scurta intre roti si e predispusa la voblaje. Altfel,daca e in stare tehnica buna, unul din cele mai fun modele produse vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Septembrie 28, 2018 Autor Share Postat Septembrie 28, 2018 (editat) Salutare prieteni! Ma tot gandesc sa achizitionez un zx10r 04 05 ..pot afla cateva detalii despre mobra de la cei care au sau au avut modelul asta? Avantaje dezavantaje..tin sa mentionez ca vreau sa folosesc mobra doar stradal .. nu circuit nu mers extrem..! Salut, Principalele bube: - se fisureaza cadrul in dreapta sub rezervor, pe sudura, aici trebuie sa verifici foarte atent sa nu fi fost deja reparat(prost) - franele sunt destul de slabe, daca pui pompa radiala + furtune racing se mai rezolva, dar nu de tot (etrierii rezolva problema) - chestii mai putin importante: se rup clipsurile de la carene f usor iar daca ai cazut, o rezolvi doar daca cumperi altele, altfel nu mai sta linie In rest, motocicleta e super misto si ti-o recomand, daca gasesti una in mintile ei LE: nu am auzit de niciun zx10 2004-2005 sa aiba probleme la cutie, la zx6 in schimb, da. Bafta! Editat Septembrie 28, 2018 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Va salut și mulțumesc mult pentru informații, ma ajuta sa iau o decizie bună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate