Baiazid Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Cam asa ... 4-5 Bagaje nu prea multe! cort + rucsac e de ajuns CEL MAI IMPORTANT: Scuipati toaaata ziua ca sa va deshidratati. Avem de baut acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 EU PLEC PRIMUL SHI IMI LASATZI AVANS 1 ORA CA SA AJUNGEM IN ACELASHI TIMP LA PLOIESHTI LUDIX RULES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Merge vreo masina, sa punem si noi un rucsac ceva acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Din pacate eu nu cred ca pot pleca decat sambata pe la pranz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 (editat) Ma bucura sa vad multi dintre voi sunt deja entuziasmati de festival. Insa, eu fiind "cineva din interior", va soptesc ca ar fi grozav sa ajungeti vineri cat mai devreme - poate chiar de la inceput - astfel incat sa prindeti toate manifestarile pregatite. Editat Mai 11, 2005 de Leviathan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Cum adica sa pui in masina? Rucsac nu s-a inventat? Ca la mine nu incape cortul sub sa Asa ca voi avea cocoasa de la rucsac, nu de la protectii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Da dar eu am si una bucata nevasta, care deci si prin urmare trebuie sa care rucsacul, si daca pun cort+2saci dormit+ceva deale gurii = greutate cam mare pentru una bucata femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Da, nu m-am gindit. Eu nu iau pe nimeni in spate. Nici nu e prea comod la mine in spate. Dar ne vedem la Arc, mai iau eu cite ceva de la voi daca nu va ajunge locul. Si sa vad daca conving vreun prieten sa vina cu masina totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Multam, da mai vedem si mai vb pana atunci. Poate la Etrusco sau la Arc saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Chestia asta cu jucaria e chiar serioasa? Nu de alta, da' nu mai am decat o masina teleghidata, si aia n-o aduc ca-mi place prea mult Ceva machetute daca aducem e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Pleaca cineva sambata de dimineatza? De la arc? Eu atunci pot sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Chestia asta cu jucaria e chiar serioasa? Nu de alta, da' nu mai am decat o masina teleghidata, si aia n-o aduc ca-mi place prea mult Ceva machetute daca aducem e bine? Este foarte serioasa! Anul trecut am strans jucarii pentru o multime de copii.....si, erau si cateva masinutze teleghidate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Sigur, as vrea sa vin in Etrusco vineri. Ca l-am cam ratat in ultima vreme, m-am zbatut ca pestele pe uscat pentru motor, acte, bani ... Si inca nu e gata, tot mai trebuie muncit. Dar macar motorul merge bine. Restul sint chestii minore: o pozitie, un buton, etc. Asa e la second hand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Chestia asta cu jucaria e chiar serioasa? Nu de alta, da' nu mai am decat o masina teleghidata, si aia n-o aduc ca-mi place prea mult Ceva machetute daca aducem e bine? Cu bani pe care-i dai pe intrare la alte intruniri , ai putea sa cumperi o jucarie frumoasa , nu e obligatoriu sa aduci din dotare. Tinand cont ca e pentru o cauza nobila , chiar cred ca merita efortul... . Eu una prefer sa dau banii pe o jucarie care stiu ca va face fericit un copil decat pe bilet de intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 @Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Cu bani pe care-i dai pe intrare la alte intruniri , ai putea sa cumperi o jucarie frumoasa , nu e obligatoriu sa aduci din dotare.Tinand cont ca e pentru o cauza nobila , chiar cred ca merita efortul... . Eu una prefer sa dau banii pe o jucarie care stiu ca va face fericit un copil decat pe bilet de intrare Pai la asta ma gandeam si eu sa cumpar machetute, ca nu mai am nici o jucarie. Ma gandeam daca sa aduc o singura jucarie, da' mai faina , sau mai multe da'... mai putin faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 abia astept!!! prezentarea suna extraordinar m-am apucat sa strang jucarii deja... sper sa vin cu topcase-ul plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 o sa fiu acolo, eu si un sac de jucari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ved Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 As vreau si eu sa plec sambata.Cine ma ia si pe mine in brigada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Vino la arc, si vedem acolo. De acolo o sa fac si eu echipa cu cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 As vreau si eu sa plec sambata.Cine ma ia si pe mine in brigada? Eu va propun sa veniti de vineri....sunt 60 km pana la noi...si o sa merite...muzica, bautura, distractia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ach Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Sambata la ce ora se pleaca de la arc? sau o ora aproximativa.... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Si Vineri cine pleaca si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Eu vin cu Caramida Zburatoare. Pana una-alta am loc si de pasager si de bagaje. La ultima intalnire am carat 3 corturi, 4 saci de dormit, izoprene si vreo 2 rucsaci... Basca d-ale gurii... Eu o sa plec cand o sa mai fie cativa doritori... vineri dup-amiaza e OK. Ne-om organiza mai bine la Etrusco diseara. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el petalla Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 actiunea are loc la 3 Km de mineeeee....poate vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate