Sari la conținut

Motociclist "accidentat" De Politia Harlau


orestte
 Share

Postări Recomandate

Ipoteze...

 

1. S-a confirmat ca bikerul s-a intors la un moment dat si a intrat apoi in masina de politie.

SF: daca totusi bikerul nu inotrcea sau intorcea si o lua pe o straduta, camp, anyway si in acelasi timp, de pe contrasens venea un alt biker cu o motocicleta asemanatoare (poate doar ce intra pe drum, nu e treaba mea, dar trebuie luata in considerare posibilitatea) si politia il acrosa (din filmulet mie nu mi se pare ca masina era oprita pe drum, ci chiar a intrat in biker) si ala murea nevinovat... cum era? Dar daca mortul era din familia cuiva apropiat fiecaruia?

 

Atunci era alta poveste, pana una alta politia a intrat (sau s-a ciocnit) cu ACEL motociclist ...daca motociclistul era din familia mea, si facuse ce facuse si asta, imi bagam (cuvant urat) si in el, fara nici o jena.

 

Tata e taximetrist, eu computerist (ca sa destram visele celor care cred ca-s gabor), vreau sa stiti sa-l fuck si pe el in gat de fiecare data cand face o nefacuta ...insa de cele mai multe ori cand incalca legea SE ASIGURA CA NU INCURCA participantii la trafic. Pentru mine legea e tot lege, ii zic ca e muist si gata.

 

2. Daca politaiul avea boala pe biker ca a avut o aventura cu nevasta-sa si a vrut sa il omoare? Putea sa zica ca l-a somat sa opreasca si ca nu a oprit si a fost nevoit sa il dea jos. Dar la fel de bine putea sa nu o faca si sa declare ca a facut-o.

 

Atunci e alta poveste, din nou, sa angrenezi 2,3 masini de politie, 6,8 persoane e cam complicat pentru povestea ta de dragoste, nu crezi? :bow: Then again ...POLITISTII SUNT ANCHETATI LA RANDUL LOR, deci nu va faceti griji ca e cuvantul cuiva impotriva cuvantului altcuiva.

 

 

A doua ipoteza e mai fantezista intrucat bikerul in interviu a avut grija sa confirme faptul ca fugea de politie, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca daca nu se iau masuri impotriva politistilor in acest caz se deschide usa pentru multe viitoare abuzuri.

 

Fi convins ca se vor lua masurile prevazute de lege si daca vor fi gasiti vinovati, risca ... :bow: cunoasteti versurile, nu? Eh, se aplica si pentru ei ;)

 

Maine poimaine, orice politist poate sa ma calce si sa spuna bine merci ca el m-a atentionat sa opresc si eu am fugit, bla bla... (pe principiul shoot first ask later)

 

Vezi ca dispunerea opririi unui autovehicul NU O IA politistul de la volan ci se da prin statie ... etc. Deci nu o sa intre nimeni hodoronc tonc in tine cu masina de politie si sa nu fie anchetat pentru omor etc.

 

Oricum daca era un tigan cu pistol la brau care trecea peste un copil pe trecere probabil ca il urmareau sa ceara un autograf sau sa-i ofere o cafea...

 

Stii foarte bine ca nu e asa. Daca nu crezi, intreaba-ti prietenii tai cu uniforma si vezi si parerea lor...they might tell you a thing or two about this shit :bow:

 

 

Ca mijloc de oprire fara sa il dea jos se putea apela la foc in plan vertical si pana la urma sa il urmareasca ca (intentionat) in tarile civilizate.

 

Pai de unde stii ca nu s-a tras in plan vertical? Si mai mult, sa zicem ca se tragea si el tot nu oprea? ...atunci cum il opreau? :bow:

 

 

Nu cred ca avea o cisterna cu benzina in spate. Dupa ca il prindeau puteau sa il puna sa plateasca de 10 ori benzina consumata. Repet, nu ma intereseaza cine era bikerul sau daca merita sau nu.

 

Exact, numai ca nu poti sa urmaresti un biker PESTE TOT!!! Ei au actionat conform (sau nu) procedurilor interne etc. Vor fi cercetati si daca vor fi gasiti vinovati risca... :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 901
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

packardb, nu am scris postul la misto. Am spus de la inceput ca sunt niste ipoteze. Ideea era ca se putea intampla si asa (cei 7-8 politisti nu cred ca erau toti in masina cu radarul si au vazut ei cu ochii lor ca bikerul fugea; sa fim seriosi, au venit in ajutorul colegilor) si ca politistii nu au dreptul sa puna viata cuiva in pericol fie el si infractor, nu mai spun de alte cazuri.

 

Politisti cu frica de tigani sunt cam in orice oras din tara. Eu pot sa ti-i arat doar in 2-3 orase unde stiu. Nu ii acuz direct pe ei ca stiu povestea si din punctul lor de vedere; grav e ca unii se complac si chiar prospera.

 

Eu nu am comis niciodata vre-o infractiune si pot spune ca nici amenzi in trafic nu am luat de vreo 3-4 ani (nu am zis ca nu am mai sarit calul, oameni suntem toti), deci eu imi doresc o aplicare cat mai drastica a legii. Abuzul de putere si faptul ca unii politisti sunt doar garzi de corp pentru infractori nu prea ma incanta. (nu vorbesc prostii, as putea sa vin si cu dovezi chiar eu daca in media nu se gasesc destule, dar nu e in interesul meu sa pornesc un razboi cu 2-3 politisti corupti din care sa nu castig nimic)

 

Bottom line (cel putin din punctul meu de vedere): power is nothing without control. Imi pare rau ca trebuie sa citez o reclama, dar cam asa e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bow: bravo, trebuia sa-l taie, sa-l omoare, 'tu-l in gat de satanist....

ce? avea picioarele rupte? nu-i nimic, impusca-l sa nu cumva sa o ia la fuga in maini?

ahhh! scuze, nu-l agresai, nu era posibil ca in urma cazaturii sa fi avut o leziune interna si sa moara dracului, nu, tu doar faceai gimnastica cu el, bravo bre nea ofiteru'

 

salvarea? bai astia de pe forum, v-ati tampit? cum sa cheme salvarea? daca il salveaza pe nemernic?

nu-i mai frumoasa o executie ala Antonescu?

 

mi-e scarba de mine, ca fac misto de treaba asta, dar

 

AM FOST "OPRIT" PRIN ACEST PROCEDEU DE 3 ORI, SI DE FIECARE DATA, LA REVOLTA MI S-A RASPUNS: "SI CE DACA TE OMORAM", PAI CUM SA NU-I FECUNDEZI IN GURITA DE LA mic la mare?

si la fel de bine am fost prins de radar cu viteza, si am fost oprit regulamentar, dupa parerea mea; adica: faruri, girofare, sirena ; baston scos pe geam ; filtru cu masina politiei pe CAROSABIL, cu girofarurile aprinse, si nenea politaiu' semnalizandu-ma din timp;

AM PRIETEN MILITIENI, PE CARE-I RESPECT PENTRU CA PROCEDEAZA ASA, SI AM PRIETENI MILITIENI PE CARE-I UD IN GURA, PENTRU CA-S NISTE INCULTI, RATATI, FRUSTRATI.

 

pentru orice infractiune se plateste, dar nu te urci pe un om pe care l-ai tavalit de pe motor; cap sec ce esti, mai bine ai face un curs de prim-ajutor;

 

subscriu celor care sunt de parere ca motoristul a gresit, e un kcakanar, merita judecat, inchis etc...

DAR....

....SA-I PYSH IN GAT PE COTEII AIA CARE S-AU COMPORTAT CA CEI MAI RETARDATI INFRACTORI IN UNIFORMA... ;) :bow: :bow:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

is copt de bolnav ... nu is in stare sa citesc tot topicu`

la cum a fost prezentata problema in primul post , reiesea ca motociclistul mergea linishtit si politaiu so bagat in el direct pe contrasens. (intr`adevar interpretarea mea , da poate ca nu is singurul)

urat ca se face tiganiada (pe forum public).

si mai urat modul de tratare a bikerului care era lesinat pe acolo.

in rest ... poate pune cineva o poveste cap coada - pentru obiectivitatea povestii.

 

@ff-topic - nu stiam de filmul ala , da stiu ca o fost blindat politaiu de ce de mijloace de avertizare acustice si optice avea in functiune, si SI MAI inspirat o fost ca o facut ce o facut intre atitia bikeri (presupun ca era ceva intrunire prin zona).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am o noutate....

masina care la accidentat pe motociclist,pt ca la accidentat,in final,era rutiera cu radarul...asa ca cade ipoteza cum ca radarul era mai inainte,,si alta masina iar fi iesit in fat..

voi ce credeti ca in ORASUL HARLAU exista 20mmiii loganuri cu radar?

soferul masinei politia e cel cu care motoristul are un conflict de anul trecut,in care motoristul il prinde pe politist cu un fimlmat de la un disrtribuitor peco cum organizeaza o actiune cu alti politisti in civil, 4 la numar inghesuiti toti intro dacie veche FARA NUMERE SI "CONDUSI " DIN SPATE DE MASINA POLITIEI, pana in zona unde baiatul avea parcata auto ,noaptea,ii vandalizeaza masina omului rupandu-i geamurile,gumele taiate,etc.paguba imensa....are doasar deschis impotriva tututror gaborilor care au participat,cei din dacie...celalalt datorita pilelor scapa..si ramane doar cu o dettasare intro alta localitate pt un timp scurt..

de la ce pornise toata storia asta??

de la faptul ca asta nu vrea niciodata sa ii prezinte actele politistului si ca il ignora spunandui ca ti- le-am aratat odata de cate ori vrei sa le mai vezi...asta se intampla aproape identic si in cazul altui politai din oras care e tot la rutiera si care nu puteau dormi din cauza acestui rebel cu moto,deoarece face totul ca comunitatea sa nu-l inghita..adica se plimba pe o moto intr-un orasel mic din MOLDOVA.

sunt multe discutii aici,care multi nu inteleg mersul pe deplin al acelui motociclist si al politiei.

FRATILOR,VREAU SA VA ZIC ,CA O SA FIM TOTI ,IN ROMANIA, RUPTI IN DOUA DE LOGANURI POLITIENESTI,DACA SE DOVEDESTE CA EI NU AU AVUT NICI O VINA!!!!

EU ASA VAD LUCRURILE...

SA INTELEGETI,inca o chestie.....ca baiatul nu e INFRACTOR,NU A FOST NICIODATA CONDAMNAT,NU E UNUL DE BANI GATA,,ARE DOSARE PE ROL DAR NICI UNUL SOLUTIONAT...ASA CA E NEVINOVAT IN FINAL...

NU CIRCULA CU O MOTO NEINMATRICULATA!!!!!!NU AVEA NR IN MOMENTUL ACCIDENTULUI,BOOHH ..EL ZICE CA I LE-AR FI ASCUNS CINEVA IN MOMENTUL ACCIDENTULUI..

a fost lovit de masina politiei...nu pot sa cred ca cineva cum se afirma mai sus, ar intra in masina politiei cu o moto k7 de 14miare fara nr,,neinmaatriculata , doar ca sa poata desena ceva impotriva politiei..

ARE FRACTURA LA MANA PE CARE POLITISTU INCERCA SA IO IMOBILIZEZE...EL IN FILMAT STRIGA SA CHEME SALVAREA,,dar ei nu o faceau...ci doareau cu tot tupeul politienesc sa ii puna catuselee..

imi spunea la telefon baiatul,,ca in urma impactului a ramas inconstient dupa cateva minute bune s-a trezit cu casca SCOASA si cum politaiul tragea de el ,abis cu intentia de-al trezi din lesin...

el initial se misca dar fara avea un simt desavirsit ca picioarele ii sunt bune..instictul e sa te ridici,crezi ca nu ai ninik,,dar picioarele nu il ajutau...NU COMENTATI NICIODATA URMARILE UNEI IZBITURI CU O MASINA CA NU STITI SENZATIA si nici nu va doresc sa aveti vreo data un accident pt o o simti pe propria piele..

NU IRONIZATI CAZUL...INCERCATI SA ORGANIZATI UN PROTEST ,,MERGETI CU SUTELE,CU MIILE ,,IN ACEL ORAS SI ARATATI CA EXISTA SI ALTI MOTOCICLISTI SI NU E EL SINGURUL DIN LUME ASA CUM IL VEDE COMUNITATEA DIN HARLAU!!!!!!!

FITI UNITI,CA ATUNCI CAND UNUL ZACE PE JOS IN URMA UNUI ACCIDENT, TOTI CEILALTI MOTOCICLISTI SARIM...FACETI CEVA.....

PE FILMATU ALA LA UN MOMENT DAT SE AUNDE UN OM CUM URLA LA POLITIST sa se dea jos d e pe el ca il omoara...

oameni buni!!!era intr-o zona de sat,satul romanesc,taranul care striga la gabor avea notiuni de prim ajutor in minte..!!!!!!!el STIA CA E PERICULOS SA NU IL MISTE DIN LOC...GANDITI SI IAR GANDITI!!

oare astia is politisti de langa noi??cei cin care a r trebui sa ne lasam toata increderea?linistea si pacea??

daca sunt intr-adevar orgaanizatii si cluburi adevarate in romania acest caz nu ar trebui sa fie trecut cu vederea...ce imi doresc cel mai mult e sa VADA POPORUL NOSTRU CA ACEASTA BREASLA E UNITA SI CA NE APARAM...asa cum incearca ei ,politia sa-si apere breasla....

faceti un mars de macar 2-3 zile in orasul ala si demonstrati ca acel motociclist nu e singur..

fiti uniti.

va plictiseste un PRIETEN DE-AL MOTORISTULUI SI UN LOCUITOR AL ACESTUI ORAS UITAT DIN NORDUL MOLDOVEI MITUS...

Editat de mitus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am o noutate....

masina care la accidentat pe motociclist,pt ca la accidentat,in final,era rutiera cu radarul...asa ca cade ipoteza cum ca radarul era mai inainte,,si alta masina iar fi iesit in fat..

voi ce credeti ca in ORASUL HARLAU exista 20mmiii loganuri cu radar?

soferul masinei politia e cel cu care motoristul are un conflict de anul trecut,in care motoristul il prinde pe politist cu un fimlmat de la un POLITIENESTI,DACA SE DOVEDESTE CA EI NU AU AVUT NICI O VINA!!!!

EU ASA VAD LUCRURILE...

SA INTELEGETI

sa aiba curaj unu sa ma loveasca ca e jale.asa sa faca sa mor ca daca ma scol isi inghite cascheta...asa bucata ia de zice dimineata cand se trezeste ca la lovit acceleratu de galati...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avand in vedere ca frigidere si congelatoarele pulitailor sunt pline cu "carne"

 

ce facem in continuare ca POVESTEA sa nu se mai repete

 

sa nu ajungem sa fim opriti PRIN IZBIRE de masina de politie

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

;) s.a dat la greu DAR ceva concret??///////////////////////

 

credeti ca de semnele noastre de pe net nu mai dorm ei noaptea, nu mai invart afaceri?

 

MARS/DEMONSTRATIE

 

ASTA TREBUIE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa aiba curaj unu sa ma loveasca ca e jale.asa sa faca sa mor ca daca ma scol isi inghite cascheta...asa bucata ia de zice dimineata cand se trezeste ca la lovit acceleratu de galati...

 

Du-te frate si te culca ca esti penibil rau...... comentarii de doi lei....pe la tine ,de pe unde esti ,doar acceleratul merge asa de tare ?

 

Sa moara Bibi..... :bow: ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CRED CA AR FI CAZUL CA Asociatiile, Cuburile si celelalte forme de organizare MOTO(mai ales cei ce se vor Institutia Oficiala) sa faca uz de statutul organizatiei si sa ia masuri:

1. angajarea unor avocati;

2. organizarea unor demonstratii locale, sau la Hardau.

3. Mentionarea acestui eveniment la toate intrunirile de anul acesta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aceste foto au fost facute la putin timp dupa impactul masinei cu moto...

sunt facute cu celularu de catre un localnic si A VAZUT ACCIDENTUL 99% DE LA INCEPUT...NU II VENEA CREDE OCHILOR CA MASINA POLITEI A INTRAT IN MOTOCICLIST..

atentie...mare acum:

ACEST BAIAT A FOST CONTACTAT DE CATRE POLITIE SA DEA DECLARATII DAR CU INDICATII PRETIOASE DATE DE GABORI,,CEEA CE EL NU A FACUT...AU ZIS CA-L VOR TINE SUB OBSERVATIE...SI CA VA FI VAI SI AMAR DE ZILELE LUI...

post-13354-1206370637_thumb.jpg

post-13354-1206370684_thumb.jpg

post-13354-1206370723_thumb.jpg

post-13354-1206370770_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Du-te frate si te culca ca esti penibil rau...... comentarii de doi lei....pe la tine ,de pe unde esti ,doar acceleratul merge asa de tare ?

 

Sa moara Bibi..... :bow: ;)

ma militian obosit dute la post ca iti aduc astia loganu....sunt din satul cu salcii.. :bow:

post-29349-1206371082_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Termenul 'imobilizare' din citatul ala din lege nu este acelasi lucru cu OPRIREA masinii. Aia e oprirea fortata. Imobilizarea se refera la autovehicul DUPA ce s-a oprit. Mi-a explicat un nene de la politie mai demult, ca eram curios.

 

Nu exista, cred, nici un precedent in care un nene pe doua roti sa fie dat jos cu masina politie pe motiv ca nu vroia sa opreasca. Cei care zic 'nu traim in SUA' probabil sunt mandri ca sunt europeni, adica membri UE. Sunt convins ca nici in UE nu se practica tamponarea motociclistilor care fug de politie. Ghostrider ar fi fost plin de vanatai pana acum.

 

Parerea mea despre urmarile cazului de fata: motociclistul ia 1 an cu suspendare, da' daca nu-i da pe politistii aia si / sau politia romana in judecata pentru abuz, e un bleg. Cred ca pana si un avocat slabut ii da pe aia afara din politie si castiga daune morale, materiale si de care or mai fi, CHIAR daca se dovedeste si ca motociclistul era violator ocazional de babe. Orice infractor are drepturi.

 

subscriu acestui punct de vedere. familia unui mare infractor-spargator de banci roman (SIC) a dat politia in judecata ca nu au chemat salvarea dupa ce l-au impushcat in genunchi, dupa ce baiatu' jefuise o banca shi ieshise in strada cu arme neconventionale (ceva gloantze mai periculoase) shi armura de kevlar shi a inceput sa traga in tot ce mishca. nu se compara nici pe departe cu fugit de radar, lipsa numar etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este amuzant cum rasar capetele de creta din randurile forumistilor.

 

Se simt lezati de faptul ca cineva ii judeca pentru ca ei sunt de partea cealalta, a celor care "aplica" legea nu din randurile noastre, a celor carora le aplica legea.

 

Motoretistul a gresit grav, dar capetele de ghips s-au simtit zei aplicand legea asa cum le convine lor, iar faptul ca au scos la suprafata cele 5 dosare pe rol (nesolutionate) face parte din una din cele mai cunoscute metode comuniste: discreditarea prin orice mijloace ca sa abati atentia de la problema reala.

 

Si mai mult decat atat, eu sunt convins ca, dobitocul cu albeatza deasupra fruntii, stia ce face cand l-a dat pe jos si chiar i-a placut ...

 

Si da vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am trecut prin porcarii cu politia si stiu ce inseamna sa minta doar ca sa te infunde. Ce este deranjant ca aplica modul asta de justitie doar oamenilor normali, aia care merita un asa tratament sunt lasati in pace.

 

Imi cer scuze poltistilor adevarati, din ce in ce mai putini din pacate, cei pe care ii cunosc eu si au terminat academia de politie, au plecat de mult din sistem ca sa scape de oligofreni.

Celorlati le aduc aminte ca daca ei au un grad, exista altii care il au mai mare si s-ar putea sa se arda, iar la final le transmit MULTA CLANTZA.!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si daca era in conserva? stiu, daca fuge de politie, trebuie somat cu un buchet de zambile, pus pe o perna de culoare roz, poftit la o cafeluta cu rom ca sa-i treaca stresul( ca doar a bagat in draci 2 echipaje de politai dotati cu logan pe inventar), amenintat cu un pistol bricheta si rugat frumos pe un termen bland, fara a ridica vocea, sa-si puna singuur singurel catusele invelite in blanitza de iepure si sa jure solemn pe verde ca in viata lui de baicar nu va mai conduce cu 116 la ora o mobra fara numar, apoi lasat sa plece liber dupa ce in prealabil si-au cerut scuze verbal si in scris..nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ mitus am intes ca esti din localitate cu motoristul cauta martorii care au vazut incidentul si impreuna cu motoristul organizati o conferinta de presa, unde sa spuneti tot pentru ca ai vazut :militianul este aparat de inspectorat atit prin purtorul de cuvint cit si de seful inspectoratului

, si te rog mai scrie odata clar sa intelegem care este cauza conflictului intre motorist si militian si

de ce sa ajuns aici , ca pina la urma exact cum am banuit este vorba un conflict mai vechi intre un militian care prin actiunea lui murdareste o uniforma si un grup profesional si un motorist amindoi dintr-un oras micut de provincie nicidecum o actiune "reusita " a politiei .

si nu vreau sa ma repet sa nu mai generalizam ca toata politia este asa . aici avem un nenorocit frustrat care a reusit sa fie angajat in politie cine stie cum si cit a dat ca sa ajunga in sistem , a incercat sa fie rambo de hirlau si care cu siguranta nu va fi iubit de adevaratii politisti .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca nimeni nu stie adevarul pe aici.

Motociclistii mergeau in grup si erau 5 la numar (atentie cu 50 km la ora)dinspre tg frumos inspre botosani.in momentul in care au trecut pe langa radar politia a intors si fuga dupa k7,ceilalti 4 au tras dreapta si apoi dupa trecerea masinii au mers in spatele ei.la un moment dat k7-le venea de pe contrasesns pt ca a intors cand a vazut blocajul facut de o alta masina a politiei rurale care probabil a primit ordin prin statie.Masina radar a mers pe banda ei pana aproape a ajuns in dreptul motociclistului si a tras stanga brusc sa-l dea jos.A zburat saracul vreo 30 metri prin aer dupa care i sa pus pistolul la cap.Mentionez ca printre ceilalti 4 motociclisti se afla un redactor de radio si culmea un Politist care in momentul cand a scos legitimatia sa se prezinte a fost amenintat si el cu pistolul primind urmatoarea replica din partea politistului:''esti o rusine pt noi'' (probabil pt ca are motor).SA TRAIASCA POLITIA ROMANA. ATENTIE din surse pe care nu vi le pot dezvalui politistul si redactorul de radio sunt dati in urmarire la ora asta probabil pt a fi speriati sa nu mai declare nimic ca sa poata musamaliza ei cazul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu 50 la ora??? si ii opreste radarul? yeah, si marmota...

ba baiatule nu te baga in seama daca nu stii ce divergente are militianul cu accidentatul.ceilalti 4 dc nu au fost opriti sa li se dea amendak mergeau toti 5 odata?mai gandeste inainte sa te bagi in seama

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...