Mephisto Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Pe sambata imi scot si eu motorul. Sper sa ne vedem curand... Am facut azi o plimbare... Frigutz! Bravos Te asteptam in zona cand vrei tu, detalii despre locul e intalnire sunt pe aici pe undeva (nu mai stiu la ce pagina) Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 bah, cred ca azi ma duc sa-l resuscitez pe Frankenstein ii dau doua fire si il pun sa-mi faca un scurt ca pe sambata am chef si io de una mica restul, sambata, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 salve.. am auzit de niste lume care se strange pe Bd Unirii la rondul in care mai stau cu masinile cei de la BGS(intre unirii si alba iulia). Eu cred ca trag o fuga macar sa fac niste poze ca tot n-am scos motoreta. Din cate am inteles baietii se intalnesc sambata pe la 1.. Ne vedem pe acolo daca treceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) bah, cred ca azi ma duc sa-l resuscitez pe Frankenstein ii dau doua fire si il pun sa-mi faca un scurt ca pe sambata am chef si io de una mica restul, sambata, ceva? Bah... ce am inteles eu : sambata ...doua....un scurt.....si una mica...... Sa fie primit Editat Martie 14, 2012 de Mephisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 da exact, doua pt un scurt si dupa una mica =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Va mai faceti probleme ca a venit primavara???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 da, sincer imi fac, avand in vdr ca de dimineata la 9 era lapovita si 2C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 da, sincer imi fac, avand in vdr ca de dimineata la 9 era lapovita si 2C Baaa...la 9 mai era cum era, la 6:45 ningea bine. In fine, nu mai are putere sa se intoarca "alba", doar ne mai amageste putin si incearca sa-i sperie pe unii care (nu dau nume) nu si-au scos inca motoretele de la iernat Promit ca de luni o sa fie ok si urmatorul week-end facem galagie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 De doua zile a aparut o suzi gsr la mine la blocul loto de pe Nerva. Va recunoasteti? Asadar, sambata la 1 (adica 13.00), unde?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 (editat) cauciucuri noi-pus ulei/filtre-pus frane ok benzina are troaca terenul de joaca: numa bun, un pic malos asa deci, o reteta de succes pentru cine doreste impachetari cu namol cum unde bre, la locul stiut ps: am verificat locul Editat Martie 15, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 nu vreau namol pt ca ma murdaresc, eu sunt dintre aia care se poarta la cisme facute astfel incat sa imi fac freza cu batista in ele, in concluzie doar asfalt si ala preferabil uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 nu vreau namol pt ca ma murdaresc, eu sunt dintre aia care se poarta la cisme facute astfel incat sa imi fac freza cu batista in ele, in concluzie doar asfalt si ala preferabil uscat Bine "pitzi", pana la terenul de joaca este asfalt asa cum iti place tie si pe urma incepe distractia....... Te asteptam odata sa ne "jucam" cu totii ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 nu vreau namol pt ca ma murdaresc, eu sunt dintre aia care se poarta la cisme facute astfel incat sa imi fac freza cu batista in ele, in concluzie doar asfalt si ala preferabil uscat hooopaaaa, pisi, sa nu te uzi pi labuzde. te-ai dat cu gel si iti strici freza? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 sa se mentina caldura de azi macar.. ca vreau sa imi scot si eu bicicleta de la iernat .. saraca cat a hibernat Pantera daca intrii pe aici da-mi un mesaj privat ca am de discutat cu tine niste "problemute" sau poate vrei pe mess ( wildfire_marian ) P.S. Stiu ca-i amuzant ID-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 l-am trezit pe Frankenstein, dar nu am facut nici un scurt cu 2 si nici una mica dar sunt fericit ca m-am plimbat putin aseara! multam mult Jumbales, mare om, mare caracter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Gata? S-a facut liniste? Nu postati si voi pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salutare vecinilor! sunt nou printre voi! stau vizavi de maicom. Am un kawa er5 dar inca e la garaj. sper sa ne vedem prin cartier si, de ce nu, sa ne si cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 dar eu nu vroiam sa apar in poze pe net, cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 @neutrino ....bun venit!! cand vrei tu, ne vedem la locatiile stabilite, detalii gasesti in acest topic @maxx : sterge-o de aici cu "fitzele" ca o sa pun eu toate pozele cand o sa am timp In alta ordine de ideei ramane cam asa : - intalnirea de luni a fost mutata (in extrasezon) pentru vineri seara la "birou" - planul de plimbari pentru 2012 nu este finalizat - grupul de plimbare a ramas aproape neschimbat - au survenit unele modificari privind iesirile organizate (la camp sau pe sosea?) Daca am omis ceva va rog sa completati voi! Open Ride ...."betzivilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Gata! Am batut din palme si au disparut pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Salutare dupa ceva timp. Azi ma duc la RAR cu F650-ul personal... urmeaza inmatricularea. Ma inrolez si eu in grupul de plimbare... daca sunt primit Asta e primul contact cu mobra... chiar in ziua achizitionarii http://www.facebook.com/video/video.php?v=298601356831069 Editat Martie 22, 2012 de Achi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salutare dupa ceva timp. Azi ma duc la RAR cu F650-ul personal... urmeaza inmatricularea. Ma inrolez si eu in grupul de plimbare... daca sunt primit Asta e primul contact cu mobra... chiar in ziua achizitionarii http://www.facebook.com/video/video.php?v=298601356831069 cumetre...albumul e privat peste vreo 2 saptamani vin si eu cu voi...nu conteaza daca on sau off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 mai sti sa mergi pe moto Sergiule? @ Achi - te asteptam cum sa nu, mai apare un bmw @ Meph - tati chiar asteptam si eu pozele alea pe mail si vad ca nimic, macar sa stiu si eu ca inca mai sunt capabil sa merg si sa imi faca cineva poza/poze mai sti sa mergi pe moto Sergiule? @ Achi - te asteptam cum sa nu, mai apare un bmw @ Meph - tati chiar asteptam si eu pozele alea pe mail si vad ca nimic, macar sa stiu si eu ca inca mai sunt capabil sa merg si sa imi faca cineva poza/poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 max, intreaba-ma de 3 ori ca sa-ti raspund o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 cumetre...albumul e privat peste vreo 2 saptamani vin si eu cu voi...nu conteaza daca on sau off gata. e public off topic: am fost azi la RAR, apoi la circa financiara.... si nu aveam certificatul fiscal... nu mi-a venit sa cred. Il caut de ore si nu dau de el.... cea mai proasta chestie posibila. Are cineva relatii pe tema asta? adica sa scot fisa fiscala fara ca vanzatorul sa fie acolo.... ma rog.... probleme tampite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate