Mephisto Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 http://dl.transfer.ro/18.03_giurgiu-transfer_RO-22mar-a7b106.rar Ia sa vedem si pozele..........si sa le vada toata lumea (@maxx) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achi Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 foarte tare ! Cam ce se intampla la o iesire ca asta? stiu ca suna ciudat intrebarea.... ma intereseaza daca sunt iesiri de o zi sau mai multe. Pana acum am practicat asa ceva doar in conserva sau pe bicicleta.... (cu trenul apoi pe munte), iar seara inapoi acasa. Sunt un mare doritor de plimbari prin tara... vreo intalnire zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Asadar, va vedeti deseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ca sa incep: Mai stii sa mergi pe moto Sergiule? Super tari pozele (ms Meph), ar putea si Ovi sa le puna tot la fel cu link, nu sta nimeni sa dl atat ) Ceva maine pe timpul zilei, tot asa de cateva ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Poze disponibile la: http://dl.transfer.ro/_2012-03-18__GR-transfer_RO-23mar-2f7ae2.ZIP @Max, cand pui si tu pozele alea de feisbuk? Sunt curios sa le vad in dimensiune "naturala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 da:) frumos. dar eu nu ies cu incepatori maxx.)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 http://dl.transfer.ro/2012-03-transfer_RO-24mar-decda3.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 da ce au bre incepatorii?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 te dau jos din mers sau apar de unde nici nu te astepti, plus ca nu stiu sa mearga ca sunt incepatori nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 te dau jos din mers sau apar de unde nici nu te astepti, plus ca nu stiu sa mearga ca sunt incepatori nah Vezi..?? De aceaa avea dreptate Vlad.... nu stii sa te feresti, nu stii sa mergi ...incepatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 pai daca nu le iesplica nimeni ce si cum e normal sa fie si ei hocus pocus asa ca e si ei mici si raceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 buey ce draq facem ca iar se strica vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 buey ce draq facem ca iar se strica vremea? Sunt niste "unii" pe aici care abia asteapta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) roack and roll baby!!!! sa vina ploaia sa ma dau si eu linistit fara sa ma feresc de raceri care nu stiu sa franeze pe ud in viraj )))))) :rock: Editat Martie 29, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 da mah, mozolitiva voi, ca mie nu imi place jegu, ca de mers pe ud si pe ploaie nu imi fac probleme, stie lumea oricum de cacao vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 salutare stimati vecini de cartier! sunt nou printre voi pe forum, si in scurt timp si printre voi prin trafic. am citit pe sarite ultimele posturi din acest topic, insa ma fac ca nu pricep... care e problema cu incepatorii? sunt cat se poate de nerabdator sa iau cartonu si tinicheaua si sa nu mai salivez la voi cand treceti in tromba pe la maicom de-mi zbarnaie termopanele ) am un er500 - asa ca de incepatori. sunt foarte incantat de mobra, si am tot chitibusit pe la ea pana ies tinichelele sa nu treaca timpu degeaba... i-am montat un parbriz si i-am schimbat oglinzile - cele originale sunt tare hidoase... in fine costuri multe, alergatura mare dar saptamana viitoare e promitatoare sper sa fiu deja calare in weekendul ce vine si ca sa nu devin stresant pe la voi pe aici, as vrea sa dau de veste, daca sunt doritori de plimbari seara cand e mai rarutz traficul eu ma bag asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 salutare stimati vecini de cartier! sunt nou printre voi pe forum, si in scurt timp si printre voi prin trafic. am citit pe sarite ultimele posturi din acest topic, insa ma fac ca nu pricep... care e problema cu incepatorii? sunt cat se poate de nerabdator sa iau cartonu si tinicheaua si sa nu mai salivez la voi cand treceti in tromba pe la maicom de-mi zbarnaie termopanele ) am un er500 - asa ca de incepatori. sunt foarte incantat de mobra, si am tot chitibusit pe la ea pana ies tinichelele sa nu treaca timpu degeaba... i-am montat un parbriz si i-am schimbat oglinzile - cele originale sunt tare hidoase... in fine costuri multe, alergatura mare dar saptamana viitoare e promitatoare sper sa fiu deja calare in weekendul ce vine si ca sa nu devin stresant pe la voi pe aici, as vrea sa dau de veste, daca sunt doritori de plimbari seara cand e mai rarutz traficul eu ma bag asfalt uscat! Salutari si Bun Venit !! Ce pot sa zic? Bafta la examen si ai grija cu "cartonul" pana se usuca vopseaua pe el...(gluma) Nu avem nimic cu incepatorii, era tot o gluma, o sa iti dai seama cand ne vei cunoaste. Te asteptam la "birou". Legat de plimbarile de seara nu pot sa spun prea multe, ne-au cam iesit din obicei, preferam sa iesim la tura mai lunga sau la o plimbare pana la "terenul de joaca cu noroi". Open Ride !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusSF Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Salutari si Bun Venit !! Ce pot sa zic? Bafta la examen si ai grija cu "cartonul" pana se usuca vopseaua pe el...(gluma) Nu avem nimic cu incepatorii, era tot o gluma, o sa iti dai seama cand ne vei cunoaste. Te asteptam la "birou". Legat de plimbarile de seara nu pot sa spun prea multe, ne-au cam iesit din obicei, preferam sa iesim la tura mai lunga sau la o plimbare pana la "terenul de joaca cu noroi". Open Ride !!! Saluut,si eu sunt un nou "motorizat"...stau pe Foisorului.Pe unde este situat "biroul" si pe la ce ore va gasesc acolo?poate trec eventual sa ne cunoastem si tragem si o tura pe undeva.M-am cam plictisit sa ma plimb singur:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxx40 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Strada Bonea Marin - Boss Caffe http://www.norc.ro/street-view/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Tot la garaj,a venit vremea de plimbari.Ceva ieseala pe la voi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 asadar biroul este in zona bobocica? hmm, pai dupa Paste va fac o vizita sa ne cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 isi face Gore casa noua, se suceste, se invarteste, se imprumuta la banci si termina casa. Mare bucurie, isi face Gore bagajele sa se mute si cand sa iasa pe usa se apleaca sa se lege la pantofi. Langa el Saracia... zice Gore: tu unde mergi??? la care Saracia raspunde: pai nu ne mutam?!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Paste Fericit sa aveti cu totii!!! Maine pe la 11:00 facem o adunare ......nu conteaza vremea..!! Open Ride!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Paste Fericit sa aveti cu totii!!! Maine pe la 11:00 facem o adunare ......nu conteaza vremea..!! Open Ride!! in pana mea....vorbeste clar sa te inteleaga lumea. nu adunare ci plimbare facem! deci pe la 11 ne intalnim la garaj si o luam spre Giurgiu cred. daca nu veniti la plimbare...aduceti macar permisele sa ma cac pe ele ca si asa le tineti degeaba . 2 zile m-am rugat de unu' sa mergem la plimbare . cica , stai domne' ca ploua ...si faze dinastea . huoooooooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate