Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezbracatu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 ALOOOOOOOO Dragi Tovarasi A murit toata lumea pe aici? o plimbarica seara in asfintire,in toiu verii in linistea serii se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Noi nu moare si nu se predeaza... doar bea!...sau beam?.... sau bem.... oricum.... nu-mi amintesc... pe care le-am baut... (la rosu') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-61-MPJ Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Aici se intampla ceva ciudat.... zona crepusculara... inainte nu aveam timp de forum ca ne plimbam prea mult . Acum nu ne plimbam dar nici nu ne mai adunam la garaj ). Hai sa organizam o plecare la o intalnire moto care se apropie. Pantera cica scoate de la naftalina zzr pentru Pagaie ) pana acum doar vorbe .... hai sa ne punem pe treaba sa facem si noi ceva vara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VlaDI87 Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Salutare. Stie careva vreo vulcanizare moto prin zona? Trebuie sa schimb un cauciuc pe roata fata. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 AICI, cum vii pe zizin spre piata muncii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Lasand glumele acum...vorbeam cu un amic si mi-am adus aminte ca este vara! Ne racorim si noi saptamana viitoare la o plimbare? un grup restrans 10-12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 la mare nu merge nimeni week-end-ul asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Bahhh....Mai tinem si noi "sedinta" in serile de luni? Hai sa ne adunam pe ora 20:00 si sa vedem ce avem de facut in week-end. Am auzit niste discutii despre o plecare la mare... Conditii decente, cazare sau cort, sunt si masini pentru bagaje , in acest fel se cam intrunesc toate solicitarile de grup. Ce zice "fetele"??? Sa nu va aud ca nu stiti unde sunt saptamana viitoare https://www.facebook.com/events/375962002507948/ ........ Cel mai probabil nu voi avea semnal la telefon, dar voi urca pana la Balea ca va fac in ciuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 ai prins glas bre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 dragi colegi, tin pe aceasta cale sa imi cer scuze ca am lipsit la sedinta de pahartid ce s-a desfasurat ieri la orele 20 la locul stiut! recuperez astazi, NEGRESIT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 dragi colegi, tin pe aceasta cale sa imi cer scuze ca am lipsit la sedinta de pahartid ce s-a desfasurat ieri la orele 20 la locul stiut! recuperez astazi, NEGRESIT!!!!! Pentru STAFF nu se pun absente in catalog, dar se fac mentiuni speciale la "pomul de Craciun". ) Azi vor recupera NEGRESIT si "membrii" care au absentat ieri. Subiectul sedintei : Sarbatorim pe cineva din grup !!!! (nu are cont aici). Detalii la "sedinta" dupa ora 19:00. Sa ne fie de bine si la iarna sa avem zapada (pt cine stie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Văleu Mefule... deja vorbești de poame de crăci și de zăpadă? Păi mai mere de-o baie-n mare până la craci crăciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 deci maine dupa cum e scris la catastif da?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Salut! Incerc sa dau de proprietarul unei motociclete. Ea se afla pe Bld. Mihai Bravu, intre calea Dudesti si Soseua Vitan, vizavi de complexul Kaufland, langa spatiul de joaca pentru copii, chiar in dreptul trecerii de pietoni. Mai exact aici...https://maps.google....070fda218624953 E un Suzuki GN250, rosu. Vreau sa-i gasesc proprietarul ca sa o cumpar pentru piese. Se afla intr-o stare destul de proasta dar are ce-mi trebuie mie. Numai bine! P.S. Sper sa nu sa se supere nimeni pt postare, iar pentru eventuali oameni cu ganduri necurate va anunt ca zona are camere video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Moshociclistii va astepta diseara in club Panic (fostul Control) incepand cu orele 21:00 la un concert umanitar cu JerryCo , Red Magnetic , The DaDa , si Intact, prezentare de Hrubaru de la RockFm. Intrarea se face pe baza de donatie pt cazurile sociale si cei din casele de copii. ce ziceti ... va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Mai traiti sauuuuuu nu mai vreti sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 gura ma, ce ai scapat la leptop si postezi ?!?? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mephisto Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 gura ma, ce ai scapat la leptop si postezi ?!?? )))) Nu este el, a scris prea corect ...... Propun sa-l dam pierdut in stadiul in care nu apare !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut! Sunt Alex, stau pe langa Pompieri si am un Transalp albastru. Daca primiti si d'astia "nascuti mai devreme" printre voi vreau sa aflu unde anume va intalniti de obicei. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 primim oricum, cat de devreme aparusi? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) primim oricum, cat de devreme aparusi? ) Pe forum prin 2008, pe mobra pe 30 octombrie si pe lume am aparut prin '68. Editat Ianuarie 15, 2014 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 la bar sau la garaj dupa ora 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_00711 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) la bar sau la garaj dupa ora 7 La care bar, care garaj si in ce zile? Editat Ianuarie 17, 2014 de cobra_00711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate