ZORRO Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Acum ca am inceput si eu sa am nevoie, cred ca ar fii timpul sa-mi iau spray ca sunt cam curate zalele, dar nu stiu de care si de unde. Sa fie bun, dar si ieftin ca acum dupa ce am luat motorul nu prea mai sunt in bani. Multam fain. Orice sugestie e bine venita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Salut, Pot sa-ti recomand produsele Motorex pe care noi le importam. Pretul pentru spray-ul de lant Racing cu TEFLON este 400 mii lei. Avem si mai ieftine, fara teflon, 340 mii lei. Pentru enduro este 320 mii lei. Linia pentru motociclete de la MOTOREX se poate vedea aici: MOTOREX MOTOLINE Avem pe stoc toate aproape produsele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 eu mi-am luat de la romana din pasaj, de la motomarket. parca am dat 300.000. nu mai stiu exact. e f fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Acum daca tot ai facut reclama, nu ne lasa in ceata si spune-ne unde le gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Acum daca tot ai facut reclama, nu ne lasa in ceata si spune-ne unde le gasim. Magazinul MotoBooM se va inaugura in 30 de zile. In viitor produsele se vor gasi la majoritatea dealerilor moto. In prezent gasiti produsele la magazinul KawaMotors - http://www.kawamotors.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 eu am luat de la kawa si e OK!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 19, 2005 Share Postat Mai 19, 2005 Motorex de la Kawamotors cu teflon. Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 20, 2005 Admin Share Postat Mai 20, 2005 Motorex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 20, 2005 Admin Share Postat Mai 20, 2005 Motorex pt o-ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Readuc in actualitate: ieri mi-am cumparat un spray de lant Shell ( o fi bine, o fi rau...?!?) - l-am aplicat cu rabdare si am constatat ca multe din zale au fisuri, de fapt sunt deja crapate (in linie dreapta) pana in capat. Nasol ,nu? Intreb ca nu m-ar mira sa aflu ca exista si lanturi facute asa din fabrica, in ziua de azi.... Eventual mai tarziu merg la motor sa fac o poza sa va arat. E necesara schimbarea lantului? nu de alta, dar tare mi-e ca nu gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 24, 2005 Admin Share Postat Iunie 24, 2005 Trebuie sa verifici uzura lantului si pinioanelor. Daca sunt uzate trebuie schimbat tot kitul (lant+pinioane) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 da-mi o idee cum as putea face asta. Care sunt indiciile ca sunt duse lantul si pinioanele? o poza te-ar putea ajuta ? Motocicleta are 5000 km, dar pana ieri nu cred sa fii vazut cum arata un spray cu teflon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Shi io vreau shpray de lantz... de unde pot sa cumpar unu' in Timisoara? DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Daca exista reprezentanta moto, gasesti cu siguranta.Sunt convins ca e, doar e ditamai orasul....(nu m-ar mira totusi, avand in vedere ca BV nu are o intalnire a moto. ) Eu am dat fix 300.000 pe SHELL, avea si cu 255.000, si cu 500.000.. Subliniez ca am luat in necunostinta de cauza, fara sa am habar de diferentele dintre ele.Am cautat MOTOREX (inspirat de topic) dar nu am gasit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 da-mi o idee cum as putea face asta. Care sunt indiciile ca sunt duse lantul si pinioanele? o poza te-ar putea ajuta ? Motocicleta are 5000 km, dar pana ieri nu cred sa fii vazut cum arata un spray cu teflon... cam asa: lant.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Daca exista reprezentanta moto, gasesti cu siguranta.Sunt convins ca e, doar e ditamai orasul....(nu m-ar mira totusi, avand in vedere ca BV nu are o intalnire a moto. ) Eu am dat fix 300.000 pe SHELL, avea si cu 255.000, si cu 500.000.. Subliniez ca am luat in necunostinta de cauza, fara sa am habar de diferentele dintre ele.Am cautat MOTOREX (inspirat de topic) dar nu am gasit . 189671[/snapback] Shell Advance Dry Chain Lube - 142.000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babicu Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Daca scrieti modelul si pretul, ar fi de ajutor sa introduceti si nume magazin si adresa sau zona, cum se ajunge acolo. Asa, cui ii surade un model si nu stie de unde sa-l cumpere sau vede un pret mai bun in alta parte, stie cum sa se orienteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Din 2005 incoace... s-au inmultit si marcile, s-a si scumpit marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate