Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 406
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Janele, esti cea mai tare, numai tu puteai pune politistul sa-ti puna namila pe cric :o Data viitoare sa-l pui sa-ti schimbe si releul de semnalizare :wave: Ce nu face o fata faina cu un zambet si nitel de gropite? :o

Apropo, postul anterior suna ca o cuvantare de Oscar, multumesc parintilor, fratilor, surorilor, vecinilor ... salutare sultane, salutare otomane, salutare ... Cand o sa te imbogatesti din vanzarea povestirilor tale si o sa umbli cu Triumph in loc de Nipra, sa-ti aduci aminte de noi, primul tau fan-club si sa nu te zgarcesti cu autografele :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Janelule, esti de coma :) Mai rar fete ca tine :o Nu te opri din povestit !

 

Am ras cu lacrimi, ma faci sa-mi amintesc cum era in anii trecuti cand toti eram pe comuniste si ne lua 8 ore buc-snagov. :blbl: Mai ca-mi vine sa incalec iar batranica de Jawa sa ies la o tura cu voi.Parca nu imi sta bine fara ulei pe maini :o Oricum Jaweta e invatata la drum cu Pisicuta ta :P care pe atunci se numea "Niprea" "Fieru" "Dihania" samd :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu: Lui ce-i faceti?

El: Nimic. Nu avem radar pe banda aia...

 

Baiazid, hai mai repede in tara! Astia de la Etrusco ti-au facut o surpriza: au scumpit bauturile!

 

 

HAHAHA nu esti sanatoasa la cap sa il intrebi pe garcea "Lui ce-i faceti" :o :) :o

 

Mey, surprize d'astea neplacute ... Hmm aici am cheltuit vreo 400$ numai pe bere si mancare (crede-ma: mai multa bere si mai putina mancare). Asa ca .. sa dau un dolar pe bere in Ro fata de 3,5 + Tax in Florida .... prefer un dolar in Ro. :blbl:

 

Ai si tu aventuri gramada cu "garcea". Eu am intrat intr-un VW (nou nout) cu nipra mea exact in fata lui garcea. Sa isi inghita ala fluierul. Se uita la carnetul meu si zice: Nici nu s-a uscat cerneala. Eu eram verde albastru la fata. Dar am avut noroc ca era motociclist si el, nu mi-a dat amenda.

 

Frumoase poze ai! Brava. Sa nu indraznesti SA NU VII LA CONSTANTA!!! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Janel, ca de obicei, incep prin a zice...SA NE TRAIESTI, impreuna cu Pisi a ta.

Am si o intrebare; Poza aia in care ai prins o viteza uluitoare, este aranjata pe calc. sau pur si simplu a iesit asa de bine?

 

 

Ps: mi-ar placea sa vin si eu cu voi cand mai plecati asa dar nu cred ca pot face fata cu motorul pe care il am ca am vazut ca ati mers si prin padure...la faze de astea nu prea ma tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai dragilor, iete ca sosi dinou momentul sa-mi fac timp de scris. Ca de cand nu v-am mai zis cate ceva din rutina mea motociclistica, au cam trecut ceva zile, si nu vreau sa mi se ia titlul de Sheherezada Sandra Brown :blbl:

 

Vineri, inainte sa merg la serviciu a trebuit sa-o duc pe aia mica la gradinita :finger: he he he! Nu la gradinita mai fratilor, ca uitai sa va spui, sau va spusei si uitai, da' tre' sa ii mai faca Kombat niste reglaje. Deci, reiau: ma pregatesc de serviciu si zic sa dau o fuga sa pasez pisicuta lu' Bebe. Deschid capacul ala care se cheama buson ca sa trag cu ochiul la ''beuturica/benzinica'', ca doar nu vreau s-o mai pat inc-o data, si acolo... ce imi e dat sa vad?!? Filme porno! Gol pusca! Se evaporase toata benzina de ziceai ca-i desertul Namib.

Timpul scurt. Eu calculasem fara sa-mi dau o marja de neprevazut. Nici un vecin cu masina prin zona. Toti-la munci! Gandesc, procesez, analizez si in 10 secunde aud: TRIIINK!!! A iesit o idee la suprafata: repede la OMV, care-i la o statie si ceva de tramvai departare. Ajung acolo transpirata toata, cer unui nene angajat o sticla, asta se duce sa caute, cam intarzie... Daca vad si vad ca nu vine, merg la un Renault care tocmai oprise sa alimenteze: ''Va rog, am mare nevoie de o sticla din plastic sa iau niste benzina, am ramas in pana, stiti... femeile ...:what: :laugh: ''

Obtin recipientul mult ravnit, il incarc cu ceva licoare, ma fac ca-i cel mai normal lucru pe care poate sa-l faca o tipa imbracata in haine de raper si cu casca in mana la 8 dimineata intr-o benzinarie, ignor privirile intrebatoare ale oamenilor, platesc... Intreb pe tanti care vinde daca are Ermetic, un silicon termo-rezistent, asta se uita la mine ca Georgelu avocatu, niopranu cu atas, atunci cand pica pe la Etrusco (''Ce sant frate astea? Se fabrica asa ceva?!?'' , hlizindu-se la japoneze :finger: ). Plec de la OMV, tramvaiul tocmai venea, ma urc, il iau o statie, ii imbat pe-ai din jurul meu cu minunatul parfum de carburant, ajung la pisica aia mancacioasa si insetata, o adap si :banana: !

La semafor la Brancoveanu, cum ma strecuram io printre masini, era sa acrosez un pieton care si el se strecura printe cinserve. Ca sa fiu mai precisa, el era sa ma acroseze, ca venea din lateral, dupa un autobuz si avea ceva viteza :lol: .

Las motorul la Bebe, o tulesc spre serviciu, ajung cu o intarziere de 30 min... Colegii: ''De ce?'' Io: ''De aia!'' Seful: ''De ce?'' Io: ''Pai... ca sa vedeti... va amintiti ca v-am zis ca am motor? Si doar stiti ce salariu am... Deci moto nu e japo! :blbl: L-am dus la ceva reparatii.''

Seara se apropie... si daca e vineri, e Etrusco! Cum sa stau eu la 2 pasi de Alba Iulia si sa lipsesc de la intalnirea saptamanala cu ''satanistii aia care pleaca pe o roata de la semafor'' (am citat din clasici in viata)?

Merg la sefa: ''Va rog, am o problema, trebuie sa plec!'' Problema?!? Cu capul poate.

La Etrusco:''Janel, ti-au cazut pantalonii in vine! :finger: Unde ti-e pisica? ''

Mi-am satisfacut viciul (ciocolata), bomboane aduse din belsug de IraSciBil, mai o vorba, mai alta... Ma pune al cu coarne sa-i zic lui Bhairvah: ''Andrei, cand ma dai si pe mine cu GSX-R-ul?'' Si el ce zice?!? ''Acum!'' Iau casca de la Wizzie, vrajitorasul ce zice? ''Ia si geaca mea! Pune-ti si manusile!'' ''De ce-n pana mea am nevoie de manusi la o plimbare ca asta?'' ''Puneti-le, sa nu-ti alunece mainile de pe rezervor. IMI PARE BINE CA TE-AM CUNOSCUT!'' ''Cum asa? Atat de periculos conduce Andrei?''

S-a intamplat ceea ce banuiti si eu nu banuiam: mers pe-o roata! M-am cam speriat prima data, dar m-am obisnuit cu senzatia. Privind retrospectiv, nu a fost neplacut... As mai incerca asta...

Dupa Etrusco, dupa cum bine stiti, s-a mutat cartierul general la Juck Box... Drumul pan' acolo s-a facut cu masina lu' Joe Black... Da' Joe bause, Mona - de asemenea, profesorul - cum altcumva, IraSciBilitatea sa - numa' el stie :cheers: , je - doar sucul zeilor, ca sa mentinem tenul tanar :birthday: . Deci, io - singura varianta viabila de sofer. ''Da' n-am permisul la mine!'' ''Atunci nu conduci, nu vreau sa ai probleme'' zice Joe. ''Las mai, doar am gropite in obraji!'' :blbl: Imbarcare, decolare, pericol de ciocnire cu un taxi langa Pol Capitalei cand io eram pe interzis, ocolirea prin invaluire a pub-ului (ca numai sensuri unice si strazi cu interzis prin zona) si, dupa alte cateva incalcari de interdictii... hop! ajunseram si-n J.Box. Acolo,karaoke, bere (si plata pt mine), distractie.... Asa vine pofta de mancare. Cand sa parasim scena in plina glorie a lui Kali, Joe, Leoncio, ce zicem? E foame de mancare in noi! Ma nepoate, 20 de min ne lua sa ajungem la autoservirea de la Sf Gheorghe, care-i la o bataie de far de pisicuta, nu mai departe... Pai pun-te la consiliu in mijlocu' bulevardului, nici nu mai stiu ce se discuta, de treceau masinile si se mirau soferii sa vada o gasca de ''ciudati'', parca eram muzicantii din Bremen, nu alta! ''Tu ce-ti iei ma?'' '' Nu stiu ma'' ..... ''Hai Leoncio, poate mancam si noi azi'' (de mentionat ca Leoncio a fost primul din turma si era gata-gata sa goleasca taverna, spre disperarea lui DMW, care, de la atata paparazzi, i se lipise burta de spate :blbl: ). Mancaram! ''Acu' ce facem? Incotro?'' Baietii - ca noi. Ar fi luat-o de la capat. ''Mergem la Etrusco?'' Era aproape 6 am. Leoncio: ''Hiadeti la mine!'' Joe: ''Haideti la mine!'' Elena (doamna Leoncio): ''Haideti la Joe!'' :blbl: Pan la urma s-a votat: fiecare la casa lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...