Sari la conținut

Iete ca-si lua si olteanca motocicleta


janel
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu cat de frumoasa pare altora bestiuta, da' mie a cam inceput sa nu-mi mai placa aspectul ei neingrijit. Asa ca acum o saptamana m-am hotarat sa-o duc la Darian sa-i faca shaua...

Numai ca tabla de la noua sha trebuia remodelata, adica ii trebuia o corectie de cateva ciocane... Dupa cateva zile Darian zice ca nu poate s-o indoaie fara s-o rupa, asa ca am nevoie de flacara cu autogen.

Am cumparat si un cric de Suzuki si m-am hotarat sa-l instalez. Deci am luat tabla de sha si cricul si am plecat la Tibi la Basarab, sa-mi dea ajutor. M-a programat omu' si cand am ajuns la bani, zice: ''Pai cat sa-ti iau mai fata? Pret promotional!'' La care io intrigata: ''Ca-s fata pe Nipru?'' ''Nu. Pt ca ai Nipru!''

Sambata, adica peste cateva ore, ma duc s-o rezolv.

De ture prin Bucuresti si pe afara nu prea am timp, o las mai moale. Tre' sa-mi pun pisi la punct din punct de vedere tehnic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 418
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E foarte bine ce faci, pune-o la punct bine de tot si abia apoi aventureaza-te din nou in jungla de beton si sticla :crack:

Am share-uit un gand catre tine, noi, cei care ne-am adunat aseara in Etrusco. Speram ca termini treaba cat mai repede, apoi :( scrii din nou pataniile tale la fel de savuros :)

:D :crack: :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tadaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Dupa lupte seculare care mai aveau putin si durau trei luni, PISI ARE CRIC LATERAL! :crack: :blbl: :(

Deci adio ''Va rog sa ma ajutati si pe mine s-o ridic pe cric'', ''Nu pot veni cu dumneavoastra la masina de politie sa-mi dati amenda pt radar ca nu am cric'' si altele! Adio cautatului de stalpi, pomi, garduri, pereti si alte puncte de sprijin! Adio! Adio! Si iar adio! Sunt asa de fericita...

Nu-s multe de spus, doar ca, dupa ce ca azi noapte nu am dormit decat 3 ore si ceva si am ajuns la garaj al Tibi cu 15 min inainte de ora stabilita, a trebuit sa astept cam 45 de minute pana ca Tibi sa-si faca aparitia si a durat cam 4 ore pana sa se apuce un tip de cricul meu. A trebuit sa merg pana la Obor sa cumpar un surub de 16 cu piulite. Pe drum, la un semafor, dupa ce m-am strecurat printre masinile ce asteptau verdele si m-am postat in fata unui CLK, mi s-a oprit motorul la momentul plecarii. Si da-i claxoane, si da-i injuraturi, si ''Dupa ce ca te bagi ca bovina in fata, mai si blochezi traficul din cauza janghinei'', numa' CLK a stat linistit (parca nu era bucuresteam) pana am eliberat banda. Normal ca pisi a pornit la prima pedala, da ideea e ca e cam nasol sa-i dai la pedala in intersectie...

Apropo de asta: mai demult, stand la un semafor, am vrut sa salut un scuterist care astepta pe aceeasi banda cu mine. Asta s-a uitat la mine de sus pana jos cu un aer de adanca superioritate, nici n-a raspuns la salut, ce mai! m-a cam enervat! Atat de rau incat am vazut rosu in fata ochilor :D . Cand s-a pus verde, io, ca un copil, am vrut sa-i demonstrez ca pisi poate mai mult decat scuterul lui, si am dat drumul la ambreiaj prea repede incat mi s-a oprit pisicuta! :) Imediat mi-am dat seama ca am primit ceea ce am meritat: vrand sa ''ma dau mare'', am pierdut. In spate un autobuz, mare si zgomotos (caci soferul nu mai lua mana de pe claxon), pe banda 1 card de masini, mi-am facut si io loc si am tras-o pe dreapta (nu-mi venea sa-i dau la pedala in mijlocul drumului) si am pornit-o imediat. Pan s-o pornesc, venise langa mine un mosnegut sa vada daca ma poate in vreun fel, el crezand ca am ditamai problemele la motor. Foarte surprins a ramas cand a pornit pisi la sfert de pedala: ''Hopa! Ce-i asta?'' ''E pisi a mea! Nu dezamageste niciodata, doar io pe ea!''

Azi la Tibi, asteptand sa-mi indoaie tabla la sha, mi-am fgacut de lucru si am schimbat cablul de ambreiaj (aveam unul de bicicleta). Prost am facut, caci cablul asta, desi-i recomandat pt Nipru, e cam scurt pt pisi, si cand trag de ghidon, se trage si amberiajul si decupleaza automat :crack: Deci tre sa-l schimb si pe asta!

Am dus si shaua lu' Darian sa mi-o faca. Acolo, niste oameni batrani si fara creier au avut proasta inspiratie sa intrebe: ''Ce dracu' e si asta?'' Cum adica domne: ce dracu? Despre pisi a mea? Asemenea cuvinte? Calomnie!!!!!!!! :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur pentru decizia ta. Astept sa ne vedem la o plimbare cu Niprele cu Alveola, Escu.

Janel, daca vrei iti arat ce cablu i-a pus Lupu la noul meu Nipru.

Ambreiaj de Dacia ,e gros, ieftin, si nu necesita modificari :( .

 

Sfat:Stai pe capul lui Tibi de la Indy Motors ca pentru o treaba de 2 ore stai cu zilele.

Asa e in serviceurile care sunt "si de moto". Pardon, Indy Motors repara motocicletele aflate in pana :D :crack: .

Cunosc cativa "mesteri de comuniste" care au reparat ei singuri mai multe japoneze decat un intreg service Indy in acelasi timp.

A, si inca ceva, la sfarsitul interventiilor clientii chiar erau multumiti.

 

 

:blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ture prin Bucuresti si pe afara nu prea am timp, o las mai moale. Tre' sa-mi pun pisi la punct din punct de vedere tehnic.

223157[/snapback]

 

:D Smart girl :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai fratilor, hai sa va zic cum a ''facut'' pisi o japoneza! Si chestia cea mai haioasa e ca nu o singura data, ci de doua ori :wink:

Acum vreo cateva saptamani, am iesit la o plimbare cu o Virago 535. Zice IraSciBilu', la cateva zile dupa ce-si luase frati-su permisu': ''Vino si ia-l si pe frati-miu in Etrusco, e si el la inceput, e mai protejat in trafic daca nu e singur!'' Auzi tu, io, mare guru! :bounce: :crack: :drink: Pornim prin jungla, io in fata, Virago la 10 m in spatele meu, trafic - ca de ora 21, pisi - vruuuuuumm-par-par-par-vruuuum (cand in 2, cand in 1 :lol: ....glumesc bineinteles), viraga - brum-brun-brum... Trecem de mai multe semafoare in tandem, la unu io apuc sa trec, viraga ramane, astept dupa intersectie, iar mers sincron, totu-i bine... La Unirea, cum trebuia sa facem stanga intr-o intersectie, io ma bag pe banda 3 (mai ales ca era si mai libera), viraga ramane pe banda 2, io-i fac semn ca facem la stanga, el imi face semne ca i s-a oprit motorul si nu mai vrea sa porneasca, io inteleg ca el a inteles ca trebuie sa face la stanga, se pune verde, io plec, viraga ramane! Merg incet sa ma prinda din urma, fara sa stiu ca el o impingea pe marginea drumului. Trec si de urmatorul semafor si opresc dupa intersectie stand in asteptarea viroagii. Si stau, si stau, si iar stau, pan' trece cam un minut. Nu-i a buna, zic, ca, oricat de lung era convoiu' pe banda 2, tot avea timp sa treaca. Ia sa ma intorc, sa-l pescuiesc de pe undeva, daca am norocul sa dau de el! Si ma-ntorc si reiau drumul cam de pe unde l-am vazut ultima oara. Eram tot pe banda 3 si cand ma uit in dreapta, ce sa vad? O Virago frumoasa, care sta parcata cumintica, cu un stapan furios ca a iesit si el cu motoru' dupa ce si-a luat plasticu' si motoru' se strica! Imi face semn, ii arat ca l-am vazut, pe banda vin niste vitezane, si, in loc sa se strecoare printre masinile ce asteptau verdele, se opresc in dreptul meu si ba imi fac cu ochiul etaland zambetele alea tipice pt agatat, ba imi fac semn spre pisi ca nu ne potrivim,.... as mai fi stat io la schimbat semne si priviri languroase ( :unsure: ) cu baietii, da' trebuia sa profit de rosu si sa ma strecor de pe 3 pe marginea drumului. Asa ca trec frumos si foarte natural prin fata speed-urilor, lasandu-i pa gagii masca (''Cum indrazneste asta cu janghina ei sa ne intoarca spatele, noua, crailor cu R1 si GSX-R?'') si ajung la viraga. ''Nu mai am curent, cred ca m-a lasat bateria!'' Zice Eugen (fratele lui IraSci) ''Pai hai sa vedem cum o pornim! Am io niste fire la mine, sa luam curent de la pisi a mea, ca Varta-i aproape noua'' Da' firele mele, subtiri si inadecvate, nu pot rezista fluxului de curent, si se ard. Asa ca altceva tre' sa facem! S-o pornim cu bateria mea! Intre timp vin sa ne sara in ajutor Matei si Baiazid. Pornim viraga cu Varta, da' dupa cateva forje, coturile de la evacuare devin incandescente (la naiba, unde e racirea?) si maestru' otoman zice ca-i periculoasa temperatura aia pt motor, mai bine sa-o oprim si s-o transportam cu o duba acasa.

Deznodamantul acelei seri asta a fost: fuga acasa dupa Caddie, il conduce Matei ca restu' barbatilor din familia ItaSciBil bause, urcarea viragii in WV, transport in siguranta, noapte buna, la revedere. Toate persoanele care ne-au vazut in seara aia au crezut ca-i bai la ''aia mare si urata, care seamana cu-n Tundap''... mi se pare induiosator ca pisi sa reziste la un drum, iar o japo nu (io acum ma amagesc, ca-n realitate a fost de vina bateria, si nu motocicleta). Dupa ce-au plecat oamenii cu viraga spre casa, nu mi-a mai pornit mititica. Povestea o stiti deja (avansul centrifugal, ii sarise un arc).

A doua intamplare, cu aceeasi Virago, cu aceeasi pisi, acelasi Eugen. La vreo 2 saptamani de la incidentul de la Unirea, plecam de la Arc spre Perla. De data asta, zic, stau in spate, ca tot sunt io guru si pisi regina soselelor :bounce: , ca sa fiu pe faza la vreo posibila intamplare de genul primeia! La piata Dorobanti, cand sa plece de la semafor, japo refuza si se opreste (trebuia turat un pic mai mult). NU SE POATE DOMNE' ASA CEVA! DE DOUA ORI PLECAM IN FORMULA ASTA, PISI & VIRAGO, DE DOUA ORI ARE PROBLEME AIA LA CARE NU TE ASTEPTI. In timpul scurs de la primul incident, bateria doar fusese pusa pe redresor, desi ar fi trebuit sa i se umple elementii cu apa distilata (cred) sau cu acid. La semafor opreste un BMW, ma duc la el sa-i explic ca avem nevoie de niste fire solide, constat ca-l cunosc si ma cunoaste (Radu cu F650), scoate tipu' un cablu de ambreiaj, il scot si io pe al meu (aveam unul in ruxac, nu l-am scos pe ala de pe pisi :baldy: ), incercam asa, nu merge... Cat timp ne foiam noi pe langa moto, la stop opreste si Darian, care avea o gagicuta in spate: ''Ce faci mai (mie)? Iar te-a lasat janghina?'' Auziti si voi dragilor: adica oriunde e o problema, si mai sunt si io prin preajma cu pisi, la mine tre sa fie problema? Adica numai pisi poate sa aiba disfunctionalitati? Cata ignoranta... :rusinica:

Se ia hotararea sa-l pornim impins: Radu pe Viraga, io cu Eugen - munca de negru: alergat, impins, elan! Si a pornit!!! Acu' suie-te pe ea, tine-o doar pe pozitii si spre casa ti-e drumu'! Cum era firesc, trebuia pastrat ritualu si trebuia sa faca si pisi pe desteapta: a papat toata benzina si mi-a incurcat planurile! S-a oprit! Am stiut de ce (am inceout sa o simt, da' se pare ca nu comunicam prea bine, n-o simt decat cand e prea tarziu) In dreapta, o Skoda Fabia parcata, muzica la maxim, langa - un arab.

''Va rog sa-mi dati si mie putina benzina pana la peco... am ramas fara...'' ''La mine broblem... La mine nu are... Peco aproape.. La tine poate sa mergi acolo... Nu mult...''

Asa ca am lasat-o pe pisi sprijinita intr-o bordura, am luat cheile, ca romanu' prevazator care pune raul in fata am memorat si numarul masinii arabului, asa, ca poate dispare subit tarina mea... Ma urc in primu' troleu, merg 2 statii, ajung la Agip, gasec o sticla, asta are gura mica, caut in cosurile benzinariei, gasec una de Nestea, o folosesc pe asta pe post de cana, platesc, plec, iau iar troleul, ajung la pisi, acolo se stransesera cativa araboi, radeau si gesticulau in directia mea, io-mi vad de ale mele, torn in rezervor ce era de turnat, dau benzina in carburatoare si o pornesc fara probleme. Spectatorii mei cu ''broblem... nu are la mine benzin'' aplauda, bag in viteza si le dau cu sunete de tobe tunate a la pisi in timpane, macar sa ma tine minte, pisi fericita ca are cu ce, io fericita ca am de ce, ca daca nu as fi atat de aiurita si as calcula mai bine consumul, nu as mai avea ce sa povestesc acuma ''la voi'' :-L

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa-ti zic ce e facatura: gusa aia nu-i a mea, nu-mi apartine, photoshop se cheama! :wink:

Sambata am iesit cu pisi la un casting. Da, este castingul pt care se daduse anunt pe forum, cica pt un film cu Segal. Film cu Segal, pe naiba! Pt o reclama la o motocicleta indiana, asa se aude. Cum am ajuns la casting? In primul rand, Darian a pus o vorba buna pt mine (dupa cateva zile am aflat ce fel de reclama imi facuse). In al doilea rand, il sun pe tip:

Eu: ''Sunt bla, bla, bla.... a vb Darian.... ''

El: ''Aaa... Tu esti tipa dezvoltata?''

Fara sa stau pe ganduri, am mintit cu nerusinare: ''Chiar io!''

''Atunci vino azi (sambata) la ora x la piata Victoriei.''

Vorbesc cu Darian la tel: ''Ce i-ai spus mai aluia de mine?''

El: ''Ce mai conteaza? Vino si tu mai sexi imbracata, sa se vada ca ai!''

:crack:

Acu', decoltat-nedecoltat, sexi-nesexi, trebuia sa fac rost de motor japonez, ca nu puteam sa merg cu pisi la casting, io crezand ca motocicleta e definitorie in selectie. Asa ca am sunat o gramada de lume, am dat sms-uri multora, cerandu-le ce? MOTOCICLETELE! Va dati seama ce stupoare pe ei cand au auzit/citit cererea mea (consider ca-i nasol sa ceri motorul unei cunostinte, dar am fost fortata de imprejurari): ''Stii, am nevoie de motorul tau! Nu mi-l dai si mie cateva ore?'' :crack: Unu' la Oradea, altu' la Tulcea, in service, la nunta, la Ploiesti, la curse la Craiova, la nunta (dinou).... cert e ca m-am vazut nevoita sa plec cu pisi, in speranta ca oamenii vor avea mintile deschise spre nonconformism :friends:

La piata Victoriei, cam 12 motoare. Se uitau baietii putin chioras la mine si la pisi gandind: ''Mai fata, vezi ca te-ai ratacit, nu trebuiea sa ajungi la concursurile alea cu motoare vechi?''

Inainte de sesiunea de poze, tipul il intreaba pe Darian: ''Care-i tipa de care ziceai ca-i sta bine in piele?''

Deci asta era... :moron: ''DARIAN! CE I-AI ZIS?'' ''Ca stiu o gagica dotata, pe care sta bine pielea, care merge pe motor''

Au urmat pozele pe moto si: ''Nu sunati, va vom suna noi!''

Pe urma, drum la Darian si luat shaua, o plimbare prin oras cu Marcela si orange-suzi a ei si VN Darian, cam 21:30, zona Unirii, politie, io nu aveam farul aprins, trec M si D, si imediat dupa ce trec si io, incep aia sa fluiere!

''Hopa! Sa stii ca pe mine ma fluierau, imi zic io mie. Am pus-o, acu' nu mai scap de amenda, sa vezi ca se iau astia dupa mine cu sirena pornita... ce-o sa-mi mai placa, ca-n filme.'' Zic sa nu fac nimic, sa nu dau forja, sa fiu calma, sa zambesc, pt ca-i o situatie amuzanta (pe drum, de cateva ori imi facusera semn M si D sa aprind farurile, da' io, pauza... nu de alta, da' mi se parea ca nu-mi incarca alternatoru'). Numa' ca nimic din ce-am prevazut nu s-a intamplat! Nu sirene, nu urmarire ca-n filme, nu ''actele la control!'', nu ''Aveti ITP-ul expirat'', nu... Iar am avut noroc... Politistii or fi zis: ''Las-o mai, dupa cum arata motoru', nu scoatem cascaval de la ea''

In aceeasi seara am plimbat primul pasager pe pisi (pe nenea cu castingul -asa am o pila?!?)... nimic deosebit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Retrospectiva ultimelor doua saptamani.

Avand sha de doua persoane si casca de pasager a lui Darian, in ultimul timp am facut pe taxiul. Pai cum? In fiecare seara cand plecam de la serviciu, nu rezistam rugamintilor colegilor de munca si-i duceam acasa: Colentina, Pantelimon, Militari, s.a. Ziua urmatoare, in urma laudelor, erau mai multi doritori de aventuri motociclistice nocturne. Asa s-a ajuns ca acum isi fac programari: ''Jeanina, pe mine ma duci vineri. Sa nu-ti faci program, da?'' sau ''Sambata e seara mea, pe mine ma duci. Mai ales ca eu stau la Diham, mai aproape ca X''

Da dragilor, ciocoflenderilor, scumpilor, in ciuda conditiei in care se afla pisi (fara ITP, semnale, pozitie) eu nu am slabit-o in nici o zi: am scos-o zilnic la produs :lol: ...vorba vine, ca taximetria la mine e gratuita...

S-o luam de la inceput: colegii stiau vag ca am motor, cei care stiau, insistau sa vin cu moto, io ca nu e pusa la punct, ei ca ce poate sa nu aiba... Pana la urma, stiind ca am programul foarte incarcat si ca nu o sa am timp sa ma ocup de pisi, am zis cu inconstienta: Ce poate sa mi se-ntample? (Thomas mi-a zis mai demult sa nu mai ies cu ea asa, el n-o sa vina la mine la spital daca mi se intampla ceva din cauza starii electrice precare)

Si am plecat la serviciu cu pisi. Au urmat intrebarile de genul: nu ti-e rusine sa iesi cu aia pe strada, de ce ti-ai luat ceva asa de urat, de ce nu ti-ai luat Suzuki, poti s-o tii, cate secole are, ai luat-o de la anticariat, etc, etc

Seara, la plecare, nu mai porneste. De fapt, la o privire mai atenta, nu mai are curent. Un nene ma ajuta, vede ca face flame la baterie, la alternator nu face, deci se pierde curentul pe undeva pe drum. Fire arse.... de cand mi-a zis ZIDU sa-l las sa se ocupe de asta... Din mai multe incercari, nenea observa ca nu am masa, ca firul de la minus e pe undeva intrerupt. ''Hai sa-ti pun masa direct pe cadru! Maine cand vii la serviciu ti-l aranjez mai bine.'' A pus masa pe cadru, a mers, a pornit pisi, am plimbat doi colegi prin fata, astia ''uau!'', ceilalti ''nu va e frica?'' io '' :) '' Bineinteles ca in urmatoarele zile nu s-a mai ocupat nimeni de firul de la masa, asa ca in prezent, e tot cu l-a facut nenea acum 17 zile. Dupa cateva zile, am primit propuneri s-o vsnd pe pisi: de la un coleg care a avut o Jawa, de la un anticar care vre s-o renoveze, de la un altul: ''Tu nu-ti dai seama ca asta e un diamant neslefuit! Dami-l mie si o sa vezi ce-o sa iasa!''

Intr-o seara, dupa programul de munca, trei colege m-au implorat sa ''le dau o tura si pe ele''. Asa ca am facut de mai multe ori traseul Episcopiei, CA Rosetti, Magheru, Enescu. Tipele foarte incantate, ca vor si ele motor, cum sa faca sa-si ia, ce le trebuie, bla, bla, bla. Le-am explicat si apoi am plecat spre casa. Cu pasagera. (trebuie sa mentionez ca pasagerele au fost mai potolite pe locul din spate, baietii erau mai sceptici, nu prea aveau incredere ca pot sa contolez mobra la viteze mici cu ei in spate, se miscau mai des, le semafoare puneau labele jos si ma dezechilibrau... fetele - mult mai docile) Cum spuneam: plec cu pasagera de la serviciu. Cum ies pe Magheru, ma depaseste un Passat de politie si-mi face semn sa opresc. Si opresc. Ne dam noi amandoua castile jos, asta nu pare impresionat de faptul ca suntem fete, isi vede de procedura: ''Ma numesc Van Dam patitu' si vreau sa amendez toti motociclistii care se dau pe drumurile publice fara pozitie la motoare'' :eek:

''Actele la control! De ce nu aveti lumini?''

''Ba am!''

''Din spate nu se vedea ca aveti. Oricum, v-am filat mai devreme, nu dadeati ture prin fata pe la Lido si intrati pe Enescu?''

''Ca sa vedeti, nu stiam ca nu am pozitie, s-o fi ars becu'...''

''Hopa! Ce-i cu numaru' asta?''

''A fost furat si am facut io unul, am si dovada''

''De cate zile nu-l mai aveti? Vi s-a furat saptamana asta?''

''Cred ca prin mai, daca nu ma insel...''

''DIN MAI? PANA ACUM NU ATI AVUT TIMP SA VA FACETI NUMARUL?!?!?!?''

Si cireasa de pe tort:

(uitandu-se in talon)''V-a expirat ITP-ul. Asta deja e groasa....amenda de 2 mil.... NU SE POATE ASA CEVA. CUM DE AVETI CURAJUL SA CIRCULATI CU EA NEPUSA LA PUNCT?!?!?''

Io, cu cea mai inocenta fata din lume: ''E expirat ITP-ul?!?!''

''Haideti ca va dau amenda doar pt faptul ca aveti nr artizanal, 30 lei in 48 de ore. O sa va retin si talonul pana va faceti numar la Udriste.''

Si pleaca la masina sa scrie amenda si dovada ca mi-a retinut talonul.

Io eram amuzata de situatie, colega la fel, ulciorul nu merge de multe ori la apa... Da, ma gandesc io, sunt foarte norocoasa ca am primit o amenda mica comparabil cu neregulile prezentate de pisi, si-mi zic: ''De-acu' pot sa circul cum o fi, am avut parte de o amenda pe anu' asta, o sa mai treaca cateva luni pana la urmatoarea... :ok: ''

Se-ntoarce tipu' de la masina, imi explica ce am de facut, imi da foaia de la talon pt ITP, ne imbratisam, ne uram de sanatate si plecam.

Luni. Ma prezint la CEC sa-mi platesc amenda. Parchez langa cladirea CEC-ului (calea Victoriei), oarecum in panta (stiti straduta aia de langa), cer ajutorul unu tip sa ma ajute sa o pun pe cricul central pe pisi si intru. STOP! AM UITAT SA VA SPUN CA CRICUL LATERAL MI S-A RUPT DE VREO 10 ZILE. CE NOROCOASA SUNT. Pai de ce sunt norocoasa?!? Pt ca, de cand aveam cric lateral, muschii incepusera sa se atrofieze, deja eram mult mai comoda, doar impingeam cu piciorul laba cricului si gata! nu mai aveam greturi :P . Si Dumnezeu s-a gandit:''Nu-i bine pt sanatatea ei, deci sa revina la vechile obiceiuri!!!!'' Si intr-o zi (noapte de fapt) cand am parcat pisica si am lasat-o in cric, am fost spectatoare la un lent si comic show: pisi s-a apleca usor, a continuat sa se aplece, a rupt cricul si s-a lasat in capacul de la chiuloasa. Bravas cric!!! Ca nu-i de la sudura lu' Tibi, ci de la cric care cred ca e mult prea putin rezistent pe corpolenta de pisi (grasa naibi, o s-o pun la slabit).

Cum spuneam, am ajuns la CEC, am pus-o pe cricul central, am platit amenda, m-am intors si s-o dau jos de pe cric. Locul cam stramt, am dat-o jos exact pe piciorul meu drept, deci roata spate se odihnea frumos pe laba mea, s-o dau inapoi, m-am dezechilibrat, panta era si ai tot acolo, si pisi a cazut, io dupa ea. Nu stau mult pe ganduri, trec in partea cealalta s-o ridic de jos, si ghiciti ce se intampla! O cucoana bine imbracata se apuca sa traga de ghidon: ''Spuneti-mi cum sa va ajut, ce sa fac, de unde sa trag! Asa e bine?'' Asta a fost cea mai placuta faza din cate mi s-au intamplat cu pisi.

Plec, mai aveam cate ceva de facut, mai fac cateva opriri si cand sa plec de la BCR, am uitat sa deschid robinetul de la benzina. In intersectie la Universitate moare pisica. Politi multa, urma sa treaca o coloana oficiala, io dadeam la pedala de zor, simt cum ca-i altceva si nu poate fi grav, vine un politist la mine:

''Ce are, nu mai porneste?''

Ii da tarcoale lu' pisi.

Io: ''Sa nu va luat de numarul meu atipic, chiar acum am platit o amenda, o sa-l fac zilele astea''

''Duceti-o pe trotuar!''

Acolo mi-am dat repede seama care-i baiul, si pana s-o pornesc, un mosulic se intrecea in incurajari si sfaturi. Numa' ca el statea de cealalta parte a gardului ala mic, io cam la 5 metri de gard, vuiet mase de la masini si soferi nervosi, si nenea era nevoit sa tipe ca io sa-l aud. Pana cand isi iese din pepeni politistul: ''Da' vino domne aici daca te pricepi si ajut-o pe fata'' N-a mai fost nevoie, ca am rezolvat-o repede. Am salutat, am multumit, am plecat, pe linie continua am schimbat sensul de mers, ca doar nu era sa merg pana la Unirea sa fac ditamai rondul giratoriu, am intarziat la serviciu si asta a fost. Nu am ajuns inca la Udriste sa dau sa-mi faca nr nou, poate c-o sa ajung pana-n iarna :drink:

Ieri, cand am trecut pe la Universitate, era tot politistul ala: l-am salutat si io frumos si am trecu fara griji.

Cat mai tine norocul?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hahahahah :) Aventurile continua!!

Janel, serios acum, pune-ti dreq semnale macar pe spate!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...