apriliacluj Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 Daca nu pui si niste poze, sigur nu o sa intereseze pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Hai sa incerc si aici, nu stii niciodata de unde sare urechiatul... Am strans in vara-toamna prune pt tzuica, vreo 500-550kg, pruni nestropiti decat de ploaie. Eu nu sunt amator de asa ceva, dar le-am strans ca altfel se facea covor de prune pe jos..., ma gandeam ca le duc la cazan, dar nu am nicicum timp pt asa ceva, acolo trebuie stat langa cazan o jumatate de zi, plus ca trebuie pregatite/taiate lemnele pt fierbere, alte cateva ore, etc.. nu am vreme pt asta, dar e pacat sa se strice. Long story short, le dau daca e cineva interesat. Dau cadou si lemne suficiente pt fierberea lor, doar ca trebuie maruntite.. Pret negociabil.. oricat daca e de bun simt, se accepta. Sau procent (oricat de mic) din productie.. si asa se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Salutare! Îmi poate da cineva detalii despre domnul din Gherla,nu Motomuss, care vinde motoare? Denis Denisa e pe olx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate