Sari la conținut

vandervan

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vandervan

  1. vandervan

    BURSA LOCALA

    Vand casca Scorpion Exo 1200, model 2016-2018 (nu stiu sigur), stare foarte buna, necazuta, netrantita, viziera clara, pinlock, ochelari de soare incorporati, inchidere double D,se poate vedea/provba in Cluj, marimea M, pret negociabil 550 lei.
  2. vandervan

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut! Stie cineva cum pot verifica actele la un motor adus din UK????
  3. Ala nu l-am curatat. Pe motiv de lene. Dar urmeaza. Btw, tip daca schimbati filtrul de benzina: neaparat trebuie coliere, cele originale nu se mai pot folosi. Pe mine m-a chinuit surubul de prindere al filtrului de cadru, n-am mai reusit sa-l pun la loc in pozitia initiala, asa ca l-am schimbat cu unul mai lung (M6x35), l-am bagat invers, din exterior spre interior si i-am pus o piulita autoblocanta. » Post actualizat in 19 Jun 2017 06:47 Salut! Am revenit cu poze.
  4. Salut! Intrebare: Am schimbat filtrul de benzina, si du cel nou mi-a urcat relantiul pe la 1700, intre 1500 si 2000. Are vreo treaba sau e bine si asa? Si, de unde se poate regla relantiul? Motorul e GS 2001.
  5. Scuze, am fost cam ocupat si n-am verificat forumul. Incerc maine sa-ti trimit poze, ca-s la garaj oglinzile. Daca nu, luni dimineata. Merci.
  6. Vand un set de oglinzi de F650GS 2001, 100ron, cu tot cu suruburile de prindere.
  7. vandervan

    BURSA LOCALA

    Salut! Vand o casca Caberg V2R, marime S, folosita 3 ani, o zgarietura pe viziera, care nu deranjeaza si cateva zgarieturi pe carcasa. Pret, 150 RON. Se poate vedea/proba la Cluj.
  8. vandervan

    BURSA LOCALA

    Salut! Vand doua perechi de cizme moto, una de cross (150 lei) una de touring (100lei), marimea 41, stare buna, le vand ca nu le folosesc si numai aduna praf. Se pot vedea/proba in Cluj. 0726767245
  9. Vezi ca iti mai trebuie o declaratie pe proprie raspundere, autentificata la notar, ca ai adus moto in tara pe remorca (italienii nu dau numere de "zoll"). Si actele iti trebuie traduse inainte sa mergi la RAR.
  10. Salut! Am si eu o intrebare, ce ulei trebuie in furca, la un Kawa ER6N, 2006? Daca stie cineva si daca a schimbat cineva uleiul si simeringurile, cat de complicata e operatiunea, ca daca ma iau dupa manual e putin rocket science+farmacie. Merci
  11. Din ciclul unde dai...si unde crapa! Am pornit aceasta discutie doar pentru a semnala un posibil defect de fabricatie la un anumit model de motocicleta, fara nici o intentie de reclama sau antireclama a marcii respective. Mi-a traznit mie asa prin freza ca e bine sa stie buba asta cine vrea un BMW F650GS din 2000-2002. Daca vrea sau nu sa o cumpere, whatever. Drept urmare, toata discutia s-a transformat intr-o urgie intr-un pahar cu apa despre BMW. Ca fix in cot ii doare. Si pe ei si pe restul producatorilor. Eu tot BMW vreau. Chit ca m-a trantit si mi-a spart buzunarul mai tare si ca ego-ul. In dulcele stil romanesc, dati inainte fratilor, is curios pana unde poate ajunge polemica asta. Cine a crezut ca Don Quijote e mort, habar n-are. Are doar Rosinanta cu ABS (sau fara). Hai cu primavara, ca ruginesc lanturile:P
  12. Eu am un F650GS din 2002, 48k km. Cand l-am troznit si am rupt furca, am zis caz tipic de ghinion desi amicilor care erau cu mine li s-a parut putin ciudata toata treaba. Apoi am gasit post-ul tipei din state si m-am gandit ca pot si eu sa trag un semnal de alarma ptr cei care au bavareze din 2000-2002. Verificati-va furcile fratilor, cautati fisur, cracks, orice pare nelaloc. E horror sa pici din senin pe drum drept (eu eram pe marginea drumului de fapt). Oricum, eu am scapat fara zgarieturi dar motorul, pe langa furci, carena dreapta praf, ghidon indoit, parbriz crapat, semnalizare, oglinda pa, si cred ca s-a indoit si fairing bracket-ul (nu stiu cum sa-l traduc). In jur de 500 euroi distractia. Nu stiu exact ce a facut posesorul anterior, un italian, dar cum am mai spus, rupturile sunt aproape identice. Asa ca, ochii in 4.
  13. Incercati link-ul acesta: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=371650 Sunt curios daca cineva a patit uratenia asta. Eu am patit-o in toamna.Am scapat fara zgarieturi dar motorul l-am cam sifonat. Problema e ca pare a fi o boala la GS din 2000-2002. Si e ingrijorator. Eu n-am cazut chiar pe ;oc drept dar rupturile la firci sunt aproape identice cu cele din poza.
×
×
  • Creează nouă...