caiust Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Are cineva de vanzare o pompa de frana fata de Honda XL 600 RM, LM sau R? Sau de Dominator 650, 500 sau 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vano Postat Septembrie 5, 2018 Share Postat Septembrie 5, 2018 De vânzare: Hornet 600 2003 Mai multe detalii in anunț. https://www.olx.ro/oferta/honda-hornet-600-2003-pc36-IDbvddH.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Vand suport pentru telefon reglabil,pentru ghidon moto sau bicicleta,din aluminiu,nou nefolosit 50 lei si suport numar de inmatriculare moto format romanesc,din inox slefuit 150 lei. 0744291621 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Pentru cei interesati de un transalp adevarat fara kilometri falsificati. https://www.olx.ro/oferta/vand-honda-transalp-IDbAdCx.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 (editat) 2x Filtru aer Hiflo HFA 7602 , potriveste la Bmw F650 CS , Bmw G 650X. Sunt noi, in cutie , pret 30ron buc. In magazin sunt 45. Predare personala in CJ. 074330 3063 Editat Octombrie 4, 2018 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Octombrie 4, 2018 Share Postat Octombrie 4, 2018 Vand suport pentru telefon reglabil,pentru ghidon moto sau bicicleta,din aluminiu,nou nefolosit 50 lei si suport numar de inmatriculare moto format romanesc,din inox slefuit 150 lei. 0744291621 salut, mai ai suportul de telefon? te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Octombrie 5, 2018 Share Postat Octombrie 5, 2018 (editat) vand maner spate pentru Suzuki gs 500e. pret 50 RON https://www.olx.ro/oferta/vand-maner-spate-suzuki-gs500e-IDbCp9F.html Editat Octombrie 5, 2018 de Remus20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 9, 2018 Share Postat Octombrie 9, 2018 In caz ca intereseaza pe cineva, am niste costume si sacouri barbatesti care ma incurca in dulap de cativa ani. Nu stiu daca e vreo piesa care a fost purtata de mai mult de 5 ori. Doua dintre ele au fost purtate o singura data. La vremea lor, au costat intre 800 si 2000 de lei. Le vand cu 100 de lei/costumul si 50 de lei/sacoul. M-as bucura sa le ia pe toate cineva care are nevoie de ele. Ii fac si o mica reducere. Le vand pentru ca nu mai port costum de cativa ani si oricum nu-mi mai vin, ca a-nceput sa-mi placa shaorma intre timp Se potrivesc unei persoane de 1.80 - 1.85m si 85-90 kg. Din cate imi amintesc, pe unul scrie marimea 52. Le-am dus in garaj, dar pot sa ma uit pe toate la marime, daca vrea cineva. Se pot vedea in Zorilor, zona Gh. Dima. O746.348.46 opt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 De vanzare ghete piele Highway1 marimea 42,purtate,stare buna....100ron 0729449449 - Marius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj_Drex Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Vand BMW R1200GS 2005 - Complet accesorizat + cutii originale + GPS Se vinde un BMW R1200GS fabricatie 2005 cu 50.365km (s-ar putea sa mai creasca pana la vanzare, deoarece folosesc motocicleta) cu foarte multe accesorii, inmatriculat si cu toate taxele platite. Este in stare absolut perfecta de functionare, tinut numai in garaj, toate consumabilele schimbate (vezi mai jos istoricul de service), ITP valabil 16.04.2020. Practic este pregatit de orice drum lung, nu necesita nici un fel de investitie. De-alungul timpului motocicleta nu a suferit nici un fel de accident, nici macar nu a fost scapata pe jos - astfel nu are zgarieturi, sau lovituri, indoituri, etc. Vine impreuna cu un GPS Garmin Zumo 390LM si suportul cu incarcare montat. In plus se da topcase-ul original BMW Variocase, cat si cele doua sidecase-uri originale BMW Variocase. Primul proprietar al motorului a fost in Italia, de unde a fost si adus in tara. Aici s-a inmatriculat prima data pe un proprietar in Bucuresti care si-a dat seama ca motorul e prea mare pentru el si care a parcurs ~200km in ~5 luni (practic o iesire), dupa care l-am cumparat eu cu ~42.900 km de la el si l-am transcris pe mine. Are doua chei + sablon plastic, respectiv toate actele. In mare parte intretinerea si service-urile s-au facut de catre mine (care sunt un meticulos inrait cand vine vorba de mecanica, electronica si motoare in general) cf. service manual original BMW, respectiv anumite lucruri la reprezentanta BMW din Nyiregyhaza (Ungaria). Gasiti mai jos un document descarcabil in care aveti si istoricul de service complet. Dotari de fabrica: • ABS combinat (franeaza automat si spatele) • Incalzire in mansoanele de ghidon originale • Cric central original Dotari aditionale: • Aparator de jos motor (peste cilindrii) H&B • Aparator superior motor (care se conecteaza la cel de jos) H&B • Schimbat parbriz MRA Vario - mai inalt, ajustabil • Maner de cadru pentru ridicare usoara pe cricul central • Refacute seile complet custom, cu memory foam + forma modificata pentru un confort mai sporit pe drum lung, atat rider cat si pasager • Aparator de radiator • Slider de bascula pe cardan (SW Motech) • Inaltatoare de ghidon 25mm • Cablare cu separare prin releu de contact si sigurante individuale pentru echipamente electronice auxiliare • Prize aditionale pe ghidon socket standard + 2 x USB • Lumini auxiliare LED cu buton de comutare pe ghidon • Montura GPS cu incarcare + GPS Garmin Zumo 390LM cu harta Europa + update-uri pe viata • Baterie Li-Ion JMT • Aparator de noroi aditional pentru roata spate • Inlargitor pentru cricul lateral (ca sa nu se afunde in pamant moale) • Aparatoare de aluminiu pentru sustinerea de bascula (stanga + dreapta) Wunderlich • Alarma OEM (original BMW) cu telecomanda • Toba sport MIVV Suono + dau si toba originala • Scut de motor SW Motech Alu + dau si scutul original Pret: 8300 EUR, negociabil Din pret, ~3050 EUR sunt numai accesoriile, fara manopere. Accept orice fel de test sau verificare la service autorizat BMW! Puteti descarca de aici un PDF cu toate detaliile, poze la rezolutie mare, istoricul de service + o filmare cu motorul: https://drive.google...xnu?usp=sharing Motivul vanzarii: Am cumparat modelul nou de GS. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI! Toate se dau impreuna. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati! Motocicleta se afla in Cluj-Napoca, contact: Lorand Pavai (0741.516.717) » Post actualizat in 12 Oct 2018 12:03 Vand BMW R1200GS 2005 - Complet accesorizat + cutii originale + GPS Se vinde un BMW R1200GS fabricatie 2005 cu 50.365km (s-ar putea sa mai creasca pana la vanzare, deoarece folosesc motocicleta) cu foarte multe accesorii, inmatriculat si cu toate taxele platite. Este in stare absolut perfecta de functionare, tinut numai in garaj, toate consumabilele schimbate (vezi mai jos istoricul de service), ITP valabil 16.04.2020. Practic este pregatit de orice drum lung, nu necesita nici un fel de investitie. De-alungul timpului motocicleta nu a suferit nici un fel de accident, nici macar nu a fost scapata pe jos - astfel nu are zgarieturi, sau lovituri, indoituri, etc. Vine impreuna cu un GPS Garmin Zumo 390LM si suportul cu incarcare montat. In plus se da topcase-ul original BMW Variocase, cat si cele doua sidecase-uri originale BMW Variocase. Primul proprietar al motorului a fost in Italia, de unde a fost si adus in tara. Aici s-a inmatriculat prima data pe un proprietar in Bucuresti care si-a dat seama ca motorul e prea mare pentru el si care a parcurs ~200km in ~5 luni (practic o iesire), dupa care l-am cumparat eu cu ~42.900 km de la el si l-am transcris pe mine. Are doua chei + sablon plastic, respectiv toate actele. In mare parte intretinerea si service-urile s-au facut de catre mine (care sunt un meticulos inrait cand vine vorba de mecanica, electronica si motoare in general) cf. service manual original BMW, respectiv anumite lucruri la reprezentanta BMW din Nyiregyhaza (Ungaria). Gasiti mai jos un document descarcabil in care aveti si istoricul de service complet. Dotari de fabrica: • ABS combinat (franeaza automat si spatele) • Incalzire in mansoanele de ghidon originale • Cric central original Dotari aditionale: • Aparator de jos motor (peste cilindrii) H&B • Aparator superior motor (care se conecteaza la cel de jos) H&B • Schimbat parbriz MRA Vario - mai inalt, ajustabil • Maner de cadru pentru ridicare usoara pe cricul central • Refacute seile complet custom, cu memory foam + forma modificata pentru un confort mai sporit pe drum lung, atat rider cat si pasager • Aparator de radiator • Slider de bascula pe cardan (SW Motech) • Inaltatoare de ghidon 25mm • Cablare cu separare prin releu de contact si sigurante individuale pentru echipamente electronice auxiliare • Prize aditionale pe ghidon socket standard + 2 x USB • Lumini auxiliare LED cu buton de comutare pe ghidon • Montura GPS cu incarcare + GPS Garmin Zumo 390LM cu harta Europa + update-uri pe viata • Baterie Li-Ion JMT • Aparator de noroi aditional pentru roata spate • Inlargitor pentru cricul lateral (ca sa nu se afunde in pamant moale) • Aparatoare de aluminiu pentru sustinerea de bascula (stanga + dreapta) Wunderlich • Alarma OEM (original BMW) cu telecomanda • Toba sport MIVV Suono + dau si toba originala • Scut de motor SW Motech Alu + dau si scutul original Pret: 8300 EUR, negociabil Din pret, ~3050 EUR sunt numai accesoriile, fara manopere. Accept orice fel de test sau verificare la service autorizat BMW! Puteti descarca de aici un PDF cu toate detaliile, poze la rezolutie mare, istoricul de service + o filmare cu motorul: https://drive.google...xnu?usp=sharing Motivul vanzarii: Am cumparat modelul nou de GS. NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI! Toate se dau impreuna. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati! Motocicleta se afla in Cluj-Napoca, contact: Lorand Pavai (0741.516.717) IMG_4292.jpgIMG_4293.jpgIMG_4294.jpgIMG_4295.jpgIMG_4296.jpgIMG_4297.jpgIMG_4298.jpgIMG_4301.jpgIMG_4302.jpg Am zis ca las pretul la 8100 EUR, negociabil. E un pic enervant ca nu-mi permite sa editez postul direct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 De vanzare un acvariu / terariu, din sticla groasa (8mm), pt pesti, broscute, crocodili, dinozauri, whatever. E greu ca naiba, ceea ce inseamna ca se vinde doar cu ridicare de la fata locului. Sau spatele locului. Dau bonus cu el un incalzitor si un filtru (se vad in poza). 150 ron pt mobristi, pe oleics l-am pus la 175. Dimensiuni: 100x35x45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Octombrie 19, 2018 Share Postat Octombrie 19, 2018 Salut,spre vanzare un bug spoiler nou nefolosit ,a fost luat pt un SV de la baiatul din Timisoara de aici de pe forum ce se ocupa cu construitul lor. Pret,150 RON discutabil[doar ridicare personala,nu trimit]tel.0744355652 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Octombrie 22, 2018 Share Postat Octombrie 22, 2018 Vand kit rulmenti de jug pt Suzuki V-strom 600/1000, Ymaha TDM 900, Suzuki GSR 600, GSX 1300, etc. Marca All Balls. Cod motomike: 736.00.75 Pret 130 RON. Predare personala in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Octombrie 22, 2018 Share Postat Octombrie 22, 2018 Vand :manusi KTM, scurte, de enduro, marime 10 / L, Pret 200 leimanusi Alpinestars, marime XL, dar defapt sunt tot marimea 10, scurte Pret:200 lei manusi enduro pt copii, varsta max 7 ani, Sanisalo Tech, Pret 120 leiPreturile sunt usor negociabile .Produsele sunt NOI, nefolosite ! Predare personala in Cluj. 0744 973 166 » Post actualizat in 27 Oct 2018 11:58Manusile KTM sunt vandute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 (editat) Poate e cineva interesat Ford Focus 2008 https://www.olx.ro/oferta/ford-focus-2-facelift-2008-IDbHS0V.html Editat Octombrie 31, 2018 de BikeRider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 Cumva pagina aceasta nu (mai) exista pe OLX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 31, 2018 Share Postat Octombrie 31, 2018 exista, dar tre sa stergi ultimele caractere din URL, de dupa .html se intampla cand iei cu copy -paste adrese si mai iei si un spatiu sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) caut urgent banjo bolt M10 x 1, lungimea 19mm Editat Noiembrie 15, 2018 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 (editat) La 15.11.2018 la 22:32, pepsi a spus: caut urgent banjo bolt M10 x 1, lungimea 19mm Azi nu stiu daca lucreaza azi dar pe strada Beiusului, nu-i mai stiu exact numarul, undeva pe dreapta, este un nene care face conducte si furtunuri de frana. Poate te indruma colegii din Cluj mai bine. Am gresit, undeva de pe Muncii faci dreapta si mergi tot inainte...si pe dreapta e omul cu alea de frana..scuze. Acuma ca m-am uitat mai bine pe harta cred ca am zis despre aceeasi locatie de 2 ori. Na ..asa e cand nu cunosti bine orasul. Editat Noiembrie 17, 2018 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 de vanzare topcase givi maxxia 2 (52 l) stare f buna ,pret 400 ron fix 2 cutii givi e460 (46l) ,potfi folosite ca si sidecasedar si ca topcase.....pret pt ambele 600 ron sau separat 350buc telefon 0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 La 03.12.2018 la 18:48, dannydecici a spus: Vand topcase kappa cu spatar achizitionat anul trecut. Talpa este noua. capacitate de 35l pret 300 lei tel 0726137947 Salut, incap 2 casti in el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Acum 47 minute, AntonioAntonio a spus: Salut, incap 2 casti in el? Salut 2 casti incap de la 52 l in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Decembrie 6, 2018 Share Postat Decembrie 6, 2018 Aveti careva pisica si vreti sa ii luati ceva de Craciun? https://www.olx.ro/oferta/ansamblu-de-joaca-pisici-57x40x240-cm-IDbNubj.html#439939de74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Decembrie 21, 2018 Share Postat Decembrie 21, 2018 Ansamblul de pisica s-a vandut. Am o priza incorporabila Bachmann Elevator noua (pret de achizitie 340 lei). Modelul e acesta: https://www.emag.ro/multipriza-incorporabila-pentru-blat-de-bucatarie-bachmann-elevator-1xschuko-2xeuro-cordon-2m-fisa-schuko-montabila-928-003/pd/DNH0RMBBM/?cmpid=78253&gclid=Cj0KCQiAgf3gBRDtARIsABgdL3lsynUr_St2n8gOKHuJm-VjU20MB0q2noGwhEcGa9G7f53f1bHh014aAu4HEALw_wcB Cand am renovat apartamentul am luat 2 dar la final am montat doar 1. Am pus-o pe olx cu 250 lei, dar pentru motociclisti o dau cu 200 lei. https://www.olx.ro/oferta/priza-incorporabila-bachmann-elevator-928-003-IDbTvwd.html Mai am si o gramada de prize, daca e cineva interesat sa ma sune si ii zic marca si tipul si ne intelegem la pret. Sarbatori fericite! Mai am si o gramada de prize: Referinta Denumire Cantitate Pret Unitar SDN3000121 Priza simpla 2P+E 16A 250V 42 13 lei SDN5800321 Rama dubla orizontala 18 9 lei SDN5800121 Rama 1 post 6 3 lei MGU23.067.18D Priza dubla Schneider Electric Unica 3 35 lei MGU3.860.18 Priza De Cablu - 16 A 1 modul 2 9 lei MGU3.862.18 Priza De Cablu - 16 A 2 module 2 13 lei NV-1220.210 Priza schuko alba standard italian 1 modul 6 4 lei NV-1220.202 Priza schuko alba 2 module 2 5 lei Pretul unitar e cel de achizitie din Dedeman sau Leroy. Sunt toate noi, sigilate. Le dau cu 10% mai ieftin daca vreti la bucata. Daca le ia cineva pe toate le dau cu 33% mai ieftin, adica 600 lei in loc de 910. Si inca 2 butonase care merg pentru benzi LED: 833.89.108, marca Hafele. Merg cu 20 lei / buc dau 30 impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiD Vicious Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 Salutare! Vand casca recent cumparata, Nolan N87, marimea M: https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-nolan-n87-noua-marimea-m-IDbS3KQ.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate