matrixx Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 La 05.03.2012 la 14:50, tibi_thomas a spus: Vand interior pentru casca nolan n102 sau 101 marime M 2 buc noi https://www.olx.ro/d/oferta/interior-casca-nolan-IDgjo60.html?bs=olx_pro_listing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik_t Postat Octombrie 4, 2023 Share Postat Octombrie 4, 2023 Salut! Vanda casca AGV K6, culoare Nardo Grey, marime L (60-61), in stare foarte buna (purtata de cateva ori). Casca vine cu viziera Iridium Blue + cea clara + pinlock. Pret 1700 lei. 0740 682827 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik_t Postat Octombrie 4, 2023 Share Postat Octombrie 4, 2023 Cluj-Napoca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vandervan Postat Noiembrie 29, 2023 Share Postat Noiembrie 29, 2023 Vand casca Scorpion Exo 1200, model 2016-2018 (nu stiu sigur), stare foarte buna, necazuta, netrantita, viziera clara, pinlock, ochelari de soare incorporati, inchidere double D,se poate vedea/provba in Cluj, marimea M, pret negociabil 550 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 daca il intereseaza pe careva un sistem 7.1 cu boxe whaferdale si reciver yamaha undeva la 1200w rms sa imi scrie 2400 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 Daca nu pui si niste poze, sigur nu o sa intereseze pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 13 Share Postat Ianuarie 13 Hai sa incerc si aici, nu stii niciodata de unde sare urechiatul... Am strans in vara-toamna prune pt tzuica, vreo 500-550kg, pruni nestropiti decat de ploaie. Eu nu sunt amator de asa ceva, dar le-am strans ca altfel se facea covor de prune pe jos..., ma gandeam ca le duc la cazan, dar nu am nicicum timp pt asa ceva, acolo trebuie stat langa cazan o jumatate de zi, plus ca trebuie pregatite/taiate lemnele pt fierbere, alte cateva ore, etc.. nu am vreme pt asta, dar e pacat sa se strice. Long story short, le dau daca e cineva interesat. Dau cadou si lemne suficiente pt fierberea lor, doar ca trebuie maruntite.. Pret negociabil.. oricat daca e de bun simt, se accepta. Sau procent (oricat de mic) din productie.. si asa se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate