warlock Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) 108ron http://www.itpgrup.ro/ zona baneasa->regina maria Am facut sapt trecuta, nu pot enunta public cum a fost. sau 100ron http://www.samtradi.ro/index.php/statie-itp vis-a-vis de parcul mogosoaia Editat Mai 27, 2016 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) Intotdeauna m-a fascinat cum ITP-ul in Bucuresti costa dublu fata de Ploiesti (la masina) - fie ca e service de cartier (cu ITP), fie ca e reprezentanta... Deci revin la provincie... Multumesc mult oricum LE: La Samtradi nu ma mai duc in viata mea -> /index.php?/topic/709150-scoala-moto-sam-tradi-mogosoaia/?p=4113978 Editat Mai 27, 2016 de Husqvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Cu ocazia asta am constatat şi eu că merg în bezna minţii fără ITP din ianuarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Februarie ... !!!! Urmatorul ? » Post actualizat in 27 May 2016 14:05Februarie ... !!!! Urmatorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 ) deci pot sa mai astept vr-un an pana ma decid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Asa e frumos, noi asteptam de cateva luni si tu hop !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Let me know cand organizati intalnirea la stația ITP ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 E o activitate intima, nu se poate anunta public dar ca un hint, traiasca programarile online, deci maine sper sa o alerg 100% legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Str. Pietii, cum intri de pe Chitila pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Da, am fost pe str Pietii. ITP rezolvat. F multumit, au si cafea f buna la etaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Am facut pana la urma unde mi-ati recomandat. A fost ok. 108ron http://www.itpgrup.ro/ zona baneasa->regina maria Am facut sapt trecuta, nu pot enunta public cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonepeeler Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Salut. Care e parerea voastra despre goracing? Cetatean Grec sunt dar cand vin in Romania locuesc in zona si vreau sa fac un servis la suspensiile mele la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Salut, Incepand din august sunt disponibile 4 locuri in garaj incalzit in zona Domenii. Se doreste colaborare pe tot sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Hai cu viata pe aici, ca in putin timp revin in Bucurestii Noi, cam doua luni. @bonepeeler - Daca Go Racing este ala de la Pod Constanta, du-te cu incredere, mi-am cumparat motocicleta de la omul de acolo, om de nota 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonepeeler Postat Iunie 29, 2016 Share Postat Iunie 29, 2016 Hai cu viata pe aici, ca in putin timp revin in Bucurestii Noi, cam doua luni. @bonepeeler - Daca Go Racing este ala de la Pod Constanta, du-te cu incredere, mi-am cumparat motocicleta de la omul de acolo, om de nota 11. Mersi. El este. Am trimis suspensiile mele la ei fiind reprezentati Bitubo. Sper sa iasa chiar ok ca am probleme cu suspensiile din fata si in Grecia unde locuesc nu au rezolvat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Patronul de acolo se da la curse, el prepara motociclete de curse, deci as putea sa zic ca sigur face treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Mai știu eu un patron care se duce la curse în loc sa meargă cu băieții la haiduceada. Tot patronul ăsta are și zeci de absențe la întâlnirile de joi seară. Ce sa faci...greu cu patronii ăștia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Vine patronul, in curand se muta in Bucurestii Noi si revenim la program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 am fost de vreo 3-4 ori cu diverse motociclete la goracing, mergi cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Cine stie unde pot sa fac ITP moto undeva in zona sos. Chitilei, blvd Bucurestii noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Eu am facut aici: /index.php?/topic/198760-zona-bucurestii-noi-chitila-pajura-damaroaia-jiului-straulesti/?p=4192168 (unde mi s-a recomandat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Am ITP deja expirat si ar fi bine ceva mai in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Str. Dobrogeanu Gherea 111, am facut eu acu vreo 2 luni. Foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 (editat) Cine stie unde pot sa fac ITP moto undeva in zona sos. Chitilei, blvd Bucurestii noi? Am ITP deja expirat si ar fi bine ceva mai in zona Recomandarea mea fusese Str. Pietii, cum intri din Sos Chitilei la ~50m pe dreapta, pare ca a rezolvat favorabil colegul care a fost. In alta ordine de idei, se mai tine adunarea de joi? Ca tot n-am apucat sa-mi cunosc vecinii motociclisti si saptamana asta sunt de capul meu, as putea veni. Editat August 1, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Se ţine. Cu prezenţă variabilă, dar se ţine. Joi în jur de 9 la Jar https://www.google.ro/maps/place/La+Jar+Baneasa/@44.4951319,26.0779424,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x848092b17b936701?sa=X&ved=0ahUKEwiRnpn306DOAhWCbxQKHf1uBD0Q_BIIdDAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate