Falkenberg Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Nu am vazut, dar intersectie sos. Chitila - Bucuresti Noi e dezastru. Intai erau gropi (dupa iarna), apoi nisip, apoi au pus dale, acuma au sarit dalele din gropi. E camp minat. Si toate astea intre si langa sinele de tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Da, e criminala intersectia aia. Prin martie era s-o comit rau intr-una dintre gropile alea dintre sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Lasa, ca uite asa mai invata omu' sa ocoleasca o groapa. Diseara facem treaba, da?Silviu, daca n-ai cu ce sa vii, poti sa mergi cu mine cu masina, il iau si pe Gabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Lasa, ca uite asa mai invata omu' sa ocoleasca o groapa. Diseara facem treaba, da?Silviu, daca n-ai cu ce sa vii, poti sa mergi cu mine cu masina, il iau si pe Gabi. Super.Vin la tine la bloc?La ce ora ne vedem? Stiti cumva un magazin care are piese pe stoc? Am nevoie de un cablu de acceleratie pt hornetul meu,returul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 salutare, s-ar putea sa nu mai pot ajunge diseara. Teo, te sun daca este sa vin. Ms, distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) ca ziceam acu' 2-3 pagini de itp. acum 3 zile: stiam ca la masina imi expira itp-ul peste 1 luna (se fac 8 ani de cand o am), la moto stateam linistit, fiind convins ca nu am treaba anul asta...dar, zic, hai sa ma uit: 22.05 expira oops. am facut ieri itp in zona baneasa, la itpgrup ro. nu s-a uitat la nimic, oricum nu am nicio problema, sunt in regula cu toate. Editat Mai 22, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) titi cumva un magazin care are piese pe stoc? Am nevoie de un cablu de acceleratie pt hornetul meu,returul. Nici tu n-ai retur? ) Probabil ca asa s-au fabricat alea din 2001. Fara cablu de retur si cu toba zgariata. Vezi pe forum la dezmembrari daca nu vrei neaparat nou (de fapt, habar n-am daca asta merge second). Eu mi-am mai luat niscai piese de la baiatul asta /index.php?/topic/703004-dezmembrez-honda-hornet-98-2006/?hl=%2Bpiese+%2Bhornet&do=findComment&comment=3451164 Şi aici pt. piese noi /index.php?/topic/623466-piese-originale-honda/page-20?hl=%2Bpiese+%2Bhornet&do=findComment&comment=3746327 În alta ordine de idei, o sa intarzii diseara, ca a intervenit ceva. Ajung pe la 8 sumpic. Sper sa mai fiti acolo Editat Mai 22, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Unde va intalniti diseara si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 La Oasis, pe sos. Straulesti. Vezi cluboasis.ro. E o terasa ok, in ciuda fitzelor aparente din poze. Cred ca pe la 7 incepe lumea sa vina - eu o sa intarzii nitel, dupa cum am zis mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Cine vrea sa faco o tura cu un Harley nou nout se poata inscrie pe site la ei (http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/) Eu m-am inscris si duminica la ora 10 tre. sa ma prezint ptr. tura. Cu asta ma dau. Descriere și specificațiiWide Glide® model 2014 este plină de stilul motocicletelor chopper clasice. Ea dispune de un motor Harley® Twin Cam 103™ puternic, răcit cu aer, transmisie Cruise Drive cu 6 trepte, care asigură o putere sporită în depăşiri, rampe şi deplasări cu pasager şi bagaje. Furca lungă și depărtată, cu o roată de 21" în față și o un spatar scurt în spate, reprezintă elementele de detaliu care conferă acestei motociclete aspectul fundamental de chopper. De asemenea, motocicleta prezintă o grafică imprimată opțional pe rezervorul de combustibil, cu motive de flacări, oferind un aspect personalizat de fabrică, la un preț convenabil pentru Harley. DIMENSIUNI Lungime (mm): 2,445 Înălţime la şa (mm): 680 Capacitate rezervor (litri): 17.8 Masă la gol (kg): 295 TREN DE RULARE Motor: Air-cooled, Twin Cam 103™ Cilindree (cm cubi): 1,690 Cuplu motor (Nm @ rpm): 132 @ 3,250 JANTE/PNEURI Faţă: 21"/Michelin® Scorcher '31' 80 Spate: 17"/Michelin® Scorcher '31' 180 OPŢIUNI DE CULORI Vivid Black, Two-Tone Vivid Black with Flames, Two-Tone Blackened Cayenne Sunglo with Flames, Two-Tone Morocco Gold Pearl with Flames, Two-Tone Charcoal Pearl with Flames Veniti sa ma sustineti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Salut, S-ar putea sa ajung si eu (din Mogosoaia sunt) dar nu la 7, ci pe la 8-8:30 cred. Va mai gasesc pe acolo? Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Cred ca da, suna la nr. 0741 783 516 inainte sa vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Eu am dentist.. vedem cand scap.. Toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Cred ca vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Pai atunci ce naiba o mai dam cotita. Suntem mai multi aia care intarzie ) Hia s-o mutam la 7:30, ca aia care vin la tim sa nu astepte ptea mult, iar aia care intarzie sa nu intarzie prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Pai atunci ce naiba o mai dam cotita. Suntem mai multi aia care intarzie ) Hia s-o mutam la 7:30, ca aia care vin la tim sa nu astepte ptea mult, iar aia care intarzie sa nu intarzie prea mult. Da, mai bine 7:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Nici tu n-ai retur? ) Probabil ca asa s-au fabricat alea din 2001. Fara cablu de retur si cu toba zgariata. Vezi pe forum la dezmembrari daca nu vrei neaparat nou (de fapt, habar n-am daca asta merge second). Eu mi-am mai luat niscai piese de la baiatul asta /index.php?/topic/703004-dezmembrez-honda-hornet-98-2006/?hl=%2Bpiese+%2Bhornet&do=findComment&comment=3451164 Şi aici pt. piese noi /index.php?/topic/623466-piese-originale-honda/page-20?hl=%2Bpiese+%2Bhornet&do=findComment&comment=3746327 În alta ordine de idei, o sa intarzii diseara, ca a intervenit ceva. Ajung pe la 8 sumpic. Sper sa mai fiti acolo Retur am avut pana acum cateva zile cand s-a rupt cablul.Am gasit pe site-uri doar ca nu au pe stoc,trebuie sa astept. Vrei sa comand doua?ajunge 54 lei fara transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Eu nu pot sa vin ca ma=m tavalit putin cu MAMACHINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Ia uitati aici:)) imi iau cross,nu mai stau pe ganduri:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Pe mine ma tenteaza foarte tare si chopperul, dupa cum ziceam si aseara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 frumos aseara, mi-a placut Prezenta: 1) VFR 750 - Eu - Gabi 2) VFR 750 - Prietena lu' eu (pasager ) - Beatrice 3) Hornet - Silviu101 - Silviu 4) Silver Wing - Balazsfi - ? 5) SV 650S - Gnraloo - Alex 6) Hornet - ionradoi - Ion 7) Burgman - Choixalacreme - Alexandru 8) Fazer - littlekriminal - Teo 9) Tov littlekriminal - Ford Focus RS500 - Alex a.k.a Ken Block Lipsa warlock MARIANPARNIA ninja_skija Falkenberg Frozenhell p.s - daca deranjeaza prezenta, va rog sa-mi spuneti si incetez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Deloc, mai ales ca l-am avut si pe Ken Block cu noi .Ii asteptam si pe absenti, la o plimbare/intalnire sau maine la "iubim 2 roti" pentru test drive cu cateva modele BMW. Va puteti inscrie la test drive acolo, la locul faptei(o sa revin cu amanunte) inainte de ora 12(cred). Cine e interesat, poate sa ma contacteze. Data viitoare, daca mai mergem la Oasis, aduc aparatul de tantari si tragem un prelungitor langa masa, sunt terminados pe gat, picioare si maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Da, cred ca toti ne-am ales cu vioulri in grup din partea tantarilor.. Eu am trecut la Romexpo acum de dimineata sa iau tricoul, si baietii deja organizau, garduri, samd, samd.. Mamachina, esti ok ? ( daca poti scrie, banuiesc ca da..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) 4) Silver Wing - Balazsfi - ? @Da - viorel Mi-a facut placere sa va cunosc Editat Mai 23, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MARIANPARNIA Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Da, multumesc. Acu ma dreg nitel ca sa ma intorc pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate