Skywalker Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Condoleante familiei si apropatilor.... Tuturor celorlalti nici nu stiu ce sa le mai zic....doar atat ..VITEZA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 D-zeu sa-l odihneasca in pace... Prea multi... mult prea multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Nu il cunosc pe baiat... da am discutat cu cineva care il stia... Se pare ca a avut viteza prea mare si a ratat curba, a lovit capul de pod si la impactul cu planeta si-a rupt coloana. Odihneasca-se in pace. P. S. Din pacate sunt unii car eo cam cauta cu lumanarea... mai ales in Arad. Eram ieri pe Padurii, la vopsitoriea aia, la Marius. Si acolo era un tip cam pe la 30 de ani ( ) pe un Suzuki de 1000 - a plecat asa ca jmekerii, in slapi, bermude si tricou (ca trebuia sa faca impresie artistica nu ??) - nici macar casca nu a avut.. in schimb a stat vre-o 2 minute sa isi stearga ochelarii negrii de jmeker si sa ii aseze TACTICOS pe nas... No offense, da cred ca nu are viata lunga. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Dumnezeu sa-l aibe in paza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutus Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Dumnezeu sa-l ierte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Eu am auzit ca este vorba de motocicleta lui Pino,tipul asta cred ca a cumparat-o de la el si o fost sa o incerce,dar o avut prea mare viteza si o ratat o curba si o intrat intr-un cap de pod,am inteles ca o ajuns pe partea cealalta a raului si si-o rupt coloana.Motocicleta era un suzuki gsx-r 750 (nu sunt sigur) Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 R.I.P B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Imi pare atat de rau Se duc oamenii pe care ii cunosc numai intr-o saptamana cat nu am fost in ARAD... Pacat, oameni de caracter (aveau echipament pe ei)...Pino se pare ca e devastat (se pare ca isi vinde motorul), Nelutu o murit in bratele sale R.I.P. tuturor celor care l-au iubit si condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Haidetzi mai oameni buni sa ne mai linishtim cu viteza. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Sa-i fie odihna linistita si noi cei ramasi sa invatam din greselile altora. Masinile puternice au nevoie de indeminare si multi tineri se prapadesc ametiti de placerea vitezei. Sfatuiti pe cunoscuti sa se intinda nu mai mult de cit le permite experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Dumnezeu sa-l ierte......... Sa-i fie tarina usoara.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate