Inger`Albastru Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Un rezervor de jawa se poate lipi cu ceva.are o gaura de 5 mm in partea de sus si nu poate fi umplut full. Astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 poate fi alamit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Mda, sudura dar cu grija ca bubuie, eventual umplut cu apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 cel mai simplu: Surub + saiba+silicon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Dap, merge mai degraba asa, cu surub - doua shaibe mari mari de metal si doua shaibe pe masura de cauciuc - cred ca mai gasesc pe acasa niste cauciuc rezistent la temperatura si benzina - mi-a facut cineva care lucreaza la o fabrica de cauciuc niste placi de-astea si mai am resturi. Problema este insa cum bagi capul surubului dincolo de gaura.... Ai putea sa faci asta cu multa rabdare, astfel : bagi o sarma de cupru/otzel prin gaura de 5mm, din afara in interiorul rezervorului, apoi o scotzi prin busonul de umplere. Apoi agatzi de sarma respectiva (lipind cu cositor) un surub (pe care ai bagat deja shaiba de cauciuc si cea de tabla), apoi tragi de sarma pana aduci surubul in dreptul gaurii si mai departe. Vii apoi pe exterior cu shaiba de cauciuc, shaiba de tabla, apoi piulitza si strangi si gata. Inainte de operatziune, fasonezi un pic gaura cu un spiral de 5, sa nu aiba bavuri nasoale pe interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Daca incerci sa-l alamesti ai MARI sanse sa explodeze (am spalat trei zile un rezervor de Jawa, l-am umplut cu apa si tot a bufnit la sudura). Cureti bine in jurul gaurii, eventual o prelucrezi in forma de crater (adincitura) ca sa nu iasa dimbulet si ai doua variante: - cositorit (dar fara flacara) - rasina epoxidica (gen Bison) sau mai bine chit auto (rezista perfect la benzina). Totul e sa fie perfect degresat si curatat, eventual cit mai grosier sa ai aderenta maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 salu!,...si eu am avut probleme cu un rezervor (dar nu cu gauri asa mari !insa erau al dracu de multe ! cca100 de pori /gauri)...le-am rezolvat cu rasina de la poxipol si mai buna este rasina de la BISON (sunt tuburile acelea 2 ca niste seringi!) este f f f buna pt. asa ceva ! rezista la benzenuri uleiuri ..si se poate prelucra (chiar si pe strung daca e nevoie , pilit, s.a )/...daca pui silicon ai grija de care pui ..sa citesti pe tub sa fie rezisten la acizi, benzenuri ... Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 aaa, si sa nu uit. la 5 mm merge cu un nit de pistol innecat in poxipol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Ma sa nu zici ca-ti luasi fier !!!!!!!!! ???????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 30, 2005 Autor Share Postat Mai 30, 2005 sunt 90% hotarat dar are unele defecte. si de asta am intrebat sa vad cum pot sa rezolv. imi iau motor low-budget pt o vara sa ma misc cu el. Va multumesc de raspunsuri si dupa weekendul asta va spun ce fel a mers si cum am procedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 cositorit si chituit peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 5, 2005 Share Postat Iunie 5, 2005 cositorit si chituit peste Asta e cea mai sigura si mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 (editat) am dat pana la urma de alt rezervor care avea pori destul de mari si am folosit BISON EPOX METAL cu succes zic eu pret 180 mii in Carrefour f misto Editat Iunie 6, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 (editat) Rezultatul : Editat Iunie 6, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate