Ravenitza Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Saua mea de la motor este jumatate neagra- jumatate mov si vreau sa o fac toata neagra, dar nu stiu unde pot gasi vopsea pentru material din piele...Aveti idee?! Am intrebat la marochinarii, si nu au... Cum multi m-au sfatuit sa nu o vopsesc cu chimicalele din comert, acum caut magazin/centru unde vopsesc ei materiale din piele...stie cineva?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Pai saua ta nu este din piele (daca-i originala). Exista un magazin pe langa Dinamo la colt de intersectie, acolo gasesti vinilin bun la metru si probabil si ceva chimicale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 mda si eu am zis ca nu-i de piele, insa partea neagra e de piele, partea mov nu e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Cauta un atelier de vopsitorie haine piele,iti zice si daca e piele si poate sa si vopseasca !! E un atelier pe Calea Mosilor intre Mihai Eminescu si Popa Petre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 26, 2008 Autor Share Postat Aprilie 26, 2008 Asta mi-a mai fost recomandat, am tot mers prin oras cu ochii in 4 sa vad daca apare vreun centru de genu dar nu am gasit, asa ca cine cunoaste e rugat sa zica tare aici, va rog. O sa il caut pe cel zis de tine ALEX. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Asta mi-a mai fost recomandat, am tot mers prin oras cu ochii in 4 sa vad daca apare vreun centru de genu dar nu am gasit, asa ca cine cunoaste e rugat sa zica tare aici, va rog.O sa il caut pe cel zis de tine ALEX. merci! Vezi ca e mic atelierul,intrebi si tu prin zona lumea ca nenea ala e acolo de ani buni,e vis-a-vis de str.Zece Mese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 Mda, totusi tapiterie unde as putea sa gasesc in Bucuresti? dar nu scumpe, ca am gasit pt o sa moto la 200 ron...ceea ce mi se pare f mult... Cei cu comuniste mai ales, unde va faceti tapiteria la moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Da-mi PM ca am eu tapitzer de piele. .care face scaune si banchete de masina, din piele, flecustetze de shei pentru moto sunt floare la ureche pentru mester. PS: De unde ti-ai luat blugi mov??!! Nu ca am nevoie, dar de curiozitate Editat Iunie 15, 2008 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Contacteaza-l pe userul @darian: 0722.564.409. Lucreaza bine si ieftin (70-80 lei pentru imbracat o sa). Pielea nu e buna pentru sei, ca se imbiba la ploaie. Aia care nu se imbiba e tratata special si e f. scumpa. Pielea eco e sfanta la sei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Da-mi PM ca am eu tapitzer de piele. .care face scaune si banchete de masina, din piele, flecustetze de shei pentru moto sunt floare la ureche pentru mester. PS: De unde ti-ai luat blugi mov??!! Nu ca am nevoie, dar de curiozitate Contacteaza-l pe userul @darian: 0722.564.409. Lucreaza bine si ieftin (70-80 lei pentru imbracat o sa). Pielea nu e buna pentru sei, ca se imbiba la ploaie. Aia care nu se imbiba e tratata special si e f. scumpa. Pielea eco e sfanta la sei. Merci mult baieti! Momentan am 3 nr de telefon, am sa vb sa vad cum pot rezolva. Merci de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Saua mea de la motor este jumatate neagra- jumatate mov si vreau sa o fac toata neagra, dar nu stiu unde pot gasi vopsea pentru material din piele...Aveti idee?! Am intrebat la marochinarii, si nu au... Cum multi m-au sfatuit sa nu o vopsesc cu chimicalele din comert, acum caut magazin/centru unde vopsesc ei materiale din piele...stie cineva?! o intrebare daca tot vrei sa umbli la aspectul original al seii, nu te-ar interesa un schimb? adica, saua mea de la dominator, in ipoteza ca ar fi identica structural cu a ta de la slr, este reinvelita iar eu am o pasiune pentru lucrurile originale. in afara de vinilinul cu care a fost invelita, e in totalitate originala si complet functionala (daca se poate spune asa). din pacate, a mea este negru cu albastru, dar ma voi asigura sa o imbrac in totalitate cu vinilin negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 cu 33 lei am recapitonat o sa monopost, aici in tg mures. o sa intreaga, cat va costa? 5o lei? decat sa faci tiganie si s-o vopsesti...materialul din care mi-a facut-o e foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Parca la Kaore recapitonau sei de moto.... da un tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 o intrebaredaca tot vrei sa umbli la aspectul original al seii, nu te-ar interesa un schimb? adica, saua mea de la dominator, in ipoteza ca ar fi identica structural cu a ta de la slr, este reinvelita iar eu am o pasiune pentru lucrurile originale. in afara de vinilinul cu care a fost invelita, e in totalitate originala si complet functionala (daca se poate spune asa). din pacate, a mea este negru cu albastru, dar ma voi asigura sa o imbrac in totalitate cu vinilin negru. nup, sorry dar pe asta nu o dau... cu 33 lei am recapitonat o sa monopost, aici in tg mures. o sa intreaga, cat va costa? 5o lei? decat sa faci tiganie si s-o vopsesti...materialul din care mi-a facut-o e foarte fain in toate orasele e ok pretul, dar in bucuresti.... Oricum mi-am cumparat materialul si saptamana viitoare mi-o face un prieten care se pricepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 pe stef cel mare vis-a-vis de IGP ai un magazin de autocolante si piele sintetica. cauta acolo si alege-ti culoarea si apoi fa-o la un tapiter . o sa arate mult lai bine facuta toata de nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) nup, sorry dar pe asta nu o dau... in toate orasele e ok pretul, dar in bucuresti.... Oricum mi-am cumparat materialul si saptamana viitoare mi-o face un prieten care se pricepe ok, se va mai distruge o piesa originala....... Editat Iunie 21, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Salut,sa nu mai fac alt topic,am o dilema,stie cineva de o vopsitorie buna pentru piele,vreau sa schimb culoarea la un combinezon,10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Pentru cine cauta vopsea pentru piele,ca am cautat si eu o gramada,este magazinul Tesalia vizavi de spitalul 9.Eu am luat de acolo Vopel,alb si negru,f ok vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate