Lope Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) am eu toate capitolele dar nu stiu unde sa ti le trimit Le vreau si eu daca se poate, pe ufoseeker2007@yahoo.com, saru'mana. Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Iunie 19, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut. o sa incarc niste tutoriale despre mersul in grup si nu numai (am doar primele patru capitole din proficient motorcycling, daca le mai are cineva pe urmatoarele trei il rog sa le posteze, le vreau si eu si cred ca si altii....multumesc ). ii rog pe cei care vin sambata sa isi faca putin timp si sa aiba rabdare sa citeasca sau sa vada clipurile despre mersul in grup. in felul asta va fi mai usor cand mergem cu totii s-o facem in siguranta. sper sa nu se mai aprinda lumea aiurea si sa se inteleaga ca vreau sa fac lucruri constructive. reiau si ce a mai fost postat, e bine sa fie toate la un loc. tutorial despre mersul in grup topic despre mersul in grup atentie, cu riscul de a fi tare antipatic, repet ce am mai spus si la intalniri. mersul in grup nu este locul unde sa inveti sa mergi pe motor. daca ai zece km pe motor, nu e momentul inca sa te alaturi grupului. vino fara motor si vei merge cu cineva ca pasager. imi pare rau, nu pot uploada pdf-urile cu "proficient motorcycling". cred ca sunt cam mari. daca stie cineva cum sa fac, sa-mi dea sfaturi pe pm. nu vreau sa facem topicul despre IT. am pus si o lista cu siteuri care au treaba cu motocicletele. le-am selectat de pe un topic mai vechi. cam de cand se mai vorbea inca despre motoare pe forum. sper sa va fie de folos intr-o zi. Nu cred ca va avea nimeni rabdarea sa citeasca textele insa macar vizionarea materialul video ar fi de la ok spre obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Niste coburi si un top-case DIN PLASTIC pt cruiser UNDE GASESC SI EU(in afara de Louis) ????? Am din piele dar sant mici ca si capacitate,si cele mai mari daca sant din piele in timp se cam lasa. PS:sau daca are cineva de vanzare dar sa nu fie ZGARIATE !!! Numai coburi laterali nu si topcase,am gresit !!! Editat Iunie 20, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Le vreau si eu daca se poate, pe ufoseeker2007@yahoo.com, saru'mana.Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti fisierele sunt in jur de 9 mb ce mai incarca si yahoo trece de 10 si nu le mai accepta. pt toti care le vor: ma puteti contacta la adresa de mess mihairstoicescu. maine daca nu ploua vin si eu la doftana si vb. acu inchid ca sunt la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 incearca in romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Va astept maine pe toti, chiar daca nu veniti cu noi la Doftana, veniti la Academia Romana macar sa ne cunoastem. Baieti cum facem si unde mergem diseara sa bem ? Propuneri, am inteles ca in Stuf este detul de nasol deci as spune sa sarim ideea asta, alte propuneri? Sau ne imbatam la Bikers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) observ ca esti un pic cam sexist ....ce femeile nu are voie sa se matoleasca....egoistule!!!! hai sa ne vem in bikers ... si de acolo vedem incotro ne ducem ziceti o ora Editat Iunie 20, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 observ ca esti un pic cam sexist ....ce femeile nu are voie sa se matoleasca....egoistule!!!! hai sa ne vem in bikers ... si de acolo vedem incotro ne ducem ziceti o ora si noi avem voie dar nu o facem....sau ma rog pana acu vad ca nu s-a anuntat niciuna. si daca ne-am ametii si noi cine ar mai avea grija voastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 de fete alcoliste are grije care este baietii alcolisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Hai d-nilor,si d-soarelor ,da-ti o ora? Ada , "baietelul" tati -daca calci stramb si te i-a flama ,te pun in cober si te duc acasa .Asa ca nici o grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) daca s-ar duce cineva sa rezerve mese ar fi perfect Sambata 21 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Iunie 20, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Hai d-nilor,si d-soarelor ,da-ti o ora? Ada , "baietelul" tati -daca calci stramb si te i-a flama ,te pun in cober si te duc acasa .Asa ca nici o grija multumesc sigmund. singura problema ar fi ca sunt obisnuita sa fiu sofer asa ca nu beau. dar in cazul in care voi venii per pedes voi lua seama de oferta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ATENTIUNEEEE1!!!!! LA 8.30 IN BIKERS CARE VENITI IE BINE VENITI SI PRIMITI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 multumesc sigmund. singura problema ar fi ca sunt obisnuita sa fiu sofer asa ca nu beau. dar in cazul in care voi venii per pedes voi lua seama de oferta ta. Deci fete nu beau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ALOO alooo domnu corect gramatical este " deci fete nu bea' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 cre'ca corect era "deci fetele nu bea", ca e mai multe, peste 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 baiiiiii DE UNDE SUNTETI VOI maaaa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixcrainicu2002 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 intreba cineva de coburi mai sus si nu m-a lasat uzina asta sa dau reply.... eu mi-am luat cu ajutorul lui tibi de la harley. vorbeste cu el, cred ca mai aduce. eu am comandat la el hepko&beker de plastic si sunt hepi hepi geoi geoi,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Manualele de la Filosofull le-am pus aici: http://www.ecostin.com/the-ultimate-guide-...id-l-hough.html Sutn 7 capitole, 61MB. Happy download! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) la 18:30 centrul de socializare si resocializare bikers bar(matei voievod) Editat Iunie 20, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 la 18:30 centrul de socializare si resocializare bikers bar (matei voievod) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 si noi avem voie dar nu o facem....sau ma rog pana acu vad ca nu s-a anuntat niciuna. si daca ne-am ametii si noi cine ar mai avea grija voastra? Pai.... daca nu ati fi voi...zanelor probabil ca am avea grija unii de altii..sau "capacul de la toilet pentru unii... "...oricum va multumim ca sunteti langa noi la necaz si ne faceti viata mai frumoasa si mai usoara... asa ca hai sa ne vedem la :D si cu domnisoarele care vor sa ne tina companie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Veniti azi cu motoarele??? Ca vad nori de furtuna si mi-e sa nu inceapa ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 De vanzare Kawasaki EN 500 , an '97 ,galben, 28.000 km adus din Germania...comenzi avansate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 intreba cineva de coburi mai sus si nu m-a lasat uzina asta sa dau reply....eu mi-am luat cu ajutorul lui tibi de la harley. vorbeste cu el, cred ca mai aduce. eu am comandat la el hepko&beker de plastic si sunt hepi hepi geoi geoi,,, Merci !!!Vad eu,poate gasesc SH ca ies mai ieftin,la cat o sa le folosesc nu se merita noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate