adda_m_p Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 copii, a fost o zi super. un drum plin de nebuni dar frumos, serpentinele alea...jos palaria...nunta a iesit bine acum asteptam botezul , popasul la iarba verde a fost mai mult decat bine-venit si asta din cauza ca am stat la umbra normal ....iar cand am ajuns acasa am realizat ce repede a trecut ziua. acu ma chinuie talentul sa pun cele 199 de poze pe picassa si ma enerveaza ca e abia la 18%. asta este cu rabdarea treci si marea o noapte buna guys...nu ma culc pana nu postez linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Asteptam si pozele tale adda, cum sa nu !?! P.S. FELICITARI celor noi veniti azi !... mai multa tehnica la negocierea virajelor si, sa nu uit: din cate stiu eu, parca s-au stabilit leaderii de formatie.....de ce s-a bagat altcineva in fata ?!? .... e doar o nedumerire personala, nu dati cu pietre. P.S.S. De maine, la orice iesire - Leaderii vor purta OBLIGATORIU o banderola colorata pe mana care vor, pt. a stii "cu cine votez" ; culoarea banderolei si materialul ei, se vor alege prin vot, la centrul de socializare-resocializare, cu intocmire de dosar, acord tacit al celorlalte cluburi, angajarea unui juristconsult, verificarea Monitorului Oficial, platirea taxei C.N.A. , "precum si a altor comitete si comisii" !!! Editat Iunie 21, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Super plimbarea de azi (in ciuda micilor mele opriri :crack: mama ei de chinezoaica)astept poze shi binenteles Vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Gata baieti si fete!! uitati pozele http://picasaweb.google.com/goofy2304/ExcursieValeaDoftanei nu sunt multe dar.........decat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Merci Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Poze de la plimbarea de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 a ajuns la 70%. mai e putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Merci Lope Sunt Tina,Lope nu este acasa.Scuze de intarziere dar nu prea ma pricep Gata baieti si fete!! uitati pozele http://picasaweb.google.com/goofy2304/ExcursieValeaDoftanei nu sunt multe dar.........decat nimic Multumim !!! Merci Lope Sa inteleg ca berea este pentru mine,nu? :lol: ( Tina) copii, a fost o zi super. un drum plin de nebuni dar frumos, serpentinele alea...jos palaria...nunta a iesit bine acum asteptam botezul , popasul la iarba verde a fost mai mult decat bine-venit si asta din cauza ca am stat la umbra normal ....iar cand am ajuns acasa am realizat ce repede a trecut ziua. acu ma chinuie talentul sa pun cele 199 de poze pe picassa si ma enerveaza ca e abia la 18%. asta este cu rabdarea treci si marea o noapte buna guys...nu ma culc pana nu postez linkul Te asteptam maine la BRRC ,nu? (TINA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Te asteptam maine la BRRC ,nu? (TINA) da vin fara doar si poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Asteptam si pozele tale adda, cum sa nu !?! P.S. FELICITARI celor noi veniti azi !... mai multa tehnica la negocierea virajelor si, sa nu uit: din cate stiu eu, parca s-au stabilit leaderii de formatie.....de ce s-a bagat altcineva in fata ?!? .... e doar o nedumerire personala, nu dati cu pietre. P.S.S. De maine, la orice iesire - Leaderii vor purta OBLIGATORIU o banderola colorata pe mana care vor, pt. a stii "cu cine votez" ; culoarea banderolei si materialul ei, se vor alege prin vot, la centrul de socializare-resocializare, cu intocmire de dosar, acord tacit al celorlalte cluburi, angajarea unui juristconsult, verificarea Monitorului Oficial, platirea taxei C.N.A. , "precum si a altor comitete si comisii" !!! Bravo Larry!!! ps: cagula o inapoiem maine la BRRC,ok?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Sa inteleg ca berea este pentru mine,nu? :crack: ( Tina) Pai nu e pentru cine se pregateste,e pentru cine se nimereste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 gata ma pot baga la somn asta este linkul: http://picasaweb.google.it/adda.pustoaica/ValeaDoftanei spor la vizionare noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Excelente pozele tuturor.... kawalore ?...nimic, nimic ? poate tu ai fost singurul "ochi format" si ai pus o geana foto pe drumul ala plin de serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Excelente pozele tuturor.... kawalore ?...nimic, nimic ? poate tu ai fost singurul "ochi format" si ai pus o geana foto pe drumul ala plin de serpentine Avem "di tati", inclusiv serpentine...daaaaaaaaaaaaaaar va fi o perspectiva noua. Absolut noua: pentru a nu depasi liderii tai alesi (aia cu banderolele colorate din matase) si sa nu o luam pe coaja azi am stat ultimii (ca inchizatori experimentati ce suntem...mai ales eu ) pe cale de consecinta, pozele vor prezenta niste dorsali, trapezi, fesieri ...e drept, impielitzati... Deci, cum spuneam, se lucreaza la montaj: scoatem burtzi, bagam bicepsi si abdominali si mai introducem ganduri si vorbe nespuse (inca) Avem mult de lucru si ramane pe maine Ne vedem maine la BRRC la Bikers Matei Voievod (parca asa a ramas, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Da, asa a ramas : Biker's din Matei Voievod.....despre chestia cu ramasul vostru "pe benzina de rezerva" , vorbim maine acolo, la "centrul de socializare-resocializare" (ave handos! ) , avem "chestiuni amportante la ordinea zilei de discutat" si crede-ma ca "nu vorbesc discutii"... P.S. Ora de adunare acolo, o stabilim aici, dis-de-dimineata ( incepand "cand se crapă" de 10-11:00), ca sa aiba toti timp de rezervare ora pt. prezență la aceasta intalnire. Editat Iunie 21, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalore Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Da, asa a ramas : Biker's din Matei Voievod.....despre chestia cu ramasul vostru "pe benzina de rezerva" , vorbim maine acolo, la "centrul de socializare-resocializare" (ave handos! ) , avem "chestiuni amportante la ordinea zilei de discutat" si crede-ma ca "nu vorbesc discutii"... P.S. Ora de adunare acolo, o stabilim aici, dis-de-dimineata ( incepand "cand se crapă" de 10-11:00), ca sa aiba toti timp de rezervare ora pt. prezență la aceasta intalnire. Unde dai si unde crapa.... :lol: Nici gand sa fie vorba de "benzina de rezerva"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 hai cu ora de bikers nasulee...mai asteptam mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut, foarte frumoasa excursia si multumesc pt ca m-ati acceptat in grupul vostru. a, eu sunt Ciprian, cel cu fazerul albastru. am pus vreo 5 poze si filmuletul facut la intoarcere. imi cam tremura mana cand filmam pt ca in graba mea de a ma da jos de pe motor nu am pus cricul bine si era sa il trantesc.: http://s4.transfer.ro/storage/valea_doftanei-91985.zip la intoarcere mi s-a parut ca aveam ghidonul mai scurt. acum am gasit si explicatia: mi-l mancase vaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 la intoarcere mi s-a parut ca aveam ghidonul mai scurt. acum am gasit si explicatia: mi-l mancase vaca Ai avut noroc, vaca aia era sa manance cateva motociclete cu totul: Restul de poze facute de mine aici: http://s4.transfer.ro/storage/Poze_06.21-fcd4a.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 pastram traditia si ne vedem la 18:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assante Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Salut , v-am vazut aseara cand va intorceati spre Bucuresti , eram pe la Ciolpani pe contrasens la o tigara oprit . Sper ca Sambata viitoare sa pot sa ajung , desi sunt foarte ocupat in ultima vreme mai ales in week-end-uri , copil , nevasta , munca ... Oricum , ce mi se pare foarte aiurea e ca toata lumea a sarit rapid peste postul lui A-L-E-X cu accidentul , era un Intruder de 1800 acolo parca , mi-as fi dorit sa aflu mai multe detalii , sau sa se discute despre problema asta , doar ca in continuare vorbim despre berea de la Bikers . In plus de asta , nimeni dintre cei din acest subiect nu a scris nimic acolo , desi toti ati trecut pe langa locul accidentului , chiar sesiza cineva in acel topil acest aspect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 ce nu mai ai rabdare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Salut , v-am vazut aseara cand va intorceati spre Bucuresti , eram pe la Ciolpani pe contrasens la o tigara oprit . Sper ca Sambata viitoare sa pot sa ajung , desi sunt foarte ocupat in ultima vreme mai ales in week-end-uri , copil , nevasta , munca ... Oricum , ce mi se pare foarte aiurea e ca toata lumea a sarit rapid peste postul lui A-L-E-X cu accidentul , era un Intruder de 1800 acolo parca , mi-as fi dorit sa aflu mai multe detalii , sau sa se discute despre problema asta , doar ca in continuare vorbim despre berea de la Bikers . In plus de asta , nimeni dintre cei din acest subiect nu a scris nimic acolo , desi toti ati trecut pe langa locul accidentului , chiar sesiza cineva in acel topil acest aspect . N-a scris nimeni nimic, pentru ca si noi stim tot atata cat stii si tu, adica tot nimic. Decat presupuneri sau mai rau, informatii false, mai bine asteptam amanunte la "Accidente" Editat Iunie 22, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 hai ma nene ca nu mai am rabdare...hotarati o ora azi....mai socializam sau ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) salutare, a fost o iesire cu mult peste asteptarile mele. demult nu am mai fost intr-un grup atat de mare si bine organizat. multam ca m-ati luat cu voi . scuze daca am mai luat-o un pic pe aratura insa sper sa intelegeti nevoia hornetului de a zburda un pic. ps: nu prea m-am prins eu cum e cu semnele facute in grup insa pana la urma mi-a iesit... le urmam si... le repetam pentru cei din spate take care Editat Iunie 22, 2008 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate