mircea_simson Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Rotor gpz 500: La ce pret este ? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Piese gpz 500,absolut toate sunt valabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian13 Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Voi cand curatati lantul si il ungeti da-ti toba jos? (Ma refer aici la cei care au evacuarea stoc... adica dubla) Loc pe unde se poate curata ar fi (chiar acolo unde se vede suspensia)... dar totusi cam incurca toba ... Daca da-ti toba jos atunci astept un sfat sau ceva ... la ce ar trebui sa fiu atent . Nu cred ca strica sa mai intreb pe cineva inainte sa ma apuc de desurubat si demontat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 /index.php?/topic/667341-dezmembrez-gpz-500s/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Mai traiesc gpz-istii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 Se pare ca nu PIESE multe multe de gpz!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tralfast Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Trăiesc toți gpzistii dar eu cred ca mai am 2-3 luni de lucru la al meu, grea transformarea asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 daca tot mergi pe rezerva si doar cu 2-3 l in rezervor,vei baga in carburi toate depunerile de pe fundul rezervorului. goleste carburatoarele pe la suruburile de golire,daca iese mizerie,ai gasit problema. este posibil sa-ti intrerupa din cauza asta. executa operatia,apoi vezi cum merge,dar tine benzina peste rezerva!! vezi ca la suruburi ai acces pe partea dreapta si sa ai grija sa pui un furtun de perfuzie la stutul de golire,sa nu dai drumul la benzina pe motor. golesti intr-un paharel curat sa poti observa cat de limpede este benzina. bafta! nu baga nici o depunere, are 3 filtre, unul in robinet (de fapt 2, unul pe normal, altul pe rezerva), unul pe furtun pana la carburi (cel putin ar trebui) si unul la stutul de admisie al benzinei in carburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cupi_34 Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 nu baga nici o depunere, are 3 filtre, unul in robinet (de fapt 2, unul pe normal, altul pe rezerva), unul pe furtun pana la carburi (cel putin ar trebui) si unul la stutul de admisie al benzinei in carburi... eu le golesc periodic si de fiecare data curge depunere de rugina de pe fundul carburilor. cred ca trece prin site,sau poate nu mai sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 se vinde kawasaki gpz 500s,an 1994,la 62 mii km(in ciuda nr de km,functioneaza super bine).nu sa umblat la motor.pret 800eu neg.astept oferte de pret....mai multe info la mess adipop33, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 se vinde kawasaki gpz 500s,an 1994,la 62 mii km(in ciuda nr de km,functioneaza super bine).nu sa umblat la motor.pret 800eu neg.astept oferte de pret....mai multe info la mess adipop33, mi-e cunoscut rau gpz-ul asta...posibil sa ma insel, dar imi pare foarte familiar. de cand il aveti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 se vinde kawasaki gpz 500s,an 1994,la 62 mii km(in ciuda nr de km,functioneaza super bine).nu sa umblat la motor.pret 800eu neg.astept oferte de pret....mai multe info la mess adipop33, moto de fata=ingrijita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Cine are un motor complet si in stare buna de GPZ-ica de vanzare?? De preferat un an acceptabil. Tamas, inca traim doar ca a venit frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Cine are un motor complet si in stare buna de GPZ-ica de vanzare?? De preferat un an acceptabil. Tamas, inca traim doar ca a venit frigul Tocmai am vandut unul.Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Tocmai am vandut unul.Sorry Multam ca ma oftici! De curiozitate, la ce pret l-ai dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Multam ca ma oftici! De curiozitate, la ce pret l-ai dat? Secret ) Am absolut orice piesa..va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 mi-e cunoscut rau gpz-ul asta...posibil sa ma insel, dar imi pare foarte familiar. de cand il aveti?? nu stiu daca aceste informatii au vreo importanta...ne departam mult de subiectul anuntului.dar sa nu te las in ceata,iti pot spune ca motorul a fost adus in urma cu 5 ani de sotul meu din italia.a fost motorul unui mecanic de la reprezentanta kawasaki dio n milano.l-am folosit eu foarte putin,la folosit sotul meu o perioada,iar acum e folosit ocazional de socrul meu.te-am lamurit?daca iti pare cunoscut,poate l-ai vazut pe la intruniri......iar acum am rugamintea sa fiu lasata in pace sa imi vand motorul daca e sa se vanda.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Chill baby,hold your horses! Omul era interesat,nu insinua nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimas Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Salutare ... am de vanzare o pereche de pantaloni moto de piele marca HARRO ...masura 52 ....pretul este de 200lei ..pentru mai multe informatii si poze: http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-vand+pantaloni+moto+de+pielemarca+harro+culoare+negrumarimea+52au+pr+-147720.html Eu ii am de un sezon ...dar nu prea i-am purtat pentru ca imi sunt cam mari ...din aceasta cauza ii si dau.... dau si la schimb cu altii mai mici 48-50 dar depinde de model .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Salutare oameni buni,insfarsit am r5eusit sa ma inscriu si eu pe forum dupa lungi incercari.Ma numesc Florin si sper sa schimbam multe pareri despre acest motor minunat care este GPZ-ul nostru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Salutare oameni buni,insfarsit am r5eusit sa ma inscriu si eu pe forum dupa lungi incercari.Ma numesc Florin si sper sa schimbam multe pareri despre acest motor minunat care este GPZ-ul nostru.... Fii binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 As avea nevoie urgenta de un disc frana spate...ma poate ajuta careva? ...sau de la ce moto s-ar mai putea potrivi pt gpz500s?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 As avea nevoie urgenta de un disc frana spate...ma poate ajuta careva? ...sau de la ce moto s-ar mai putea potrivi pt gpz500s?? Ce an e gpz-ul tau? Eu am 2 bucati la dezmembrat,ambele cu tambur pe spate. pe fata insa unul este cu un singur disc,celalalt cu 2 Daca te pot ajuta cu vre-o piesa nu ezita sa ma contactezi! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 merci ionas,motorul e din 1995 si momentan m-ar interesa disc de spate dar daca o sa am nevoie si de altceva am sa apelez la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate