eugenkawa Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Tu sti cum e mai bine. Sa nu uiti de ce ti-am spus in legatura cu volanta si aprinderea in postarile trecute. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_yzh Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Da stiu nam uitat am vazut ca nu vine la mufe am dat capacu jos dar nu pot sa scot volanta, am presa se rupe surubu de la presa care trage da volanta nu se misca nu stiu ce sa fac o sa incerc sa incalzesc butucu la volanta poate isi da drumu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Daca ti-ai facut surub pentru volanta, iti trebuie un pistol de impact cu presiune ca la vulcanizare. Vezi ca filetul este invers, adica trebuie sa rotesti spre stanga ca sa o desfaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_yzh Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Da am desfacut surubul ila cu filet pe stanga dar nu pot sa scot volanta de pe arbore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 E normal, pt ca axul de la vibrochen este conic. Masori cu un subler diametrul interior de la volanta, si masori pasul filetului. Te duci la un strungar, sa iti faca un surub cu capatul conic, sa impinga vibrochenul. Vezi ca user-ul AdiFykus avea presa de vanzare. Eu am avut, dar am dat-o unui prieten cu KLE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_yzh Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Gata am rezolvat problema cu volanta am scoso pana la urma, azi am terminat tot am scoso la drum merge bine sper sa ma tina ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WDASCHER Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Salut, imi vand GPZ-ul la un pret f bun . E din 91 functioneaza perfect acumulator nou, filtre si ulei schimbate.650 E.Tel 0766703091 sau 0721204103. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Gata am rezolvat problema cu volanta am scoso pana la urma, azi am terminat tot am scoso la drum merge bine sper sa ma tina ceva timp. Foarte bine, Mihai. Trebuia doar sa mai insisti. Spor la plimbari. Salut, imi vand GPZ-ul la un pret f bun . E din 91 functioneaza perfect acumulator nou, filtre si ulei schimbate.650 E.Tel 0766703091 sau 0721204103.08052013628.jpg08052013629.jpg Te-ai hotarat pana la urma sa o schimbi, Mircea? Ce ai de gand sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 vand macheta moto kawasaki gpz 900 r ninja,an 1984,scala 1-24.pret 25 lei.foto la rubrica CE MACHETE MOTO AVETI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Ce culoarea are, Ioana? Am si eu una pe rosu, dar as vrea albastru, sa fie ca in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 e culoare rosie.am avut albastra,dar de 1100,model 1996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 vand macheta moto kawasaki gpz 900 r ninja,an 1984,scala 1-24.pret 25 lei.foto la rubrica CE MACHETE MOTO AVETI. As dori eu macheta cu GPz-ul de 900. Daca stai in Turda vreau sa vin personal dupa ea. Poti sa-mi trimiti un numar de telefon prin PM? Apropo: de vanzare GPz 900R, an 1985, stare foarte buna, 1500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pixi Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Ma tot roade problema cu saritul pe liber cand decelerez de la 5000rpm in jos dar numai in treapta a 2-a, ma intreb ce o fii stricat si cat ar costa sa o repar...vreo idee un sfat un mecanic? Am rateuri numai pe decelerare usoare dar din motor ca se simte cum zvacneste dar numai de la 4-5000 in jos, in urma carora imi iese pe liber si e atat de stresant inainte de viraj dai o inferioara si cand sa o apleci bang sare din viteza.Carburatoarele urmeaza sa fie curatate dar mai spre toamna vreau. Ma intreb poate sa ma pregatesc cu bani si cu piese pt cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morphyus Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salutari...de curand am devenit si eu proprietar de GPZ 500 S, an 2000, 15.000 km, super bine intretinut, si vroiam sa imi montez crash-bar-uri (deoarece voi fi incepator in scurt timp...si nu vreau sa risc). Rugamintea este daca imi puteti spune ce anume ati montat pe ale voastre...ca si protectii pentru eventualele cazaturi (sper sa nu cad...dar mai bine sa fiu precaut . Si la acest model ce ar trebui sa am in vedere, ca si probleme frecvent intalnite, si inca o problema ar fi lipsa unui indicator al combustibilului...voi cum ati rezolvat-o? Multumesc anticipat si ASFALT USCAT tuturor. Poze cu motorul : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salutari...de curand am devenit si eu proprietar de GPZ 500 S, an 2000, 15.000 km, super bine intretinut, si vroiam sa imi montez crash-bar-uri (deoarece voi fi incepator in scurt timp...si nu vreau sa risc). Rugamintea este daca imi puteti spune ce anume ati montat pe ale voastre...ca si protectii pentru eventualele cazaturi (sper sa nu cad...dar mai bine sa fiu precaut . Si la acest model ce ar trebui sa am in vedere, ca si probleme frecvent intalnite, si inca o problema ar fi lipsa unui indicator al combustibilului...voi cum ati rezolvat-o? Multumesc anticipat si ASFALT USCAT tuturor. Poze cu motorul : 20130820_073915.jpg20130820_073942.jpg20130820_074000.jpg20130820_074045.jpg20130820_074056.jpg Salut, Frumoasa motocicleta. Recunosc, eram putin gelos cand ai cumparat-o (sunt baiatul cu motoreta in pana la ilioara ) )...cat despre benzina...ia-ti o bricheta cu lanterna si mai arunci un ochi in rezervor ). Oricum, ai rezerva care te tine pana la primul peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ma tot roade problema cu saritul pe liber cand decelerez de la 5000rpm in jos dar numai in treapta a 2-a, ma intreb ce o fii stricat si cat ar costa sa o repar...vreo idee un sfat un mecanic? Am rateuri numai pe decelerare usoare dar din motor ca se simte cum zvacneste dar numai de la 4-5000 in jos, in urma carora imi iese pe liber si e atat de stresant inainte de viraj dai o inferioara si cand sa o apleci bang sare din viteza.Carburatoarele urmeaza sa fie curatate dar mai spre toamna vreau. Ma intreb poate sa ma pregatesc cu bani si cu piese pt cutie. Daca se intampla doar in frana de motor, ar putea fi o problema la shift shaft... trebuie sa dai ambreiajul jos apoi il scoti cu mana. Pe langa asta face si alte probleme in timp ce schimbi vitezele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morphyus Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salut, Frumoasa motocicleta. Recunosc, eram putin gelos cand ai cumparat-o (sunt baiatul cu motoreta in pana la ilioara ) )...cat despre benzina...ia-ti o bricheta cu lanterna si mai arunci un ochi in rezervor ). Oricum, ai rezerva care te tine pana la primul peco. Salutari...va sa zica l-ai reperat din poze. Asta inseamna ca iti placea nu gluma. Dar blondina de pe acolo ce mai face? E bine? .Bun sfat cu lanterna de la bricheta...ma gandeam ca exista vreo adaptare sau ceva de genu care poate fi montata, dar e bine si asa. Cat despre crash bar ai vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Piese gpz ramase din urma dezmembrarii.Dati pm daca aveti nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sportzone33 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Va salut! Am un gpz 500 s , an 1993 la dezmembrat, inclusiv piese din motor mai multe detalii aici: /index.php?/topic/702523-piese-din-dezmembrare-kawasaki-gpz-500-s-an-93/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 salut baieti! a venit timpul sa ma despart de gpz ul meu. tocmai mi am achizitionat un z 750 si nu mai pot pastra si pe asta, asa ca l am scos la vanzare. motorul merge si trage bine, merge cu 190. se poate proba. este din 1995, 41000de km.. daca e cineva interesat ma poate contacta la 0769428146 si primeste mai multe informatii sau id de mess pt poze sau video tronr6. pretul este de 3500 roni. am uitat sa mentionez ca am schimbat uleiul acu 300 de km iar de o saptamana am montat un xenon de 6000k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morphyus Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 As fi interesat daca are cineva un suport pentru topcase GIVI de vanzare (adica bratele acelea pentru adaptarea montarii placii monekey). Sau daca are cineva schita sa le fac...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktalinn Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 salut baieti! a venit timpul sa ma despart de gpz ul meu. tocmai mi am achizitionat un z 750 si nu mai pot pastra si pe asta, asa ca l am scos la vanzare. motorul merge si trage bine, merge cu 190. se poate proba. este din 1995, 41000de km.. daca e cineva interesat ma poate contacta la 0769428146 si primeste mai multe informatii sau id de mess pt poze sau video tronr6. pretul este de 3500 roni s a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cupi_34 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 sa-l stapaneasca sanatos ,cati mai multi km fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 As fi interesat daca are cineva un suport pentru topcase GIVI de vanzare (adica bratele acelea pentru adaptarea montarii placii monekey). Sau daca are cineva schita sa le fac...multumesc. salut.cred ca am eu asa ceva de la vechiul gpz.cumparatorul nu le-a vrut.daca astea sant ce cauti,intra pe mess adipop si fa o oferta. salut.cred ca am eu asa ceva de la vechiul gpz.cumparatorul nu le-a vrut.daca astea sant ce cauti,intra pe mess adipop si fa o oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Pentru cei cu modele vechi si cu probleme la magnetou: /index.php?/topic/704404-rotorstator-kawasaki-en-gpz-er-kle-500/ Editat Octombrie 29, 2013 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate