tzaviola46 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salut Eugen, ma intereseaza pe mine semighidoanele daca le mai ai. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salut. O sa-ti las numarul meu pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzestos Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 ...si s-a vandut gpz-ul. Noul propietar a promis ca o reconditioneaza total. Nu mai am rabdare!!. Sper sa o vad cat mai repede in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 salutare, o nelamurire,poate sa curga un telescop (cel din dreapta) tinind cont ca am bagato la iernat si pierdea putin pe la semering (umezea) nu a lasat balta jos, acum a curs dar nu pe la semering ci pe jos pe unde are o tevuta cu holendere, asta ramforteaza oarecum furca cu un vas de presiune (sau ce o fi ala) a curs cam 50 - 100 ml ulei, asta vara am culcat mobra pe dreapta in caz ca ar fi si asta un incomvenient, daca ma puteti lamuri ramin indatorat, moto e un GPZ 1000rx ( 1987) ca sa stim despre ce trotineta vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 De avds vorbesti? Nu e lichid de frana cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Salut Bart, da de ala, nu e lichid de frina ca maneta de frina am strinso de citeva ori si e tapana nu scuipa pe nicaieri, asta a fost si gindul meu numai ca acum dupa ce am strins putin cu cheia la aceea tevuta nu mai curge , ma gindesc ca in furca nu este prea mult ulei si daca a curs tot ..... numai ca nu inteleg sa ii vina nebuneala asa deodata cind pina acum nu a dat o picatura pe la acel avds, e plina de toane babuta, tu ce mai faci? ai pus fiarele la punct? masina pentru restaurat ai inceput-o? numai bine si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Salut Eugen, ma intereseaza pe mine semighidoanele daca le mai ai. Multumesc Salut.Ai uitat sa mai vi dupa semighidoane... Intre timp am hotarat sa nu mai vand ansamblul spate de GPZ 600. Va ajunge la un pretenar. Daca e cineva interesat de un contact cu buson si incuietori de la un GPZ 500S model pana in '93,sa imi dea de stire. Are cheia originala plus o cheie bruta noua cu sigla Kawasaki. Pretul il stabilim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Prin tevusi circula lichid de frana. Daca vine din furca, iese intre jamba si avds-ul. Verifica totusi lichid de frana, sa nu ai o surpriza neplacuta. Mai e o tevusa de echilibrare sus intre telescoape, prin asta circula ulei de furca sau aer, dar e mai sus, intre juguri si nu are piulite etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 am sa verific lichidul de frina, si am sa ii fac poza deaproape , furtun-ul de la frina intra direct in etrier, de curs a curs de mai sus unpic deoarece a curs pe etrier, era un ulei mai ichis la culoare nu parea a fi lichid de frina, cu toate astea am sa iti ascult sfatu si am sa il verific. multumesc pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Ciudat, recunosc ca nu prea inteleg ce ai scris. De intre juguri trebuie sa vine un furtun de frana care intre intr-un distribuitor pe jamba, langa aripa (dreapta sus in poze, cu un L pe el), din care pleaca un furtun catre etrier, si o tevusa catre anti-dive / avds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 salutare, multumesc de poza, spre rusinea mea nu am ajuns sa fac poza dar este foarte buna asta,este vorba de tevusa aceea ce vine de la L cea cu surub si se duce in fata la AVDS, de la surubul de sus a curs, pe acolo trece lichid de frina? ti-am zis mu a mai scapat pe acolo nici picatura si acum deodata a curs, aici e nelamurirea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Da, acolo e lichid de frana. Daca ai gasit ulei de furca in zona asta, probabil s-a prelins cumva de la un semering de furca stricat pe jamba pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 am sa verific vasul si iti zic, am strins de maneta de citeva ori si nu sa imuiat si nici nu a scuipat pe undeva, si eventual am sa il complectez sa vad ce se intimpla (daca mai are chef de curs) , ce am gasit acolo era un lichid usor viscos de o culoare maro de unde am banuit ca e ulei, stiam ca lichidul de frina e mai deschis la culoare, am sa vad si te tin la curent, nu ai zis daca ai facut GPZ-ul, multam de lamurire, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 Domnilor , sunt in cautare de ceva piese de gpz 500 `91 A5 precum oglinzi, semnalizari, parbriz, si ceva piese de carburator din figura alaturata ( incercuit cu albastru ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian9010 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Salutare tuturor. Acum ceva timp auzisem ca blocul motor de pe GPZ 500 din 1990 se potriveste si pe alte modele de Kawasaki tot de prin aceasi perioada. Imi spuneti va rog mai exact ce modele sunt acestea? P.S: eu auzisem ceva de KLE 500, EN 500. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Salut Bart, am umblat la vasu de la maneta de frina, dichid de frina pina in buza sus, am adus mobra acasa si nu am avut probleme cu frina fata, dupa ce am ajuns acasa am schimbat lichidul si am pus dot 4, dichidul care il avea era mai inchis la culoare ( nu era negru era un maro mai inchis) inca am o enigma pe unde a curs si ce, am sa urmaresc vasu sa vad daca se goleste, in fine multumesc pentru sfaturi si pentru carburatoare de cind ai umblat tu si Adi la ele merge mobra ceas,o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) salut! pentru posesorii de gpz, am ramase 3 seturi de placute de frana Ferodo Platinum FDB 481P (am avut gpx de 750, dar se potrivesc si la gpz). sunt noi, in ambalajul original. /index.php?/topic/722693-placute-frana-ferodo-platinum-fdb481p/ le dau f ieftin, pur si simplu nu mai am ce face cu ele. Editat Martie 4, 2015 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Domnilor , sunt in cautare de ceva piese de gpz 500 `91 A5 precum oglinzi, semnalizari, parbriz, si ceva piese de carburator din figura alaturata ( incercuit cu albastru ). Nu cunoasteti pe nimeni care are carburatoare sau piese de carbucatoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Nu cunoasteti pe nimeni care are carburatoare sau piese de carbucatoare ? am eu carburatoare de kawasaki gpx 600 1997, sunt si sincronizate....cred ca se potrivesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Se potrivesc OLAE! Gpz 500 are doua carburatoare,Gpx si Gpz 600 au 4! Alte jiglere,alte reglaje. Nu mai bagati lumea in ceata sa va cumpere produsele! Ati uitat sa fiti oameni inainte de a fi comercianti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Imi fac un obicei de a nu cumpara nimic recomandat de altii care contine "..." . Ms de post @eugenkawa. Cererea ramane valabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Cu placere. Ia de aici anunturi,ca nu te cauta nimeni cand ai nevoie de piese: http://olx.ro/i2/oferte/q-kawasaki-gpz-500/?search%5Border%5D=created_at%3Adesc¤cy=RON&page=2&view=gallery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 (editat) Se potrivesc OLAE! Gpz 500 are doua carburatoare,Gpx si Gpz 600 au 4! Alte jiglere,alte reglaje. Nu mai bagati lumea in ceata sa va cumpere produsele! Ati uitat sa fiti oameni inainte de a fi comercianti? daca te uiti la mine in topic o sa vezi ca si eu am intrebat daca se potrivesc piese si cineva foarte amabil (nu ca majoritatea trepadusilor de pe aici) mi-a raspuns ce sa iau, nu ma ocup cu asa ceva, treaba cu interesatu daca merg piese de la o moto la alta este a celui care cumpara, ca el da banii si sa stie pe ce da...Dovada ca nu ma ocup cu asa ceva este faptul ca este intreaga moto si am de ceva timp anuntul... » Post actualizat in 07 Mar 2015 08:11 Imi fac un obicei de a nu cumpara nimic recomandat de altii care contine "..." . Ms de post @eugenkawa. Cererea ramane valabila. cauta bogdan bulimac pe facebook, are un kawasaki portocaliu la profil, este de incredere am luat mai multe piese de la el, singura problema este ca nu trimite prin posta doar prin curier..gasesti si piesele separat fara sa cumperi carburatoarele cu totul... Cat despre faza cu carburatoarele habar nu am, deasta ti-am si spus "cred ca se potrivesc" ca stiam ca am mai luat eu piese de pe un gpz cand am avut nevoie..poti verifica in My content » Post actualizat in 07 Mar 2015 08:16 daca te uiti la mine in topic o sa vezi ca si eu am intrebat daca se potrivesc piese si cineva foarte amabil (nu ca majoritatea trepadusilor de pe aici) mi-a raspuns ce sa iau, nu ma ocup cu asa ceva, treaba cu interesatu daca merg piese de la o moto la alta este a celui care cumpara, ca el da banii si sa stie pe ce da...Dovada ca nu ma ocup cu asa ceva este faptul ca este intreaga moto si am de ceva timp anuntul... » Post actualizat in 07 Mar 2015 08:11 cauta bogdan bulimac pe facebook, are un kawasaki portocaliu la profil, este de incredere am luat mai multe piese de la el, singura problema este ca nu trimite prin posta doar prin curier..gasesti si piesele separat fara sa cumperi carburatoarele cu totul... Cat despre faza cu carburatoarele habar nu am, deasta ti-am si spus "cred ca se potrivesc" ca stiam ca am mai luat eu piese de pe un gpz cand am avut nevoie..poti verifica in My content si ca sa vezi ca nu am fost rau intentionat iti recomand pe Bogdan Bulimac cu toata increderea si o sa imi multumesti dupa ....doar sper sa aiba piesele pe acolo, stiu ca are multe maruntisuri, ca ce ti-a dat colegu cel destept mai sus gaseai si singur nu e greu sa dai cauta pe olx Editat Martie 7, 2015 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapboyhed Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Am incercat pe olx, nu prea raspund la telefon baietii, dar tot mai incercam . Am sa vb cu Bogdan sa vad daca are ce-mi trebuie . Ms de recomandari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) domnilor voi care varianta ati alege A ori B? 4-2-2 sau 4-2-1 evacuarea?. Multumesc! Editat Martie 11, 2015 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate