univet Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Ca sa nu ne suprapunem cu cea de la Timisoara organizata de Road Patrol. Ca sa nu fim prea aproape de Bacau (10 12 iunie) unde vrem sa mergem si noi Asa ca vechea data - 17 - 19 iunie devine noua data - 24 - 26 iunie .....speram sa nu fie confuzii..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 (editat) Locatia va fi la campingul alaturat celui de anul trecut - Camping Pescaresc Va fi numai al nostru Vor canta IRIS si COMPACT pe sonorizarea Migas real Vor fi liniutze legale cu max 32 de participanti desfasurate in sistem eliminatoriu Avem si concurs de Motocross pe plaja Si fete frumoase cu tricouri ude va asteptam!!! Ptr rezervari, sponsorizari sau publicitate 0745 619 619 0788 619 619, Adrian Editat Mai 31, 2005 de univet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 VENIM NEPARAT!!! La ce bani e intrarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Excelent, cred ca apar si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 VENIM NEPARAT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Voi fi prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Si io voi fi acolo, si daca e cuminte si nu bea vin poate il luam si pe Hannibal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 Intrarea va fi cam 150.000 lei vechi in care aveti ceva bere si mici - functie de sponsori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 In banii astia sper sa intre muuuuulti mici si muuuuulta bere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Venim venim. Sa speram ca va fi in alea 15 zile de caldura. Ati auzit ce au zis meteorologii. 15 zile de caldura si 15 zile de ploaie pe luna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Intrarea va fi cam 150.000 lei vechi in care aveti ceva bere si mici - functie de sponsori Pai e bine! Conteaza pe mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 Daca pica odata cu cea de la Timisoara, aveam o scuza! Asa nu mai am nici o scuza....tre sa fac cumva si sa ajung si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 1, 2005 Share Postat Iunie 1, 2005 bagati mai multzi mici shi mai putzina bere.. preferabil deloc.. asta fiindca sunt convins ca cei care vin acolo se vor sui apoi pe motoare cu dampfu'n nas.. mai bine sa safe decat sa mai apoi.. bafta la organizare si racolatzi cat mai multzi sponsori.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 iata si programul Seariders_2005.doc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 (editat) Frumos,nu am ce zice ,dar ce facem noi cei care iubim marea si asteptam de mult aceasta intrunire ?? Ne-am planificat de mult aceasta intrunire ,ne-am invoit de la slujbe,ne-am aranjat concediile ,si chiar ne-am integrat-o intr-o anume calatorie care urma sa se desfasoare in acea perioada!Ptr multi dintre noi acest anunt vine dramatic , tardiv si inevitabil se va transforma intr-0 parere de rau ! Tot respectul ptr voi si ptr ceea ce faceti dar jocul asta din acest an cu uite intrunirea nu e intrunirea ne-a dat peste cap pe multi ! V-ati gindit ca se suprapun intilnirile dar de ce acum si nu mai devreme ??? Oricum va dorim vreme frumoasa si multa bere..noi ne vom refugia probabil intr-o alta locatie cu gindul ca este destula mare si soare ptr toti la timpul potrivit ! Cu regrete !!! Aliance ! Editat Iunie 2, 2005 de ALIANCE-STEEL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 2, 2005 Autor Share Postat Iunie 2, 2005 aliance, poate ma suni cand vii la mare 0745 619 619. Eu am o Africa Twin, am multi prieteni cu enduro asa ca te asteptam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 anul trecut a iesit super ! organizare nota 10. prezent si anul asta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 vor canta doar Iris si Compact? cam putin pt. o asa intrunire. daca nu pot venii cu motorul (pt. ca imi este permisul retinut) pot inchiria un loc de cort sau trebuie sa prezint permisul la intrare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 Pentru cazare se pot face rezervari la telefoanele: 0241 831 171 0722 577 978 Preturile pentru o camera in aceasta perioada variaza intre 900.000 lei si 1.200.000 (camera cu doua sau trei paturi, unele cu baie, frigider telefon etc. Asta e... sezon fratilor. Am sa ma interesez si in campingurile alaturate...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Revin cu intrebarea: cine merge in grup cu max.80-85 km/h? vreau si eu sa nu merg singur... dar atata pot sa-i dau! coltul comunistelor...? janel vii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Revin cu intrebarea: cine merge in grup cu max.80-85 km/h?vreau si eu sa nu merg singur... dar atata pot sa-i dau! coltul comunistelor...? janel vii? Eu. 80-90 este viteza la care ma simt cel mai bine. Hai la mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Intalnirea se suprapune si cu etapa de la Targu Mures.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Iris ca Iris da' cred ca trebuie sa aducem cd-urile cu Compact de acasa pentru ca nu cred ca mai are cine sa ne cante de la ei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 SERVIM CONSERVA?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 9, 2005 Share Postat Iunie 9, 2005 Deci si eu vin dar voi merge cam cu 120 (lejereanu). Stiti voi: bagaje ... etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate