gn77b Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) ProjeKCtApropo, se pare ca acuma 4 zile a fost ziua lui Robert Fripp (am eu ceva ca simpt zilele de nastere) De la conu Bibi stiu de masinarie... Vremuri cind se mai faceau lucruri cap-coada fara sa intervina un PC "Dedicating this performance to the proposition of hazard..." atit de englezesc https://www.youtube.com/watch?v=KKG7hOuEFmA Editat Mai 20, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Merge careva la Garana anul asta? https://www.youtube.com/watch?v=aYn7bOu6A1w Da, fix pentru KC '80s Cu toate ca pe undeva is si eu un oaresce ascultator de rock/metal, sint manele care macar ma amuza prin sinceritate sau umor involuntar. Preferata mea (refrenul este super) : https://www.youtube.com/watch?v=Kcahzujbqfo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Cordaciunea... s-a intors dupa ce l-a vazut vedeta la TV... Ce invata copiii din asta? Oricum, eu ascult din alea mai de voie buna. Editat Mai 20, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Oricum, eu ascult din alea mai de voie buna. gen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Are smecherie pe el jupinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Cred că e de dinainte să moară nevastă-sa. Apoi a trecut pe depresive, pentru o vreme. Editat Mai 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Cica vocalista de la L7 a aruncat, cu tamponul folosit, in public, prin '92 . "Eat my used tampon, fuckers!!!" si s-a roit de pe scena Cand ajungi pe scena si dai totul din tine pentru ca lumea sa se simta bine si sunetul este de c@cat, ca artist ai tot dreptul sa arunci cu fecalele fiecarui platitor catre organizator. On topic. Editat Mai 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Cand ajungi pe scena si dai totul din tine pentru ca lumea sa se simta bine si sunetul este de c@cat, ca artist ai tot dreptul sa arunci cu fecalele fiecarui platitor catre organizator. Perfect de acord. Gestul e cu atat mai mult de inteles cu cat 'proiectilul' a fost un tampon folosit (banuiesc ca nu era din'ala zilnic) Problema care se pune acum e cu cat se vinde pe la licitatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Perfect de acord. Gestul e cu atat mai mult de inteles cu cat 'proiectilul' a fost un tampon folosit (banuiesc ca nu era din'ala zilnic) Problema care se pune acum e cu cat se vinde pe la licitatii... nu m-ar mira sa stea la ora asta in vitrina vreunuia pentru cine stie ce suma... on topic (dedicatie userului de mai sus) http://youtu.be/I4C28ZJDXBM Editat Mai 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 tocmai vroiam sa o postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Perfect de acord. Gestul e cu atat mai mult de inteles cu cat 'proiectilul' a fost un tampon folosit (banuiesc ca nu era din'ala zilnic) Problema care se pune acum e cu cat se vinde pe la licitatii... Eu am inteles altceva, sunetul era de rahat asa ca publicul a inceput sa arunce cu noroi in trupa si Donita, like the bitch she is, a retaliat cum a stiut si ea saraca, cred ca i-a part rau ca nu a venit cu rahat in punga pe scena. Masses are asses aveau ele o vorba/cantec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) O formatie tanara si prima lor melodie : Editat Mai 20, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eh_BkU1558E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_dNxshHlp4w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 (editat) Editat Mai 23, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Ptr cine a prins perioada aia (anii '90): I-am vazut la un concert la Teatrul de vara din Mamaia prin '93, unde cap de afis a fost Alvin Lee. De asemenea, lume buna atunci: Jack Bruce, Larry Coryell, Anca Parghel, Marius Popp, Mircea Tiberian... Lesinati de foame, doar in niste blugi evazati, fara haine si pantofi (rucsac furat de pe o banca din gara cat eram plecat sa iau o vodka), cu 1 si ceva la mie alcool in sange (spre 2), murati de ploaie, catarati pe zidurile ce formau gardul, eram vraiste ca puteam urla un "Love like a man"... Alvin Lee ceva mai tafnos, dar, in cele din urma, s-a "imbarbatat" cu o tipa blonda prin culise...Argentina parca ii zicea (tipa ne-a supt de toata bautura pe perioada concertului, noi crezand ca ne iese o bucatica, ceva - hormoni fara carte ). Fain... Poate-i vreunu' pe-aici care a fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 la teatrul de vara era rockoteca in anii aia. ce era concert rock in constanta pe perioada verii se cam tinea acolo (cred ca totusi fara nicio legatura cu rockoteca). iris, compact, holograf, directia5 (aia veche) au concertat acolo...cand ma mai pimb prin mamaia mai fac cate un ocol pe la teatrul de vara...ce cool era. de Celelalte Cuvinte iti mai aduci aminte?<br /> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 (editat) Si ptr ca avem in desfasurare o campanie de strangere de ajutorare , ieri am reascultat : https://www.youtube.com/watch?v=oYJPnyGYlTQ Editat Mai 24, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cattalin Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 la teatrul de vara era rockoteca in anii aia. ce era concert rock in constanta pe perioada verii se cam tinea acolo (cred ca totusi fara nicio legatura cu rockoteca). iris, compact, holograf, directia5 (aia veche) au concertat acolo...cand ma mai pimb prin mamaia mai fac cate un ocol pe la teatrul de vara...ce cool era. de Celelalte Cuvinte iti mai aduci aminte? Celelalte cuvinte erau nelipsiti pe la chefuri. Doar ca rageam toti ca apucatii, asa ca nu pot zice cine asculta pe care: boxele pe noi ori noi la boxe. In schimb, i-am vazut acum vreo 2 ani pe la Pitesti, concert cu Trooper, Byron, Luna Amara si altii, de care nu-mi mai amintesc, ca era intuneric . Nu pot zice ca m-a incantat, Calin Pop si-a iesit din forma, o baga in bemoluri cand ti-era lumea mai draga. In Mamaia n-am mai fost fix de atunci. Sunt curios ce s-a ales de Teatrul de Vara. Parca citisem undeva ca l-ar fi demolat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 25, 2014 Share Postat Mai 25, 2014 eu i-am prins prin '94 (parca) in Costinesti, de-atunci never ever. teatrul de vara e in picioare, mai organizeaza spectacole de divertisment, mai vin cantarete d-astea blonde si tinere, un alex velea...nici eu nu prea mai stiu ce si cum, mai aud stand pe plaja cate un zvonac d-ala cu portavoce care anunta cate un eveniment traznet cu doru octavian d-tru...chestii d-astea care au priza la turistul tipic din zona aia a statiunii. vremea concertelor rock e demult apusa. trupele prefera cluburile de dimensiuni medii stiind ca le pot umple pana la refuz. ata ete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate