mariusspuneceva Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Y9E4ZnY257E...feature=related nici eu nu reusesc sa le pun sa apara direct pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 De la reply este sus o bara de instrumente si acolo un buton de insert link, dar e bine si asa cu postare link-ului. Eu totdeauna asa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=Y9E4ZnY257E...feature=related nici eu nu reusesc sa le pun sa apara direct pe forum faci [youtube ]<codul filmului>[ /youtube], si <codul filmului>, e ce e dupa egal, adica rz4sgmmeFfA din semnatura ta. Editat Mai 31, 2009 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=peL8zLM-wAY...player_embedded Ahoi! Beton......ce vremuri erau cand ascultam asa ceva! Oricum anul asta vor sa faca un concert de adio si sa incheie cu activitatea! Melodia preferata de la Running Wild: Combinatia dintre voce si solo de chitara e BESTIALA! Editat Mai 31, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Moebius Strip - Out there. Leizaboy r-emix marfa Daca asculti genul asta de muzica iti recomad sa te uiti si pe site-ul asta; e bestial.. http://www.discorgy.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Wow! Cati metalisti pe aici! Sunt convins ca putini ati auzit de Editat Iunie 1, 2009 de abil-psihic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Gixxxer, am abulmul ala pe caseta ) Nu l-am mai ascultat de cel putin 5 ani. Editat Iunie 2, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Daca tot am luat-o cu metal german SUUUUPER TARE...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 pt. Fotzey si pt. JR. http://gotthard.gportal.hu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 sunt exact 15 ani de cand caut clipul asta ... am reusit !!! parca o aud pe maica-mea strigand din cealalta camera la 2 noaptea (Headbanger's Ball): "Opriti odata televizorul ca sapt. viitoare aveti bacalaureatul ! ..." ce vremuri ... si ceva mai recent ... unu-i chiar vocalistul se baga cineva la toamna la un concert in Germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockangel Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 sunt exact 15 ani de cand caut clipul asta ... am reusit !!! parca o aud pe maica-mea strigand din cealalta camera la 2 noaptea (Headbanger's Ball): "Opriti odata televizorul ca sapt. viitoare aveti bacalaureatul ! ..." ce vremuri ... si ceva mai recent ... unu-i chiar vocalistul se baga cineva la toamna la un concert in Germania? prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 piesa asta imi va da mereu fiori pe sira spinarii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 care-i mai aproape? Munchen, nu? Saturday 07.11.2009 Bremen Pier II Tickets w. Europe Monday 09.11.2009 Hamburg Docks Tickets w. Europe Tuesday 10.11.2009 Hamburg Docks Tickets w. Europe Thursday 12.11.2009 KĂśln Palladium Tickets w. Europe Friday 13.11.2009 Bochum Ruhrkongress Tickets w. Europe Saturday 14.11.2009 OsnabrĂźck Halle Gartlage Tickets w. Europe Monday 16.11.2009 Dresden Alter Schlachthof Tickets w. Europe Tuesday 17.11.2009 Berlin Tempodrom Tickets w. Europe Thursday 19.11.2009 FĂźrth Stadthalle Tickets w. Europe Friday 20.11.2009 Giessen Hessenhalle Tickets w. Europe Saturday 21.11.2009 MĂźnchen Olympiahalle Tickets w. Europe Monday 23.11.2009 Ulm Donauhalle Tickets w. Europe Tuesday 24.11.2009 Ludwigsburg Arena Tickets w. Europe Wednesday 25.11.2009 Ravensburg Oberschwabenhalle Tickets w. Europe Friday 27.11.2009 WĂźrzburg Posthalle Tickets w. Europe de o masina tot facem si asa iesim pana in 100 eur/caciula cu bilet cu tot, in rest slanina, paine si bere la flacon sau o masina mai mare si iesim mai ieftin, poate il zapacim pe Fotzey sa merem cu Transporterul de la Truda ... ca tot are numar predestinat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) piesa asta imi va da mereu fiori pe sira spinarii.. E o piesa super.... Mie asta imi va da mereu, dar absolut mereu, fiori: Cel putin la solo-ul de final, las mereu capul pe spate si privesc prin orice obiect care e in calea mea...parca te ia in zbor, si alta nu...Este parte din concertul PULSE de la Londra, din 1992, concert cu care a omorat publicul la greu Merita avut pe un DVD, alaturi de Live at Pompeii si The Wall live in Berlin, concerte de referinta din istoria muzicii Parerea mea Si alta piesa dementiala ar mai fi Cluster One, a lor...o piesa completa... PS: mentionez si faptul ca in urma acestei piese venite ca o recomandare din partea mea @Adidas a devenit subit fan Pink Floyd Editat Iunie 4, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Munchen cade, nu mai sunt bilete asa ca ramane asta mai aproape: Thursday 19.11.2009 FĂźrth Stadthalle din 15 concerte, mai sunt bilete doar la 9 asa ca cine vrea sa se grabeasca de o masina tot facem si asa iesim pana in 100 eur/caciula cu bilet (46.10 EUR) cu tot, in rest slanina, paine si bere la flacon sau o masina mai mare si iesim mai ieftin surpriza: in aia 46 eur ii vedem si pe EUROPE !!! devine si mai interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Buna ideea man,numai sa stam bine cu cascavalul la jeb.Speram sa ploaie cu bani pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) De la reply este sus o bara de instrumente si acolo un buton de insert link, dar e bine si asa cu postare link-ului. Eu totdeauna asa fac nu merge Editat Iunie 4, 2009 de mariusspuneceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 uite asa la link de genul asta , pui doar pwTWTgPE4uw intre youtube-urile dintre paranteze la un altfel de link, ca si asta , pui doar 9ODLn_XyzEE, fara &feature... _ _ _ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AmCtU1C3dcc...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AmCtU1C3dcc...feature=related MORE http://www.youtube.com/watch?v=wJTYp1tvd3Q...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) Papa Roach - Lifeline Papa Roach - Forever Editat Iunie 8, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Editat Iunie 9, 2009 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Unii din preferatii mei...W.A.S.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate