Cap0ne Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Un Picasso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 care mai esti pescar dintre voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Un kitsch.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Un kitsch.... suferi grozav este? nu te baga lumea in seama? fa-ti un topic si descarca-te linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Pun o poza cu mine langa el sa vezi ca nu-i asa mare GS-ul ? Asa as arata daca as iesi acum la plimbare prin Buc. Exceptand partea cu soarele. Ploaia ma-sii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 Pun o poza cu mine langa el sa vezi ca nu-i asa mare GS-ul ? Asa as arata daca as iesi acum la plimbare prin Buc. Exceptand partea cu soarele. Ploaia ma-sii.... si ce te retine? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 (editat) Ploaia ma-sii....Sa-ti fac putin in ciuda? Editat Martie 8, 2014 de KHK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 si ce te retine? ) Astept sa vina aripa spate, ca sa nu ma mai zoiesc asa rau Cu ploaia sa zicem ca n-as avea asa problema. Dar ploaie + frig deja nu mai e chiar fun... Sa-ti fac putin in ciuda? 20140308_115050.jpg Asa, asa, pune sare pe rana. PS - trecusi la LC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 PS - trecusi la LC ? Nu, inca testez terenul; ieri a fost deschiderea sezonului la BMW si am testat iar ceva moto (mai mult din chef de facut primii km pe anu' asta) si casca. Am niste retineri sa dau vreo 9000eur in plus si sa vad ca ceva nu e in regula. Asta de ieri era un 2014 nou-nout si facea fite cutia, a treia intra doar cand vroia ea; cica era noua si inca nu se "rodase"... A mea merge si arata perfect, mi-e sa nu dau vrabia din mana... nu e o decizie prea usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) Mai asteapta 2-3 ani s-o mai "zu varfeinern" adica mai pe romaneste s-o repare pe ici pe colo prin partile esentiale. In rest super motor. Editat Martie 9, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2014 Autor Share Postat Martie 9, 2014 mai pov Nu, inca testez terenul; ieri a fost deschiderea sezonului la BMW si am testat iar ceva moto (mai mult din chef de facut primii km pe anu' asta) si casca. Am niste retineri sa dau vreo 9000eur in plus si sa vad ca ceva nu e in regula. Asta de ieri era un 2014 nou-nout si facea fite cutia, a treia intra doar cand vroia ea; cica era noua si inca nu se "rodase"... A mea merge si arata perfect, mi-e sa nu dau vrabia din mana... nu e o decizie prea usoara. mai povestitii si lui Harea Cum e cu astea NOI.....!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Nu-mi plac povestile de groaza. Mai bine lipsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Vlad...jos palaria. Ianachim -ciocu'mic..gsa ul tau are cioc parca;) @capone-fratica sezi potolit.cum sa iesi cu asta pe ploaie?nu ti au spus ca daca o uzi pierzk garantia? Mie la drona mi au dat asta sin i scris.ai grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) mai pov mai povestitii si lui Harea Cum e cu astea NOI.....!!!!! De ce am face asta ? Nu, inca testez terenul; ieri a fost deschiderea sezonului la BMW si am testat iar ceva moto (mai mult din chef de facut primii km pe anu' asta) si casca. Am niste retineri sa dau vreo 9000eur in plus si sa vad ca ceva nu e in regula. Asta de ieri era un 2014 nou-nout si facea fite cutia, a treia intra doar cand vroia ea; cica era noua si inca nu se "rodase"... A mea merge si arata perfect, mi-e sa nu dau vrabia din mana... nu e o decizie prea usoara. La cutie as putea confirma ca la inceput era o idee mai "dura", harley style asa. Dar pe masura ce i-am bagat km pe sub roti s-a atenuat simtitor. Deci probabil are intr-adevar nevoie de un nr de km mai mare pt a se roda. Dar da, daca esti perfect multumit de a ta si plusurile LC-ului nu reprezinta avantaje pt tine, poate ar fi mai bine sa tii banutul de'oparte. Desi imi inchipui ca dracusorul ala de pe umar lucreaza si tot sopteste chestii la ureche Editat Martie 9, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Ha ha ha.misto poza lui Vineri de pe umarul tau.zice cumva 'pariu ca fac sv ul'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 De ce am face asta ? La cutie as putea confirma ca la inceput era o idee mai "dura", harley style asa. Dar pe masura ce i-am bagat km pe sub roti s-a atenuat simtitor. Deci probabil are intr-adevar nevoie de un nr de km mai mare pt a se roda. Dar da, daca esti perfect multumit de a ta si plusurile LC-ului nu reprezinta avantaje pt tine, poate ar fi mai bine sa tii banutul de'oparte. Desi imi inchipui ca dracusorul ala de pe umar lucreaza si tot sopteste chestii la ureche Sa intelegem ca astea noi au nevoie de rodaj doar la a 3-a?Rodaj la motor am vazut,dar la cutie ce Dumnezeu ala batran sa rodezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Sa intelegem ca astea noi au nevoie de rodaj doar la a 3-a?Rodaj la motor am vazut,dar la cutie ce Dumnezeu ala batran sa rodezi?Intra la cap "Caracter si Personalitate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 La cutie as putea confirma ca la inceput era o idee mai "dura", harley style asa. Dar pe masura ce i-am bagat km pe sub roti s-a atenuat simtitor. Deci probabil are intr-adevar nevoie de un nr de km mai mare pt a se roda. Foarte posibil, nu contest asta. Dar da, daca esti perfect multumit de a ta si plusurile LC-ului nu reprezinta avantaje pt tine, poate ar fi mai bine sa tii banutul de'oparte. Desi imi inchipui ca dracusorul ala de pe umar lucreaza si tot sopteste chestii la ureche Sunt perfect multumit de a mea dar stiu foarte bine avantajele noului model, le-am simtit si le-am tot laudat si pe topicul asta. Si bine-inteles ca dracusorul lucreaza la greu... si e destul de convingator. Doar ca daca dau destul de multi bani in plus pt acele avantaje, mi-e ca asteptarile mele vor fi mari iar orice problema gen cea de la cutie s-ar putea sa fie o mare dezamagire. O s-o rumeg bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Ca veni vorba, dupa ce le-am probat pe toate trei, pot spune ca cea mai de tractor este la XT. De tractor a fost din prima zi si la fel este si dupa 60k. Mi-a trebuit 6 luni si 10k sa ma obisnuiesc sa scot in neutral fara s-o bag intai in prima. Unii zic ca asa trebuie pt ca la off si mers in picioare din greseala sa nu o atingi usor si sa schimbe singura. GS-ul vechi are o cutie unsa, nici nu simti cat de usor schimba, fara indicatorul de treapta pt confirmare pe moment nu stii daca s-a intamplat sau nu. Cutia de GS nou este undeva la mijloc intre cele doua, mai ferma, dar nu exagerat. Asa ca dpmdv daca toate vitezele se comporta la fel nu sunt probleme. Ingrijorator cand piedica este doar in una dintre viteze, in cazul asta 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 No acuma ma sparii . Ce mo-i face io cu asta de-l aduc saptamana asta, daca tu cu experienta ta te-ai prins dupa 6 luni/10 tkm !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Te vei obisnui cu siguranta poate mult mai repede ca mine. Daca vrei enduro in off este un avantaj, in schimb in 60k niciodata nu am dat rateu la schimbat vitezele oricat de neatent sau incomplet am miscat levierul cutiei, lucru care nu s-a intamplat cu niciunul dintre motoarele mele intre care Vstrom si BMW F, care aveau uneori si puncte neutre false intre viteze. Editat Martie 10, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 M-ai calmat Multumesc. Iertare despre conversatie pe topicul asta: nu se mai intampla. Anticipez reactii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Anticipez reactii uratule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 uratule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Ca veni vorba, dupa ce le-am probat pe toate trei, pot spune ca cea mai de tractor este la XT. De tractor a fost din prima zi si la fel este si dupa 60k. Mi-a trebuit 6 luni si 10k sa ma obisnuiesc sa scot in neutral fara s-o bag intai in prima. Unii zic ca asa trebuie pt ca la off si mers in picioare din greseala sa nu o atingi usor si sa schimbe singura. GS-ul vechi are o cutie unsa, nici nu simti cat de usor schimba, fara indicatorul de treapta pt confirmare pe moment nu stii daca s-a intamplat sau nu. Cutia de GS nou este undeva la mijloc intre cele doua, mai ferma, dar nu exagerat. Asa ca dpmdv daca toate vitezele se comporta la fel nu sunt probleme. Ingrijorator cand piedica este doar in una dintre viteze, in cazul asta 3. De cea testata de Vlad nu pot baga mana in foc ca nu avea ceva, sau ca se comporta ciudat pana se rodeaza doar pe anumite pinioane din cutie... Si cea cu care am facut drivetest inainte sa imi iau eu vaca tot ceva mai "vartoasa" era la schimbare (avea vreo 2000 km din ce tin minte). Da nici aia si nici a mea nu faceau fitze la intrarea in vreo viteza anume. Trebuia doar sa schimbi dintr-o bucata. Neutrul e usor de gasit, cred ca am patit doar de cateva ori pe la inceput prin oras sa dau prea raspunzator de schimbator si sa o bag in 1 sau 2. Nu stiu GSul model vechi cum se comporta in primii. km pe partea de cutie. Oricum, cele mai misto cutii le-am simtit pe Harley. Cand am bagat prima oara a 1a am crezut ca am stricat-o, ca s-a rupt draq ceva prin ea Iertare despre conversatie pe topicul asta: nu se mai intampla. Anticipez reactii Sa nu va mai intre mobrele in a 7a daca mai comentati p'aci. Editat Martie 10, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate