vali.r Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 (editat) Salut! Caut o mufa alimentare pompa benzina sau releul regulator defect complet cu mufa pentru r1200gs modelul 2004-2007 sau un cablu de bypass. Stiu ca se gasesc pe siturile chinezesti cu pretul in $ , nu ma complic, doar daca se gasesc la noi in tara. Multumesc! Editat Aprilie 11, 2018 de vali.r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Poate e cineva interesat ! Pret 250 lei. » Post actualizat in 14 Apr 2018 09:43Poate e cineva interesat ! Pret 250 lei. Gata ! S-a dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 (editat) Întrebare: Cum vibrează astea noi, față de GS-ul 1200 model 2008? Editat Aprilie 16, 2018 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Întrebare: Cum vibrează astea noi, față de GS-ul 1200 model 2008? Mergi la Bavaria si fa un test ca sa te convingi singur.GS-ul actual este evoluat mult fata de cel de acum 10 ani. Exista totusi si doua capitole la care fostul statea mai bine: sunetul motorului si actionarea semnalizatoarelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 Oky, hai ca le dau o sansa atunci anul asta si comand Scorpioanele Multam ! Montate vineri, rodate ieri pe Lepsa. Not bad Multam de recomandare, la prima vedere sunt incantat de ele. PS - daca e cineva interesat de un Nav 4 in stare perfecta, dati de veste. Desi nu fac prea mult uz de el, as vrea sa trec la 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Ce e nav 4 ? Are ceva legatura cu navigatia dedicata Editat Aprilie 29, 2018 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Da. BMW Navigator 4. Stare perfecta, f putin folosit, cu husa, cutie etc (fara craddle), cu hartile updatate la zi. https://buy.garmin.com/en-US/US/p/26602 Editat Aprilie 29, 2018 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Felicitari pt gume, era cam greu sa nu-ti placa, sunt fff aderente. Si cred ca tin binisor, eu am 12.000 cu ele si par la jumatate. Ma tot gandeam ce as putea sa mai pun pe GS si doua chestii simt ca as incerca: 1. Extensie pedala frana (cand sunt ridicat in scarite mi-e foarte greu sa actionez frana spate - evident, e vorba de offroad) 2. Alte manete (in cazul in care as gasi vreo forma care sa apropie cat mai mult maneta de ghidon) Ati avut vreo experienta cu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Nu ca as fi dator cuiva cu ceva dar topicul prin care adrian45 si-a vandut GSA-ul este blocat deci postez aici. Am fost pretendent la acea mobra, din prima secunda m-am oferit sa-i fac plata in cont dar 2 motive m-au oprit sa inchei tranzactia. Cardanul avea vopseaua "umflata"iar la cererea mea Adrian s-a oferit sa sableze si sa vopseasca in camp electrostatic cardanul inainte sa preiau mobra. Apoi m-a informat ca din motive tehnice doar il curata si-l vopseste cu spray.Asta nu mi-a convenit. Apoi mi-a transmis acte de vanzare-cumparare direct intre mine si un englez mentionand ca el nu vrea sa mai apara in tranzactie. Eu am precizat ca doresc ca la preluarea mobrei sa aceasta sa aiba carte de identitate romaneasca.Acestea fiind spuse, i-am transmis ca din motive personale renunt la achizitie. Cat de serios sau neserios sunt, o pot certifica cei care ma cunosc, nu un tip cu care am corespondat de cateva ori pe doua teme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Macar ti-ai luat alta motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Sigur ca da .. GSA LC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Stiu ca nu e topic de vanzari dar aici cred ca e mai potrivit sa postez.a fost pastele si am zis sa ma imbrac si eu cu haine noi asa ca mi -am luat o pereche de pantaloni tourshell nr 56 . Dar din cauza posteriorului voluminos imi sunt mici . Imi trebuie un 58 asa ca daca aveti in jur de 105-110 kg si bani in buzunar imi puteti face o oferta. Bineinteles pretul nu va fi cel de achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Sigur ca da .. GSA LC S-o stapanesti sanatos ! Prezinta-ne si noua dihania, cum ti se pare, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 » Post actualizat in 11 May 2018 03:02 Frane, suspensii,ciclistica, comoditate = cele mai bune comparativ cu ceea ce am calarit pana astazi adica VStrom DL 650 K9, XT1200Z Supertenere si CRF1000L Africa Twin. La comoditate Supertenere era aproape la fel. Pe off Africana are un ascendent dar se pare ca incet incet ma imprietenesc si cu bivolul meu actual . Tempomatul, Pro Shift-ul si ESA sunt niste delicii. Ma bucur ca am regasit dual brake (îi duceam dorul de la Supertenere). Nu m-a atras niciodata BMW, a fost o decizie de moment datorita curiozitatii insa nu regret nici o secunda si cred ca o sa fie o relatie de lunga durata cu Bavaria » Post actualizat in 11 May 2018 03:09 In ceea ce priveste fiabilitatea nu sunt in masura sa povestesc. M-am inarmat cu rabdare si tutun. E mult hulita de unii, ridicata in slavi de altii. Pana acum, dupa 4000 km, am curatat de rugina un cardan si am ramas fara ABS din cauza unei erori de computer, chestie rezolvata in 5 minute la o diagnoza. Asta este ... vrei gadgeturi si electronica sa te bucuri de ele, te inarmezi cu rabdare si intelegere dupa cum spuneam ... » Post actualizat in 11 May 2018 03:12 Mentionez ca mobra este SH, 2014 iar la achizitie avea intre 28tkm-29tkm. Am schimbat seile cu unele Touratech si am dotat-o cu crash-uri suplimentare de rezervor, scut Wunderlich si alte cateva nimicuri. » Post actualizat in 11 May 2018 03:14 PS: am mai calarit anterior si Virago 535 si Dragstar 1100 dar alea sunt din alta poveste » Post actualizat in 11 May 2018 04:00 Cateva poze suplimentare .. bivolul curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Nice ! Eu m-am ferit de GSA ca mi s-a parut prea mare. Africana sigur e mai OK in offroad, mai usoara si suspensii mai lungi ... Vopsea umflata pe blocul motor am si eu, de cand am luat-o (avea 3 ani si 50k km). Care e smecheria cu seile astea Touratech ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 a) Eu nu ma asteptam la vopsea umflata la o mobra declarata pe topical de vanzare "intr-o stare de exceptie" dar recunosc faptul ca ulterior adrian45 mi-a trimis poze mai detaliate in care nu a ascuns acest aspect.Bineinteles ca poza reprezentativa cu vopseaua umflata nu se afla printre cele de prezentare pe topicul de vanzare. Eu, asa neserios cum sunt, obisnuiesc sa platesc celui care vinde, prin transfer bancar, "la vedere", ca sa fie totul clar. Prin metoda propusa de adrian45 eu trebuia sa inchei un act de vanzare fictiv prin care cica am cumparat cash (10.000 GBP !! deci ilegal) o mobra de la un englez [ ar fi presupus ca m-am si deplasat in UK ] dar suma o achitam de fapt cash lui adrian45. Stiu ca se practica treaba asta dar mie nu-mi convine si cu asta basta. Pentru mine seile Touratech reprezinta confort major suplimentar. Le-am avut si pe Africana si le-am apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Mda, inteleg. Tot el mi-a adus si mie mobra dar eu i-am platit neamtului online si ala mi-a trimis factura, deci a fost direct intre mine si neamt. Riscul a fost ca nu vazusem mobra live dar era dealer, aia e, am avut si noroc. Dar nush daca mai procedez asa data viitoare Eu am modificat o sa dintr-o bucata la MotoVis dar dupa doua modificari tot nu ma impac cu ea, am revenit la cea standard. Asa ca sunt in cautare ... Am intrebat mai devreme dar nush daca a vazut cineva: a pus cineva extensie pt pedala de frana sau alte manete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 BMW Motorrad Navigator V , nou in cutie . Pret 1799 lei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Eu am modificat o sa dintr-o bucata la MotoVis dar dupa doua modificari tot nu ma impac cu ea, am revenit la cea standard. Asa ca sunt in cautare ... Daca vrei mai mult confort, saua de Adv (trebuie insa ambele) este clar mai confortabila. Poate ti le da @Kings Io am avut şa TT la GS-ul dohc insa n-as putea zice ca era neaparat mai buna decat asta de Adv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 (editat) Poate ii trebuie cuiva...! 170 lei Incalzirea nu merge. Editat Mai 13, 2018 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Salut Vlad, nu stiam ca e diferenta intre seile de GS si GSA. In poze n-am observat. Daca e cineva pe aici care a modificat saua rog sa ma contacteze, am nevoie de niste idei. Am modificat-o de doua ori si tot nu a iesit bine, m-am reintors la saua originala. Sau daca vinde cineva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Salut Vlad, nu stiam ca e diferenta intre seile de GS si GSA. In poze n-am observat. Sa iei totusi in calcul ca cea de Adv este si putin mai inalta... cu cca 2 cm parca. Deci, saua de Adv montata in pozitia joasa este cam cat cea standard de GS in pozitia inalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Atunci mai bine nu. Eu voiam ceva mai jos. Asta pare interesanta: https://www.wunderlich.de/shop/en/wunderlich-driver-seat-aktivkomfort-42720-020-1.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Atunci mai bine nu. Eu voiam ceva mai jos. Asta pare interesanta: https://www.wunderlich.de/shop/en/wunderlich-driver-seat-aktivkomfort-42720-020-1.html Da, nu am probat-o dar tind sa cred ca este buna. Oricum, nu stiu ce ai putea gasi mai bun si o sa buna face diferenta notabila. Si o poti pastra sau vinde separat in caz ca schimbi moto. Cu mentiunea ca astea cu "anti-perspiration" (valabil si la Touratech) se usuca / sterg mai greu cand sunt ude. Pe de alta parte poate ca vara pe caldura mare sunt putin mai confortabile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Da, probabil ca nu se incinge la fel de tare. Daca o iau fac un scurt review Multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate