andriu Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 1200gs 2008, 50k km: luat in ianuarie din germania.dupa ce m-am rugat de Apan Service Iasi sa faca o verificare completa .... fara succes ... m-am apucat eu incet de treaba: am dat azi puntea spate jos pt servisare, mai mult ma interesa initial starea cardanului.surpriza ... eu cred ca acolo nu s-a uitat nici neamtul in 50k km si 10 ani ....canelurile de la cardan in partea dinspre grup erau sudate de rugina, dar numai canelurile si piulita mare .. in rest foarte ok tot. mi-a luat cam 2 ore sa reusesc sa despart cardanul de grupul spate. vaselina ioc, nici in fata nici in spate.rulmentii ok, chiar aveau si urme de vaselina.am schimbat si uleiul in grup si cutie.nu stiu daca e placebo, dar mi se pare ca e mult mai ok, si parca a disparut si clampanitul ala dintre 2 viteze.deci eu recomand sa va uitati pe la cardan, si sa ungeti canelurile, e treaba de o ora daca nu sunt sudate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnbv Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Vezi ca se utilizeaza o vaselina speciala la caneluri,-gri/argintiu-pe care nu o topeste caldura si nici apa nu o spala. In plus burdufurile se etanseaza pe bascula cu alta vaselina-alba- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andriu Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 stiu ... loctite am pus ... scumpa, dar sper sa merite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Poate are careva vreo idee. De cand am cumparat mobra (SH), multi controller-ul (rotita stg pe ghidon) nu vrea sa actioneze GPS-ul. Mentionez ca multi controller-ul este OK, suportul GPS, Navi 5 si cablurile sunt OK, totul diagnosticat si verificat inclusiv prin computer. Sfaturi ??? Nu "mor" eu de chestia asta dar ma enerveaza ca nimeni nu-i da de capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Uneori mi se intampla si mie. Daca opresc motorul, scot GPS-ul, il pun la loc, o ia ... banuiesc ca ori nu se initializeaza ceva ori GPS-ul nu face bine contact in cradle .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Singurele chestii pe care le vad posibile in problema ta: - rotita defecta (chiar daca poate nu apare ca fiind cand se face diagnoza). - fa update la navi (tin minte ca am citit mai demult pe adv rider de o situatie asemanatoare care dupa update a fost ok). - cradle-ul a fost montat dupa ce a fost achizitionata mobra si nu a fost activat din soft (Sau poate merge un yupdate de soft al mobrei...). Chiar daca nu mori de ea, e super utila si comoda. E pacat sa nu o folosesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Bun venit, batranete! dupa ani de motociclete de viteza si naked ma alatur voua impresionat de ce ofera stilul asta. Scuterul de oras, R1 cred ca devine amintie iar gsa ul intra in paine de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 22, 2018 Autor Share Postat Mai 22, 2018 Bun venit, batranete! dupa ani de motociclete de viteza si naked ma alatur voua impresionat de ce ofera stilul asta. Scuterul de oras, R1 cred ca devine amintie iar gsa ul intra in paine de maine. o data cu batranetea ti a venit si mintea la cap.... eu m am prins de asta din 2007 sa l plimbi sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 o data cu batranetea ti a venit si mintea la cap.... eu m am prins de asta din 2007 sa l plimbi sanatos Sa speram! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 Bun venit, batranete! dupa ani de motociclete de viteza si naked ma alatur voua impresionat de ce ofera stilul asta. Scuterul de oras, R1 cred ca devine amintie iar gsa ul intra in paine de maine. Bun venit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 dupa ani de motociclete de viteza si naked ma alatur voua impresionat de ce ofera stilul asta. Aici este topicul GS-urilor racite cu aer, te asteptam pe topicul de GS LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gserban Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 oate are careva vreo idee. De cand am cumparat mobra (SH), multi controller-ul (rotita stg pe ghidon) nu vrea sa actioneze GPS-ul. Mentionez ca multi controller-ul este OK, suportul GPS, Navi 5 si cablurile sunt OK, totul diagnosticat si verificat inclusiv prin computer. Sfaturi ??? Nu "mor" eu de chestia asta dar ma enerveaza ca nimeni nu-i da de capat Salut. Daca vrei pot sa ti-l aduc pe al meu sa incerci si cu el. (doar ca dupa 3 iun. cand ma intorc in oras) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Multumesc, te sun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Salutare, am usor crapat burduful de protectie din cauciuc la pivotul de pe telelever. BMW il vinde doar ca piesa completa (31427652644). La cum e presat burduful cred ca e frecventa craparea lui dupa 50-70K km. Vad ca Ariette il produce cu codul 13911: Ball Joint Boot Telelever BMW Boxer ®. Nu gasesc pe online magazine in Ro care sa il aduca iar daca il comand de afara e vreo 15 euro burduful si tot atat trimiterea cu posta. A mai schimbat cineva burduful asta, comandat local, detalii ? merci » Post actualizat in 07 Jun 2018 12:32LE: am mai sapat putin, vad ca fratii nostrii bulgari fac chestii interesante, 11-12 euro cu tot cu trimiterea prin posta. https://polyboots.com/bmw-telelever-ball-joint-dust-boot-27x34x21-mm-black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) Am eu, daca te grabesti si nu vrei sa mai astepti. Am schimbat vreo 15 pana acuma, ii putin mai greu la primul, dar acum le schimb mai iute decat deschid un fermoar Editat Iunie 11, 2018 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Am eu, daca te grabesti si nu vrei sa mai astepti. Am schimbat vreo 15 pana acuma, ii putin mai greu la primul, dar acum le schimb mai iute decat deschid un fermoar Vinzi si doar piesa? daca da, la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Salutare, Rog putin ajutor, Am vazut un anunt cu un R1200 GS din 2004 cu 5300 Eur, echipat cu roti spitate si abs printre altele. Ma gandesc serios sa il achizitionez. Imi puteti da ceva idei despre ce are in special acest model GS (nu GSA) din 2004? ce ar trebui sa verific cand il vad? Este "un an bun"? Mersi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Pune un link cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Aaaaa scuze, https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-gs-bmw-r-1200-gs-adv-kufry-gmole-nowe-opony-po-duzym-srwisie-ID6AlftC.html#c59458a78b 77k Km are teoretic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Arata destul de bine in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Am auzit lucruri deloc bune drspre moto din Pl. Toate aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Arata destul de bine in poze Intrebam daca ar trebui sa ma uit la ceva anume din punct de vedere mecanic. Momentan am un cruiser, XVS1100, care este pe carburatie, si nu prea am idee ce ar trebui sa vad pe un motor Boxer. Am auzit lucruri deloc bune drspre moto din Pl. Toate aici pe forum. Locuiesc in Polonia... Si, peste tot sunt uscaturi... De asta scriu aici, sa vad la ce ar trebui sa fiu atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Imi puteti da ceva idei despre ce are in special acest model GS (nu GSA) din 2004? ce ar trebui sa verific cand il vad? Este "un an bun"? GSA 1200 a aparut oricum abia in 2006 Este cu siguranta cel mai nerecomandat an 2004, fiind primul... la motocicleta total noua. Sa-ti iei din Germania, fiind aproape, nu este o solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Salut, mai imi incerc norocul inca odata... Ma intereseaza sa cumpar un set de cutii laterale Vario, utilizate si functionale (nu la pret de nou cum am gasit la un coleg). Nu conteaza daca sunt julite, doar sa fie intregi. Am deja sistemul de prindere, numai cutiile sunt de interes. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate