AadaA Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Tare rezervorul! Dar .... stati sa ma plang si eu putin si gata: voiam ca viitorul meu motor sa fie cu picaturi de apa pe el. In continuare vreau sa fie asa, si asa o sa il fac.... dar speram sa fie singurul cu picaturi. Acum, asta e! Si peste multa vreme cand o sa fie gata, sa nu ma acuzati de plagiat pls. ciao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Tare rezervorul! Dar .... stati sa ma plang si eu putin si gata: voiam ca viitorul meu motor sa fie cu picaturi de apa pe el. In continuare vreau sa fie asa, si asa o sa il fac.... dar speram sa fie singurul cu picaturi. Acum, asta e! Si peste multa vreme cand o sa fie gata, sa nu ma acuzati de plagiat pls. ciao. nu iti face griji in legatura cu plagiatura .. cine stie cate sunt deja cu apa si noi nu le-am vazut . asta e doar unul dintre ele si cred ca nu e singurul de la noi din ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 masinuta cu maragarete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 masinuta cu maragarete.... f frumos .mai ales poza aia in care trece pisica prin margarete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) urgent!! are cineva idee cum ,si de unde pot sa fac rost aici in tara la vopsele pentru bodypainting,peste 3-4 zile? Editat Iulie 23, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 urgent!! are cineva idee cum ,si de unde pot sa fac rost aici in tara la vopsele pentru bodypainting,peste 3-4 zile? nu stiu dar si pe mine m+ar interesa asa ceva. daca afli tu sa ma anuntzi si pe mine. oare cu acrilice pe baza de apa (de la fondul plastic) nu se poate? ca doar nu sunt toxice pt piele si cred ca si rezista ceva vreme. daca oincerci tu sa ne anuntzi si pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 ok.dar cred ca acrylice nu sin tbune ca nu sint prea elastice si se crapa dupa ce usca.....si chiar poate sa iriteze pielea unor oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 intereseaza-te la un sex shop...s-ar putea sa ai noroc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 intereseaza-te la un sex shop...s-ar putea sa ai noroc... .. NO ZOLI ..... dute pe la sex shop si anuntza lumea daca ai gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 (editat) da ,poate ca fac o incercare. inca o poza cu micra si cu prietenul meu.Celalalt acum incerc sa fac,sint gata numai cu partea dreapta... Editat Iulie 26, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 da ,poate ca fac o incercare. inca o poza cu micra si cu prietenul meu.Celalalt acum incerc sa fac,sint gata numai cu partea dreapta... imi place mai ce comenzi prinzi. felicitari f faine sunt temele primite. felicitari inca o data si la cat mai multe lucrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 salut, sunt din Satu Mare,am inceput sa lucrez si eu cu aerograful de cateva luni si am facut o capota cu tema Lord of The Rings,orice critica constructiva e binevenita avand in vedere ca sunt incepator:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 salut, sunt din Satu Mare,am inceput sa lucrez si eu cu aerograful de cateva luni si am facut o capota cu tema Lord of The Rings,orice critica constructiva e binevenita avand in vedere ca sunt incepator:) salut. mie imi place f mult. felicitari hai ca putem face un grup al incepatorilor aici . bafta in contiuare si poate o sa ne si vedem curand daca esti asa de aproape de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 salut. mie imi place f mult. felicitari hai ca putem face un grup al incepatorilor aici . bafta in contiuare si poate o sa ne si vedem curand daca esti asa de aproape de mine salut si mersi sa fie bafta, la fel tuturor, si poate iti fac o vizita cicioc intr-o zi sa mai impartim niste pareri la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 salut si mersi sa fie bafta, la fel tuturor, si poate iti fac o vizita cicioc intr-o zi sa mai impartim niste pareri la o bere bineinteles. oricad, te ashtept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 (editat) salut, sunt din Satu Mare,am inceput sa lucrez si eu cu aerograful de cateva luni si am facut o capota cu tema Lord of The Rings,orice critica constructiva e binevenita avand in vedere ca sunt incepator:) Nda...nu prea cred ca ai facut tu capota asta. E facuta de cineva, mai demult si este postata pe airbrush.com. nu ar trebui sa iei lucrarile altora si sa te "lauzi" cu ele. incearca sa postezi lucrarile tale. Mai jos una din lucrarile mele. O casca model "Skull Helmet". O sa revin cu mai multe poze. Airbrush profesional - Comenzi la: 0726.140.559; email: diavol_dracu@yahoo.com; id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti Editat August 5, 2006 de Pizzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Nda...nu prea cred ca ai facut tu capota asta. E facuta de cineva, mai demult si este postata pe airbrush.com. nu ar trebui sa iei lucrarile altora si sa te "lauzi" cu ele. incearca sa postezi lucrarile tale. Mai jos una din lucrarile mele. O casca model "Skull Helmet". O sa revin cu mai multe poze. Airbrush profesional - Comenzi la: 0726.140.559; email: diavol_dracu@yahoo.com; id. messenger: diavol_dracu - Bucuresti daca e doar o remarca ar fi bine sa sti siguir de ceea ce zici. daca e adevarat ca lucrarea e facuta de altcineva rushine celui care o postat-o. dar daca a facut-o el sa mai faca ceva poze .. eu ma abtziin in leg cu cine a facut-=o..daca el bravo lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Nu era doar o remarca. Oricum "my bad" - m-am uitat mai bine si am vazut ca tot el a postat acolo. Skull, te rog sa accepti scuzele mele. Kiar imi place capota asta si am vazut-o mai demult pe airbrush.com. Mi s-a parut aiurea ca altcineva sa-si asume creditele pentru mulnca altora. Nu e cazul de data asta. Bravo, bravo, bravo pt desen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skull Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 nu face nimic Pizzi, si mie mi se pare o tampenie sa-si asume unii lucrarile altora, scuzele sunt acceptate si mersi:) am inceput o alta capota intre timp o sa pun o poza pe cand va fi gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pizzi Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 O intrebare destul de stupida la prima vedere, dar pe mine ma macina. Voi ce folositi pentru detaliile foarte foarte fine. Tot aerograful? Sau pensula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 uite ceva poze cu un virago O intrebare destul de stupida la prima vedere, dar pe mine ma macina. Voi ce folositi pentru detaliile foarte foarte fine. Tot aerograful? Sau pensula? potzi folosi aerograful daca te tzine si te crezi instare daca nu potzi sa o faci cu pensula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Salut... cicioc...am un vtx 1800 si vreau sa il skimb...ma gindeam sa fac culoarea de baza negru mat si pe rezervor niste cranii...ceva simplu...ce zici ma poti ajuta...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 nu face nimic Pizzi, si mie mi se pare o tampenie sa-si asume unii lucrarile altora, scuzele sunt acceptate si mersi:) am inceput o alta capota intre timp o sa pun o poza pe cand va fi gata dupa o vacanta bine meritata..... bai tata....acum 2 ani...numaram aerografistii pe degete ......in prezent vad ca ne-am inmultit...nu gluma....apropos...Zolii.!!! un prieten ti- a lasat la MotoRRocK...la vanzare cateva lucrari(grafica ..parca spunea el) si te intreba daca le-ai luat cu tine ...si daca da....ar vrea sa facem intr-un fel sa ajunga inapoi la el....multa bafta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 bai tata....acum 2 ani...numaram aerografistii pe degete ......in prezent vad ca ne-am inmultit...nu gluma... asta e mai...... AM APARUT SI NOI CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE. eu cel putin imi doream sa fac demult asa ceva dar mai bine mai tarziu decat niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate