Sari la conținut

CUSTOM PAINTING

kerosen
 Share

Postări Recomandate

e incurajator ca sunt tot mai multi airbrush-isti in romanica

postez si eu o lucrare

post-27169-1194263293_thumb.jpg

tel: 0727720998

thunra_12@hotmail.com

Frumos, mai pune... Pune si poze de ansamblu langa cele de detaliu, numai asa putem sa ne facem o idee ca lumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Salutare.Bravo baieti si ma bucur ca mai gasiti de lucru.In sfarsit am reusit sa primesc niste poze de la un client si ma bucur sa le postez......m-as fi bucurat sa fi fost o motocicleta insa asta e mai putin important.Va salut pe toti. :)

--- Mesaj completat în 19 Nov 2007 13:37 -------------
Salutam.Scuze maxime pentru calitatea inferioara a lucraturii insa aparatul a suferit un accident din vina mea.Neasigurarea pe suport asa cum tre' si....cazatura in cap pe gresia din cabina.Am rectificat varful acului asa cum am putut iar clientu a fost de acord sa continuam chiar si in conditiile astea.Am primit piesele noi si spun acum GATA stropilor.........care deranjeaza foarte tare si aproape ca nu merita munca si efortul intr-o situatie ca asta.......ca sa nu zic altfel.Merci lui Cicioc pentru mesaj si va salut pe toti.

post-3667-1195247321_thumb.jpg

post-3667-1195247361_thumb.jpg

post-3667-1195247421_thumb.jpg

post-3667-1195247452_thumb.jpg

Link spre comentariu

As vrea sa-mi fac si eu motoru', am ceva experienta in lucrul cu aerograful, dar la modelism.

Am o intrebare, legata de vopseaua care tr. folosita, precum si de lacul care se aplica dupa. Din cate stiu vopsitorii auto aplica lacul dupa vopsire, la maxim 2 ore, altfel acesta se cojeste in timp. Cum se procedeaza pentru lucrarile in aerograf?

Multumesc

Link spre comentariu

k. Din experienta mea pot sa-ti spun ca poti da lacul si dupa doua saptamani (fostul meu motor "s-a bucurat" de acest tratament si uite ca de 4 ani vopseaua si lacu' sunt tot acolo neatinse). acuma totul e ce tip de lac vrei sa folosesti.....aici ar trebui sa intervina Kerosen, ca are un cuvant greu de spus. Poti folosi culori pe baza de apa sau cu diluanti auto ....cele consacrate deja in vopsiri auto. Parerea mea e ca nu tre' sa intri in panica daca nu dai lacu' imediat dupa.....odihneste-te linistit pentru ca straturile de lac se pot da si a doua zi. Vopseaua de baza a masinii are un timp de uscare care depinde in mare masura si de lac.

Toate bune.

Link spre comentariu

k. Din experienta mea pot sa-ti spun ca poti da lacul si dupa doua saptamani (fostul meu motor "s-a bucurat" de acest tratament si uite ca de 4 ani vopseaua si lacu' sunt tot acolo neatinse). acuma totul e ce tip de lac vrei sa folosesti.....aici ar trebui sa intervina Kerosen, ca are un cuvant greu de spus. Poti folosi culori pe baza de apa sau cu diluanti auto ....cele consacrate deja in vopsiri auto. Parerea mea e ca nu tre' sa intri in panica daca nu dai lacu' imediat dupa.....odihneste-te linistit pentru ca straturile de lac se pot da si a doua zi. Vopseaua de baza a masinii are un timp de uscare care depinde in mare masura si de lac.

Toate bune.

Multumesc

Sper sa mearga

Astept sa primesc mai multe sfaturi de la Kerosen

Link spre comentariu

Jos palaria Cicioc.......cred ca-i cazu' sa-ti cumperi un aparat foto mai performant , ca merita. :cheers:

ms man. in leg cu aparatul o stiu :D dar noah acum asta este .

oricum revin cu poze mai bune cu motorul montat cu aparat profi :lol:

Link spre comentariu

bravo man Cicioc. :cheers: vad ca nu te plictisesti. Lucrez si eu la o lucrare mai mare,abia o luna ma chinuiesc cu un audiotuning l a un Peugeot Partner.Problema este ca paint job nu prea o sa fie,in schimb eu tre sa fac toate pregatirile dupa ce am preluat de la constructori,partile din fibra de sticla.Asa de tare m-am saturat de slefuit ,ca am zis ,ca numai fac niciodata asa ceva in vata mea.Asta e ,si linga asta ,au adus o masina lovita(pictat de mine) ,sa repar,si sa refac si airbrushsul.Asa ca din pacate nu am reusit sa creez nici o ciudatenie.Dar peste o saptamina sper ca termin si vin motocilcletele.... :lol:

Link spre comentariu

bravo man Cicioc. :P vad ca nu te plictisesti. Lucrez si eu la o lucrare mai mare,abia o luna ma chinuiesc cu un audiotuning l a un Peugeot Partner.Problema este ca paint job nu prea o sa fie,in schimb eu tre sa fac toate pregatirile dupa ce am preluat de la constructori,partile din fibra de sticla.Asa de tare m-am saturat de slefuit ,ca am zis ,ca numai fac niciodata asa ceva in vata mea.Asta e ,si linga asta ,au adus o masina lovita(pictat de mine) ,sa repar,si sa refac si airbrushsul.Asa ca din pacate nu am reusit sa creez nici o ciudatenie.Dar peste o saptamina sper ca termin si vin motocilcletele.... :(

dada

bine spui.se pare ca nici tu nu te plictiseshti.

poi e sezonul sa se puna motoarele jos si sa se desfaca pt a avea o noua infatzishare anul viitor .

spor la treaba sa aveti :cheers: . ma pregatesc si eu acum de o alta motocicleta care tre sa intre . nu spun ce e dar spun ca sunt doar 2 in tzara :) (DIN CATE AM INTELES EU):lol: si cu ocazia asta daca tot am postat mai pun ceva poze ce azi mi-0au sosit de la o lucrare din cj in IULIUS MALL

--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 11:30 -------------
revin cu poze de la yamaha v star

--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 11:33 -------------

dada

bine spui.se pare ca nici tu nu te plictiseshti.

poi e sezonul sa se puna motoarele jos si sa se desfaca pt a avea o noua infatzishare anul viitor .

spor la treaba sa aveti :D . ma pregatesc si eu acum de o alta motocicleta care tre sa intre . nu spun ce e dar spun ca sunt doar 2 in tzara :) (DIN CATE AM INTELES EU):D si cu ocazia asta daca tot am postat mai pun ceva poze ce azi mi-0au sosit de la o lucrare din cj in IULIUS MALL

<small>--- Mesaj completat în 26 Nov 2007 11:30 -------------</small><br/>revin cu poze de la yamaha v star

cat de curand se schimba si tobele . vor fi tobe negru mat

post-9047-1195829718_thumb.jpg

post-9047-1195829783_thumb.jpg

post-9047-1195829865_thumb.jpg

post-9047-1195829943_thumb.jpg

post-9047-1195829994_thumb.jpg

post-9047-1195830033_thumb.jpg

post-9047-1196069188_thumb.jpg

post-9047-1196069284_thumb.jpg

post-9047-1196069368_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut mar interesa si pe mine sa cumpar un aerograf de unde as putea sa cumpar unul .

PLS help.

Apropo datimio si niste preturi ca nu msunt din Bucuresti si daca vin sa il iau sa stiu si cati bani imi trebui.

Link spre comentariu

Salut mar interesa si pe mine sa cumpar un aerograf de unde as putea sa cumpar unul .

PLS help.

Apropo datimio si niste preturi ca nu msunt din Bucuresti si daca vin sa il iau sa stiu si cati bani imi trebui.

da te mai intereseaza da un mail si am sa iti trimit mai muilte feluri de aerografe pretxzuri si de unde le poti cumpara

inca o casca cu un nene decedat :)

post-9047-1196501304_thumb.jpg

Link spre comentariu

:)

respect zolly! luv your works! zi-mi te rog daca pot lucra pe o vopsea mai veche care are si lac dat pe ea,sau trebuie lucrat pe vopsea nelacuita(auto ma refeream). merci mult! p.s. stii vre-o adresa cu tehnica airbrush.vreau sa ma perfectionez in chestii mai fine(amanunte,etc...).

Link spre comentariu

Cine imi vopseste si mie un -Scuter- ,ma scuzati ca m-am bagat peste voi ,dar la sectia scutere,nu le au aia cu chestii din astea :).Daca se ofera cineva sa imi decoreze mobra... sa ma contacteze la moto_brick pe messenger....vreau toate carenele negre,atat...negru simplu si lucios,fara airbrush..

Link spre comentariu

...gasesti in orasul in care locuiesti cel putin 2 vopsitori care pot sa faca treaba asta la fel de bine si nu mai depinzi de transport, coletarie sau daunele care pot surveni in urma transportului.Daca totusi te gandesti sa-i faci un face-lift sunt pe acest forum cativa oameni de care vei fi foarte multumit.Toate bune.

Link spre comentariu

sa fiu sincer ,eu invat de la unguri,ei au si forumuri speciale airbrush si sint si maestri acolo.Bine ca am navigat si pe situri engleze,americane ,dar fiind ca nu prea inteleg ,uitam numai filmuletel tutoriale :lol: ,si a ajutat destul de mult ...

Altceva nu pot recomanda,situri sint o gramada..gasesti destul prin google.spor :)

Link spre comentariu

da te mai intereseaza da un mail si am sa iti trimit mai muilte feluri de aerografe pretxzuri si de unde le poti cumpara

inca o casca cu un nene decedat :)

db10zar@yahoo.com

vreau sa cumpar un aerograf

Link spre comentariu

As dori si eu o informati,ma scuzati ca dau buzna asa :lol:

Am si eu o casca Nolan Enduro,e un pic zgariata si as vrea sa o fac ca si "noua" am pe casca(in spatele capului) scrie Nolan si as vrea sa ramana asa restul vopsit.

Poze mai jos

Multumesc anticipat,astep sa-mi zice-ti un pret.

:) :lol:

Later Edit:

Poate doar cozorocul ala sa fie alta culoare si botu' unde sunt aerisirile si aerisirea de sus atata.

Editat de Denis MBR
Link spre comentariu