koffa Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 salut, sunt nou pe forum, imi plac mult chopperele dar as vrea sa ma apuc de custom painting si in acest sens am primit un aerograf de la un prieten, este un profesional airbrush cu corp de metal; probelma mea este ca nu l-am putut face sa functioneze, nu stiu cu ce sursa de aer sa-l alimentez (am incercat cu o anvelopa de aro legata la un minicompresor auto dar aerogarfu' scotea doar aer pe varf, apoi l-am legat direct la minicompresor si a mers 2 sec. - scuipa culoare (am folosit culori pe baza de apa speciale pt aerograf, pt a-l testa) - si apoi doar aer ... nujtu ce sa fac, poate ma ajuta careva ! Bine ai venit .Problemele cu aerograful tau pot fi urmatoarele ; 1-presiunea aerului este mult prea mare 2-vopseaua nu este destul de diluata 3-tija [acul] nu este stransa si nu se trage in spate pt a da drumul la vopsea 4-canalul prin care tre sa vina vopseaua din bidonas sau paharel este infundat 5-orificiul de aer al paharelului este infundat si nu are "tragere" 6-duza [varful] aerografului este plina de vopsea uscata Ar trebui sa il desfaci piesa cu piesa si sa il cureti temeinic cu diluant Nitro Uite un site cu multe chestii ce iti pot fi de folos http://www.howtoairbrush.com/airbrush-repair.htme Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Moogoo nu imi zici te rog link-ul de la forumul de custom paint shi airbrush? Am schimbat calculatoarele de atunci shi acum nu-l mai gasesc nici cu rahatu asta de google. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 salut, pai nu stiu exact cum sa-l reglez; e de la rotita aia din coada? iar de presiune ce sa zic - nu am cum sa verific, iar vopseaua e diuluata rau - chiar am incercat si cu apa ! acul se trage ! chiar nujtu ce sa mai fac cu el. ai idee de vreo sursa de aer - am inteles ce se poate face de la un rezervor de instalatie de aer conditionat ? mai e ceva artizanal ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 salut, pai nu stiu exact cum sa-l reglez; e de la rotita aia din coada? iar de presiune ce sa zic - nu am cum sa verific, iar vopseaua e diuluata rau - chiar am incercat si cu apa ! acul se trage ! chiar nujtu ce sa mai fac cu el. ai idee de vreo sursa de aer - am inteles ce se poate face de la un rezervor de instalatie de aer conditionat ? mai e ceva artizanal ? Poti folosi un compresor pt acvarii dar tre sa aiba minimum 12 litri\min .Spunemi marca si modelul aerografului. E imposibil sa nu mearga .E nou ?e complet ?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Poti folosi un compresor pt acvarii dar tre sa aiba minimum 12 litri\min .Spunemi marca si modelul aerografului. E imposibil sa nu mearga .E nou ?e complet ?. salut, pai e un professional airbrush, mi l-a adus un tovaras din state, are corp de metal + doua borcanase, un fel de pipa din metal , o cheita si un furtunas .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 salut, pai e un professional airbrush, mi l-a adus un tovaras din state, are corp de metal + doua borcanase, un fel de pipa din metal , o cheita si un furtunas .... Uite niste schitze cu partile componente a mai multor tipuri de aerografe Acuma poti sa il desfaci si sa verifici ce nu este in regula fara teama ca nu il mai poti monta la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 [ merci fain, cea din stanga sus e exact ceea ce am nevoie - am sa incerc sa-l desfac, sa vedem dc pot face ceva - apoi am sa primesc de la cineva o pompa pt acvariu - poate o dreg asa, merci frain inca o data ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 http://novogate.com/exco/index.php?boardid=483 asta-i linkul pentru forumul unde eu intru destul de des...pentru cei pasionatzi de ce face lumea pe-afara, please welcome. Este un loc pentru artisti...mai mari si mai mici. Cativa dintre voi au fost deja pe-acolo sherky, ce marca este aerograful tau? Te intreb pentru ca eu am 3 aerografe americane, 3 modele diferite, Badger...poate pot sa te ajut din experienta personala legata strict de un anume model... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 sherky, ce marca este aerograful tau? Te intreb pentru ca eu am 3 aerografe americane, 3 modele diferite, Badger...poate pot sa te ajut din experienta personala legata strict de un anume model... pai, este reprezentat in schemele de mai sus - in cea din coltul stanga sus - am fost la un magazin de trenulete si am vb cu ala de acolo, de la el am cumparat vreo 3 borcanele cu vopsea - si mi le-a scos de "sub tejghea" - iar pe cutia lor era de profesional airbrush... nujtu exact marca, mie cine mi l-a dat mi l-a adus intr-o punga, venise din state si cutia ii ocupa loc in bagaje... poate vb cu el sa-l intreb ce si cum, oricum stiu ca l-a luat de pe ebay... http://novogate.com/exco/index.php?boardid=483 asta-i linkul pentru forumul unde eu intru destul de des...pentru cei pasionatzi de ce face lumea pe-afara, please welcome. Este un loc pentru artisti...mai mari si mai mici. Cativa dintre voi au fost deja pe-acolo bai, e super tare link'u - intradevar, din ce am vzt pe acoilo, oamenii sunt pro ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 un rezervor de YamahaDragstar,am facut in saptamina aceasta,mai trebuie sa fac aripile si cele doua capace laterle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 un rezervor de YamahaDragstar,am facut in saptamina aceasta,mai trebuie sa fac aripile si cele doua capace laterle. Frumos Zoli dar cam cat a costat asa ceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 (editat) 400 de euro cu lac ,fara polish.Dar cu tot ,cu aripile si capacele.O sa arat si celelalte elemente pina luni seara,ca marti dimineata duc la vopsitorie auto pentru a lacui.Pina miercuri trebuie sa fiu gata cu tot ,vine clientul din Slovacia dupa ele. Editat Martie 4, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 ei baieti ,haideti sa scrieti ceva si voi.Daca se uita cineva in tipic imediat se simte ca nu prea se intimlpa nimic.Abia a trecut o saptamina si ultimele rinduri scrise ,sint ale mele.Nu va suparati dar trebuie se fie o activitate mai intesiva aici chiar daca nu are fiecarui de pictat,sa se simte omul ca e un forum.Spor la treaba fara suparare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Zoli, Ai dat cu airbrush-ul peste vopseaua originala? Sau vopseaua argintie e data de altcineva? Ma intereseaza in principiu cum ai dat jos vopseaua de pe rezervor. Face lumea prin Ro powder coating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Salut ,vopsea originala este care putin se mai vede,auriu metalizat.Bine ca este si lacuit original,eu numai slefuiesc cu un smirgpaper de 2000 si dupa aia vine desenul(pictura).daca este apsolut perfect vopse de baza atunci nu trebuie sa dai jos.Nici atunci cind este lovit sau zgiriat putin,repari,dai cu chit si dupa aia grunduire cu fĂźller,sau o alta marca de grund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 (editat) Face lumea prin Ro powder coating? powder coating se poate face in alba iulia, dar partea proasta e ca nu prea ai ce culori sa alegi, ca sunt pe aici doar doua-trei. va trebui sa ma interesez un pic sa caut o gama mai larga de nuantze pe la altzi producatori. noi achizitzii: AirbrushCity GD102 AirbrushCity Capital 2006GF Editat Martie 9, 2006 de kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 pe carene de plastic sau fibra (nu stiu din ce sunt) se poate vopsi fara probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Rezervor Dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 o varianta mai ieftina la airbrush autocolantele(tot arata se cheama) 0723604088 o varianta mai ieftina la airbrush autocolantele(tot arata se cheama) 0723604088 o varianta mai ieftina la airbrush autocolantele(tot arata se cheama) 0723604088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Cosmine, cat ai dat pe scule? Unde sunt fabricate? Cum merg? ...astea-s ale mele...muuult mai vechi, n-am mai bagat deloc bani in asa ceva, dar am la toate capete, duze si ace de rezerva, asa ca stau linistit. Mi-am mai luat de curand doar un SATA minijet - merge perfect la lacuiri si grunduiri, fonduri si suprafete mai mari... ...cat despre autocolante, da, eu - ca Agentie de publicitate - fac asta "on daily basis" sa zic asa...adica personalizari de masini de firma... Se face un model in calculator - in programe de grafica, se taie la cutter-plotter sau se printeaza digital pe autocolant, se lipeste desenul mirobolant pe masina sau motor...pe una, pe zece, pe 320...dar stii un lucru: in timp se cojeste pe la coltzuri daca n-o ingropi in lac, culoarea se mai duce putin si...nu e ceva unicat, nu inglobeaza munca de suflet pe care noi o facem mult mai intens cu aerograful. Parerea mea e ca nu sufera comparatie un print pe autocolant fatza de o pictura cu aerograful - e ca si cum ai pune un tablou in ulei langa o reproducere a sa tiparita pe carton. Dar, amatorii de lucruri mai ieftine pot opta pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 10, 2006 Autor Share Postat Martie 10, 2006 noi achizitzii: AirbrushCity GD102 AirbrushCity Capital 2006GF mi le-a adus un prieten din USA dar cred ca se pot comanda shi prin posta de aici , m-au costat 200$, dar merita fiecare cent! -de exemplu Capital 2006GF dupa ce ca e cu dubla actziune, mai are shi reglaj pentru debitul de aer, pe langa cel de vopsea- asta spune multe! oricum mai am inca trei , unul Sata shi inca doua ruseshti - pe care sincer sa fiu le-am forjat la greu shi merg inca de minune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 ni aici sint fara lac aripile si capacele laterale al Yamaha Dragstar,si inca o munca care am inceput-o Yamaha Virago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Kavasaki moartea in flacari reci.... albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Kawasaki" en550c1" fata noua la moarte dupa cum a vrut clienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 oaaa! ce odios! scuza-ma, lucrarea arata bine, dar ochii aia sunt de la pisica vecinei mele de sus... ce sa-i faci clientului? Arata exact asa cum arata pozele manarite in Photoshop... alea cu un tigru cu ochi de blonda! Una peste alta, e misto, bravo! (in afara de ochi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate