Sari la conținut

Detinatori de Yamaha R1

kima
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salutare.cine stie sa imi zica de ce imi tot arde siguranta de back up???unde sa caut scurtu???mentionez k am r1 din 2002 modificat cu ecu yec....si ziceti-mi si mie care e faza cu co la r1??ce rezolvi dak il reglezi sau c ii faci atunci cand dai si apare si diag???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare.cine stie sa imi zica de ce imi tot arde siguranta de back up???unde sa caut scurtu???mentionez k am r1 din 2002 modificat cu ecu yec....si ziceti-mi si mie care e faza cu co la r1??ce rezolvi dak il reglezi sau c ii faci atunci cand dai si apare si diag???

la co umbli numai daca ai moto pe Dyno. LAS-O ASA CUM E!!!!

Link spre comentariu

Na ceau.

Am cumparat pentru TDM`u meu niste membrane de carburator (doua la numar) care nu se potrivesc (deh in 99 au trecut la alt carburator). Deja stau de o vreme in ambalaju lor OEM YAMAHA, si nu vreau sa stea mai mult de atat. Am inceput sa fac publicitate si dupa model de carburator la care sunt proectate, MIKUNI BDSR . Stiu ca si la anumite editii de R1 se potrivesc, aici: /index.php?showtopic=336020 e o lista partiala de modele compatibile (membranele fiind luate din state, astea sunt modele/editii/ani de motociclete USA). Posibil deci si alte varaiante de R1, ThunderACE, ca restu din lista aia is raraciuni pe la noi.

Apelati cu incredere la PM, telefon sau mess.

PS: In caz ca are cineva nevoie de mai mult de 2 bucati, aproape tot in pretu asta ar veni si altele.

Link spre comentariu

Salut,sunt si eu posesor de R1 model 2004 de vreo 2 luni si pot sa zic ca primele impresii sunt ff pozitive.Imi place din toate punctele de vedere.As vrea insa sa-i schimb tobele cu unele fara filtre.Stie cineva de unde sa iau si eu 2 tobe stock pt ea?

Link spre comentariu

Salut,sunt si eu posesor de R1 model 2004 de vreo 2 luni si pot sa zic ca primele impresii sunt ff pozitive.Imi place din toate punctele de vedere.As vrea insa sa-i schimb tobele cu unele fara filtre.Stie cineva de unde sa iau si eu 2 tobe stock pt ea?

Ai PM

Link spre comentariu

Offtopic: Salutare am si eu o intrebare destul de puerila si de asta imi cer scuze inca de pe acum daca o sa supar pe cineva. Asa: Vreau sa stiu in Romania care este cea mai raspandita motocicleta de viteza indiferent de marca.Va multumesc si scuzati intrebarea.Numai bine!

Link spre comentariu

Da, destul de misto, eu as fi pus si niste neoane + niste cordoane din alea cu leduri ca sa fie total.

Si pretul e bun, l-as fi luat acum, dar nu am decat euro.... :)

Link spre comentariu

vb la modul serios nu valoreaza nici jumate din banii ceruti :)

ca sa nu mai vb de gumele proaste si colorate ..mamma miaaaaaa

Link spre comentariu

Am o intrebare care e lagata de yamaha, ce este acel motor Big-Bang? Si mai este ceva am inteles ca R1 si R6 sunt cele mai periculoase motociclete deoarece puterea motorului nu este distribuita constant si la o anumita turatie vine toata putere dintr-o data,este adevarat?

Link spre comentariu

mda are o explozie de putere de pe la 8 mii in sus de care nu au alte modele din clasa asta . nu trage la fel de cursiv ca rr sau gsx-r .e mai molcom in turatiile joase ,dar cum continuii sa urci in ture si ajungi pe la 8 mii isi iese din minti ,simti un sut puternic in fund ;) asta legat la intrebarea r1,r6 . in rest nu am avut ocazia sa calaresc un model 2009 care este echipat cu acel motor asemanator ca acela de m1 din moto gp :agree:

Editat de vasyr6
Link spre comentariu

Am o intrebare care e lagata de yamaha, ce este acel motor Big-Bang? Si mai este ceva am inteles ca R1 si R6 sunt cele mai periculoase motociclete deoarece puterea motorului nu este distribuita constant si la o anumita turatie vine toata putere dintr-o data,este adevarat?

ceea ce zice vasy e complet eronat!

deci motorul de la yamaha big-bang este un motor in 4 timpi care imita motorul in doi timpi...are un sunet asa...cum sa zic...face big-bang, big-bang, nu are insa nici o legatura cu big-bang-ul de la facerea universului, unii i-ar spune crossplane engine...da' nu stiu de ce....scrie pe google ca cica e legat de ordinea de aprindere la bobinele din capul bujiilor si erau si filmulete explicative!!

Legat de R1 si R6.....sunt intr-adevar cele mai periculoase, vb lui Trotinel...sunt motociclete pt zei....dozarea puterii e...cum sa ma explic....cam ca siexul...la inceput e o miscare dute-vino, du-te vino si la un mom dat e un climax, ca un orgasm...e o eruptie...adica vine toata puterea odata, multi nu stiu cum sa reactioneze atunci si cad pe spate, iar 1 sau 6 de dupa "R" reprezinta numarul de "numere" la care rezista motorul, eu dupa primul ma culc...d-aia am luat R1. Exista unii care tin la 6 numere...aia iau R6...ai inteles ideea ;)

Explozia asta de putere e atat de mare incat pe mine odata m-a ridicat la 240 la ora...si nu sunt pescar (mincinos)...

....Bai nene cand o sa dispara folclorul asta cu explozii si mai ales cand o sa citim si noi un subiect inainte sa punem o intrebare pertinenta?!

Link spre comentariu