christian Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 R1 din ce an are injectie? 2002 e ultimul an de carburatie, modelul din 2003 are injectie (valabil si la r6) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 2002 e ultimul an de carburatie, modelul din 2003 are injectie (valabil si la r6) Mersi de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 02-03 e deja pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 SUTE DE CAI PUTERE DOMLE`la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) duminica am fost cu octav la amkart si m-am dat o tura... mai sunt doritori sa mergem sa ne dam(usurel asa de vara pac,pac) in weekend-ul de dupa Paste ? Editat Aprilie 13, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mob Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Maine,ora 18,academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 JOI 16 APRILIE.... ORA 18... INTALNIRE R1.... IN FATA LA ACADEMIE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) Inca o intalnire cu multi cai putere , dar si 3 motoare mai "speciale" : un R1 2007 cu o toba ( a lui Sacalu) . un R1 SP ( frumoasa foc ) si un R1 de circuit ( o mica bestie). Iata si cateva poze...Sa speram ca vor fi din ce in ce mai multi... Editat Aprilie 16, 2009 de Haurar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) care=i aia de circuit.... ????..... CRED CA NU TE REFERI LA TROMPETA AIA ALB CU ROSU FRUMOASE TOATE... MANCALE-AR TATA... PANA DATA VIITOARE VA UREZ LA TOTI PASTE FERICIT... SI AVETI GRIJA CUM VA VOPSITI OULE... ... MACAR SA DEA BINE CU MOTORETA !!! Editat Aprilie 16, 2009 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Paste Fericit tuturor... motoreta de circuit venise sabin (racetek) cu ea dar era sprijina de zid ca nu avea cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 maine vine cineva la intalnirea R1??.... eu vin... pe la 18 asa.... numa` bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 maine vine cineva la intalnirea R1??.... eu vin... pe la 18 asa.... numa` bine eu maine nu pot sa vin la intalnire, ma vad pe la 17:00 cu cineva si chiar nu am cum sa ajung, sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 A ajuns cineva ? Ceva poze ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 URAAA.... Avem un site al celor cu Yamaha R1 , www.yamahaR1.ro ....Sa dea domnul la cat mai multe intalniri si cati mai multi membrii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Ala la bustu' gol e considerat reprezentativ pentru imaginea posesorilor de R1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Ala la bustu' gol e considerat reprezentativ pentru imaginea posesorilor de R1 ? Este ceva unic. Ce conteaza este tatuajul si ce scrie sub el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Da, pacat ca putina lume intelege ce scrie pe el ... Ma rog, poate sunt eu mai carcotas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 (editat) Da, pacat ca putina lume intelege ce scrie pe el ... Ma rog, poate sunt eu mai carcotas. Explica ?! Sunt gata sa primesc orice obiectie constructiva. Nu as vrea sa-l fac singur. Ideea ar fi sa-l facem impreuna. Nu-l fac pt mine. Am adunat discutiile noastre de anul trecut si am sumarizat interesul vostru aratat pe acest forum/topic si nu numai si a dat nastere situl. Repet: Nu l-am facut pt mine. Este facut pt voi iubitorii de Yamaha R1 si nu numai. R1 este idolatrizata. Editat Mai 1, 2009 de shark_iulian_003@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
columbeanu Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 Salut, ma poate ajuta cineva cu niste piese de r1 2008. Am nevoie de capacele de pe partea dreapta de la motor(ambreiaj cel mare si cel mai mic de langa distributia cred). Am nevoie de ele cat mai rapid si le gasesc doar pe comanda cu livrare in 10 zile. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Am reusit sa mai atrag un prieten spre R1. Daca stiti pe cineva ce vinde un model mai nou, undeva un R1 2006 astept mesaje. Baiat serios deici astept oferte serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 o vand eu pe a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Sambata 9 mai 2009... vrem sa facem o miscare.... unde?.. vedem noi... ne strangem la Arc intre 9 si 9:30... cine vrea sa vina...sa vina... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Pe una din paginile portalului web ce apartine Yamaha R1 Club am inceput sa fac un mic "recensamant" cu proprietarii de R1 din Romania. Toti posesorii R sunt asteptati. Avem o ocazie sa stim cati "devoratori de bestii" suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Eu unul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 (editat) Pt doritori astept PM cu urmatoarele informatii: Informatii Publice: * Numele tau adevarat, * nick-ul (cum iti spun prietenii), * modelul motorului, *orasul unde stai acum (nu unde esti nascut sau ai motorul inmatriculat), * poze cu tine si motorul Informatii private (doar pt mine) * Nick Mess (doar daca vrei poate deveni public) * adresa e-mail * telefon mobil * varsta Daca aceste conditii sunt indeplinite, veti face partea din primul "recensamant" din Romania cu proprietarii de Yamaha R1 . Lista o gasiti pe portalul Clubului Yamaha R1 Editat Mai 9, 2009 de shark_iulian_003@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate