Sari la conținut

Detinatori de Yamaha R1

kima
 Share

Postări Recomandate

Asa cum aveam sa aflu intr-un viraj cand clapetele au deschis brusc la 8000 rpm si motoru ma aruncat pe contrasens.asa ceva e inacceptabil

wtf :scratch:

explozie ca laR6 intr-a 2-a ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca ai iesit din viraj la 8000rpm, inseamna ca te bazezi atat pe tine cat si pe virajul respectiv. N-ai cum sa te bazezi pe cei 2 factori daca nu-ti cunosti motoreta cum deschide exact in orice turatie.

Daca ai gazul total inchis si-l deschizi brusc, asta nu e normal la niciun motor, chiar si la cele cu controlul tractiunii.

Ai un R1 si nu oricare, cel mai tare R1 ever!!! Incearca sa te comporti curat cu ea mai ales in turele de unde intra dracii in ea!!!

De la 250cc in sus, pe orice moto de top (au unei case moto) dela 8000rpm deschiderea gazului se face fin!!! Altfel Profesionisti vor o iesire derapata iar incepatorii daca o incearca o cam scot in decor.

Real cu cat esti mai profi cu atat reusesti o iesire din curba cu o turatie mai mare dar cu cat esti mai profi cu atat intai versi greutatea pe roata de tractiune si abia dupaia deschizi gazul... Daca deschizi direct la orice 1000 te cam duci in balarii.

Ia-o mai usurel si nu arunca vina pe motoreta. R1 chiar de serie iese si intra pe viraj cel mai misto.

Take it easy Man.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pe zi ce trece ma indragostesc tot mai mult de motocicleta asta. :rolleyes:

asa-i?si eu simt acelasi lucru cu Gremlin...ori inainte sa plec la Hungaro,ori dupa,vin pana la tine sa vedem ce iese.frumoase poze

Link spre comentariu

Mai mai mai. :rusinica:

Una de motocros doar te rupe nu te omoara...

Vad c ai peisaje foarte misto si vad k tragi de gaz kacolo unde ai 2 salvari langa tine si fara balustrade.

Opreste te!!! Ai deja pozele demonstrative si te-ai intors intreg acasa.

Las-o Bro mai moale pe strada. Am vazut prea multe k sa nu incerc sa te linistesc...

Da ne poze de pe Pista si vei fi Profesionist!!!

Sau da ne poze k Scotianul de a facut de 2 ori inconjorul planetei in zigzag cu R1 si vom fi mai linistiti.

:nono:

Mai mai mai. :rusinica:

Vad c ai peisaje foarte misto si vad k tragi de gaz kacolo unde ai 2 salvari langa tine si fara balustrade.

Opreste te!!! Ai deja pozele demonstrative si te-ai intors intreg acasa.

Las-o Bro mai moale pe strada. Am vazut prea multe k sa nu incerc sa te linistesc...

Da ne poze de pe Pista si vei fi Profesionist!!!

Sau da ne poze k Scotianul de a facut de 2 ori inconjorul planetei in zigzag cu R1 si vom fi mai linistiti.

:nono:

Link spre comentariu

asa-i?si eu simt acelasi lucru cu Gremlin...ori inainte sa plec la Hungaro,ori dupa,vin pana la tine sa vedem ce iese.frumoase poze

Danke! :cheers: Tine-ma la curent. :)

Da ne poze de pe Pista

Avem.

DSC_0290.jpg

DSC_0294.jpg

DSC_0394.jpg

DSC_0366.jpg

DSC_2112.jpg

DSC_2130.jpg

DSC_1955.jpg

Stim si asta.

PIC_3774.jpg

PIC_3771.jpg

PIC_3748.jpg

PIC_3778.jpg

:wavey:

Link spre comentariu

Pe curbe n-are nicio treaba culoarea parbrizului. Doar te uiti dupa "punctele" virajulul (entry, apex & exit) si acestea nu le cauti prin parbriz, nu?

Pe linia dreapta ma uitam putin peste el.

Editat de Stau-De-6
Link spre comentariu

Pe curbe n-are nicio treaba culoarea parbrizului. Doar te uiti dupa "punctele" virajulul (entry, apex & exit) si acestea nu le cauti prin parbriz, nu?

Pe linia dreapta ma uitam putin peste el.

De linia dreapta intrebam, evident.

Link spre comentariu

Pai daca sti k e dreapta ce-ti mai trebuie sa te uiti. Numeri, iesi si franezi...

Ce tu incapi sub parbriz? :)))

Vand seturi Dunlop GP 75e dat pe pista. Alea de sunt 2300ron noi. 99% noi pe linia de rulare.

Ptr cine vrea Slikuri am tot asa de la 50e set f&s.

Link spre comentariu

Are cineva sa originala (negra) sau capac monopost negru de vanzare pt 2007?

Daca te-ai uitat pe Ebay, o asemenea sa costa in jur de 60-70$ plus 30-40$ transportul in RO. Am una tzipla neagra, 100euro si e a ta. In mod normal nu e de vinzare, daca ti se pare mult 100 euro, te rog documenteaza-te pe ebay inainte sa ma certi ca vreu sa fac profit de pe urma ta.

Link spre comentariu

Am montat kitul de ambreiaj Graves pe 09. Rezultatul este o configuratie asemanatoare cu cea de la 07-08. In momentul in care deschid gazul nu mai zornaie nimic.

Kit-ul Graves + 3 arcuri de ambreiaj YEC + filtru aer Pipercross + AIS removal plates + gume noi = superb :) Asta seara nu-mi venea sa ma intorc acasa, in conditiile in care, in mod normal, nu-mi place sa merg noaptea ...

Editat de Zircon
Link spre comentariu

Daca te-ai uitat pe Ebay, o asemenea sa costa in jur de 60-70$ plus 30-40$ transportul in RO. Am una tzipla neagra, 100euro si e a ta. In mod normal nu e de vinzare, daca ti se pare mult 100 euro, te rog documenteaza-te pe ebay inainte sa ma certi ca vreu sa fac profit de pe urma ta.

nu am de ce sa te "cert" pretul este destul de bun insa mi-am comandat monopost de pe ebay. Ms frumos pt oferta

Link spre comentariu

Am montat kitul de ambreiaj Graves pe 09. Rezultatul este o configuratie asemanatoare cu cea de la 07-08. In momentul in care deschid gazul nu mai zornaie nimic.

Kit-ul Graves + 3 arcuri de ambreiaj YEC + filtru aer Pipercross + AIS removal plates + gume noi = superb :) Asta seara nu-mi venea sa ma intorc acasa, in conditiile in care, in mod normal, nu-mi place sa merg noaptea ...

Si Hungaro???

Link spre comentariu

Si Hungaro???

In conditiile in care MyMoto & Dunlop au reusit performanta de a-mi livra un set de gume in putin sub doua luni, nu am avut curajul sa vb cu Mistode pana nu le-am vazut montate pe motor si functionale. Evident, cand l-am sunat, deja nu mai avea locuri. Sunt al doilea pe o lista de asteptare, daca se retrag doi participanti, merg ...

Link spre comentariu

Care-i turatia optima ptr a urca in treapta la 2009? Tare ma preocupa asta.

Over stie mai bine, a mers cu 2009.

In conditiile in care MyMoto & Dunlop au reusit performanta de a-mi livra un set de gume in putin sub doua luni, nu am avut curajul sa vb cu Mistode pana nu le-am vazut montate pe motor si functionale. Evident, cand l-am sunat, deja nu mai avea locuri. Sunt al doilea pe o lista de asteptare, daca se retrag doi participanti, merg ...

Cica la austrieci mai sint 20 pe o lista de asteptare. Poate la Serres , in octombrie vor fi suficiente locuri.

Link spre comentariu

:yikes:

Ce te-a apucat? N-aveti nici macar un sezon impreuna. :(

Treci inapoi la Suzi? :D

avem aprox 1500 km ......................no comment .....mai multe detalii aici

/index.php?/topic/681997-servisez-sau-vand-motor/

Vand sau repar SI vand....nu cred ca are mai mult de un contac imperfect la o mufa dar ....m-am saturat... si de motociclism dar mai ales de motor sincer

Link spre comentariu

avem aprox 1500 km ......................no comment .....mai multe detalii aici

/index.php?/topic/681997-servisez-sau-vand-motor/

Vand sau repar SI vand....nu cred ca are mai mult de un contac imperfect la o mufa dar ....m-am saturat... si de motociclism dar mai ales de motor sincer

:(

Nu te mai inteleg.

Cand lucram la piesele tale abea asteptai sa le primesti, acum brusc n`o mai vrei.

Ce s-a intamplat defapt?

Ai fi primul in cauza ce se cearta cu R1, iar modelul tau nu-i de lasat...

Link spre comentariu

:(

Nu te mai inteleg.

Cand lucram la piesele tale abea asteptai sa le primesti, acum brusc n`o mai vrei.

Ce s-a intamplat defapt?

Ai fi primul in cauza ce se cearta cu R1, iar modelul tau nu-i de lasat...

Frumos.

Uite pe mine ma framanta cum s-o mai personalizez...

Fara arogantze va rog, o parere.

S-o fac daca pot k in poza 1? L-am reusit sau sa mai incerc?

Intreb pe Iubitori de R1 de modelul meu daca ar fi primita cu entuziasm lucrarea?

post-11347-0-47991900-1344370215_thumb.jpg

Link spre comentariu