dead_man_walking Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 VINERI 03.06.2005-04.06.2005 IN ETRUSCO SE ANUNTZA SURPRIZA MARE LA MIEZUL NOPTZII DACA REZISTATZI PANA ATUNCI!!! shi cand eu spun ca o sa fie o surpriza, ma tzin de cuvant, nu ca BRONTO, care ne-a promis acu vre-o luna petrecere marlboro shi ca vine echipa de la 2 rotzi sa ne filmeze @IVAN DNEPR: metre, sa shtii ca nu te mai duc cu scuterul acasa la tine decat cand o sa ai 70 de kile @SILVERPISTONS: eu am onorat invitatzia de la ploieshti, asha ca sper sa te apuce 12 noaptea in etrusco!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 haidetzi prin brasov si imprejurimi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Mai bine veniti la Brasov.. gasim noi echivaletul lui Etrusco pe-aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Mai bine veniti la Brasov.. gasim noi echivaletul lui Etrusco pe-aici. vino shi intreaba scuteru' meu daca e de acord cu propunerea asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 haidetzi prin brasov si imprejurimi! suna tentant dar cred ca o-ntind pana la calugareni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 vino shi intreaba scuteru' meu daca e de acord cu propunerea asta!!! Da' ce-are, nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) @Pacasac: Ba merge Ludix-ul, dar imbatrineste stapinul. Si mai sint unii care seamana pe departe cu mine, din astia care nu au bani decit de o bere-doua, nu de bani de benzina sau tren spre Brasov. Deci ... cred ca o sa fiu pe baricade. Pe jos, ca sa ma bucur de berea pe care o pot bea din ultimii bani. Editat Iunie 3, 2005 de ipman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Deci... vii? ca eu n-am inteles nimic din postul tau Trebuie sa apara si Ghostu imediat, a zis ca trece pe la mine, poate reusesc sa plec mai repede si sa merg cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Pai dupa titlul topicului, se pare ca voi fi pe baricade in Etrusco. Poate am fost eu mai confuz in exprimare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Pai dupa titlul topicului, se pare ca voi fi pe baricade in Etrusco. Poate am fost eu mai confuz in exprimare. Sau io mai mahmur asa... sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Exact, Etrusco shi cine vrea poate sa shi doneze ceva bani pentru copiii amaratzi. Mai mult decat atat ar fi bine sa shi vina la casa de copii cand vom merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Cred ca o sa vin si eu! Sper sa-l conving si pe Irascibil sa vina! Cat despre donatie...e binevenita, cu toate ca sunt cam stramtorat, dar pot sa renunt la ceva beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Ia convinge'ma!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Nu trebuie sa-l convingem, doar ne trebuie o plasa rezistenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Te-a convins, mai, irascibilule? Io zic ca daca DMW zice ca merita, sa ne luam pisica, purcelul, catelul, motorul (optional) si sa venim in Etrusco, ca doar nu vrem sa-l lasam pe DMW fara berea/comision!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 hmmmmmmm 1. iti fac cinste... 2. o sa te distrezi in compania unor OAMENI(tin sa subliniez...OAMENI) 3. tre' sa-mi dai detalii despre scoala ....................................................................................................... de ajuns??? deci...te-am convins??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Avand in vedere ca e trecut de 12, putem deja sa-i uram un mare La multi ani!!, DMW-ului! Sa tra'esti , mah!! ( n-ai zis nik de asta in Etrusco ) Sa -ti iei carnetu, si motorul si sa te vedem cu bine pe strazi! P-orma sa-i zici lui Smokey sa-ti schimbe nickul in Dead man riding! Las' ca ne mai vedem noi! Heheh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) Asta era marea surpriza din Etrusco, promisa de domnul ludix-ar E ziua lui si a dat de baut cu lazile! La multi ani si ..... altele.... in fine......tot ce-ti doresti! PS: sunt primul care te ureaza... i'm so happy Editat Iunie 3, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 (editat) PS: se pare ca totusi nu sunt primul nu am vazut postul din sectiunea "alte discutii" ... my bad.... Editat Iunie 3, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 La multi ani si tot ce-ti doresti. Chiar i-mi pare rau ca n-am mai stat aseara , dar recuperam alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 La Mutli Ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 La multi ani omule! Sa ne traiesti si sa ne binedispui mult timp de aici in colo! Ia si tu mai repede cartonul ala si ETZ-ul, ca cu Ludix-ul mi-e frica sa ma pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 La multi ani! Sanatate si virtute! ________________________________________________________________ "May today there be peace within you. May you trust God that you are exactly where you are meant to be. I believe that friends are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate