Evl Taz Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 In primul rand, va doresc tuturor sa aveti parte de bucurii alaturi de animalutele, pestii sau pasarile voastre, sa va traiasca mult si sa fie sanatoase. Ea este Bagheera, o doaga germana de 3 ani juma. Iar domnisoara este Sasha, o fetita de Shi Tzu adoptata odata cu noua iubita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) pacat ca nu exista butoane de Like. Sunt adorabile toate animalele voastre. Noile pozitii de somn ale lui Cindy : Editat Martie 3, 2013 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 tot zic ca imi iau si eu un animalut,dar ,din cauza jobului...tot ezit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Cainii astia sunt comici! Cat de ingandurati pot fi mai tot timpul. Edit: Incercam sa ii explic cum este cu motociclismul! Editat Martie 9, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 El e Max, vizsla mea. Daca va place de el...help me with a like for my bone https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307838416008989&set=a.300649973394500.68031.149165008542998&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Studenti la Medicina Veterinara ofera servicii de pet-sitting, plimbare cu dresaj primar dar si toaletare a animalutelor dvs. Preluare de la domiciliu si returnare la domiciliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Ce pet sitting, ca uite in ce stil se doarme (faina initiativa, bravos!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Fata mea e embarasada. Cam in 2 saptamani ar trebui sa fete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Sa fie cu noroc Rugby K9 league Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Sa fie cu noroc Rugby K9 league da i-ai prins direct rugby ... foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Avem 2 baieti negri, o fata neagra, 2 baieti ciocolatii si o fata ciocolatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 da i-ai prins direct rugby ... foarte tare Si al meu stie rugby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buzz Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Sar si eu cu labradorul meu Rocky de 3 ani. Mare figura cainele asta Anul acesta l-as da la monta ca nah, are si el nevoile lui. Daca aveti vreo femele si sunteti interesat, astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Si al meu stie rugby Poate facem o echipa )) Sar si eu cu labradorul meu Rocky de 3 ani. Mare figura cainele asta Haios tare. Si apropos de ultima poza Editat Aprilie 18, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiandrei Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 inca o poza: ce nananu are, simpatica Sa fie cu noroc Rugby K9 league @cristidb - vreau si eu un labrador. Cum procedam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Cateii vor pleca la noii stapani dupa 8-9 saptamani. Cei interesati ma pot contacta, discutam conditiile si pretul, dupa o luna pot veni sa vada puii si parintii lor si sa-si aleaga unul (sau sa-i aleaga catelul pe ei ). adiandrei, iti trimit pe PM numarul meu de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Merci. Inainte de poza aia era asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Merci. Inainte de poza aia era asta Foarte misto pozele! imi permiti un sfat? nu-l mai lasa cu zgarda cu coltii spre inauntru: in caz ca un alt caine-l ataca, coltii aia ai zgarzii, in loc sa-l protejeze, ajuta cainele agresor... (bine, stim ca nu-s asa prosti sa muste de zgarda, dar...) Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 eu am un rott. sotia nu poate iesi cu el la plimbare fara zgarda aceea cu coltii indreptati spre interior deoarece ar trage-o taras dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Foarte misto pozele! imi permiti un sfat? nu-l mai lasa cu zgarda cu coltii spre inauntru: in caz ca un alt caine-l ataca, coltii aia ai zgarzii, in loc sa-l protejeze, ajuta cainele agresor... (bine, stim ca nu-s asa prosti sa muste de zgarda, dar...) Toate bune! Merci I-o tin asa ca sa nu raneasca ceilalti caini cand ii tavaleste (vezi prima poza ). eu am un rott. sotia nu poate iesi cu el la plimbare fara zgarda aceea cu coltii indreptati spre interior deoarece ar trage-o taras dupa el Pe a mea muiere a tarat-o cativa metri pe burta prin iarba, cu tot cu zgarda intoarsa =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 eu am un rott. sotia nu poate iesi cu el la plimbare fara zgarda aceea cu coltii indreptati spre interior deoarece ar trage-o taras dupa el Merci I-o tin asa ca sa nu raneasca ceilalti caini cand ii tavaleste (vezi prima poza ). Pe a mea muiere a tarat-o cativa metri pe burta prin iarba, cu tot cu zgarda intoarsa =))) Si eu am tinut cainele cu zgarda pana acum cateva luni dar mi-a zis un veterinar ca, cainele trage si mai tare cu zgarda pt ca are senzatia ca se tot duce in jos. I-am luat un ham si surpriza, a avut dreptate, trage mult mai usor acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Ce marca de caine ai ? Problema nu ar fi la simpla plimbare, ci atunci cand trebuie tinut ca sare la bataie, ca a vazut o matza, un "infractor" etc. Daca ii pun ham... ar fi bine sa fie si o sanie atasata de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Eu nu reusesc sa-l dezvat sa mai traga... CU tot cu zmucit, certat, pas, toate cele....Il tine pe moment 2 minute si apoi iar trage in lesa... Ps: am facut si noi 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Intrebare "de sezon", ca tot au aparut capuse si in zona litoralului e plin... cum va protejati cainele de capuse? O sa plec cu el de 1 mai la mare si mi-e frica ca o sa se umple... acum 2 saptamani am fost iar in Constanta si, in cele 30 secunde in care a intrat in contact cu un maidanez (era plin de capuse, pana sa-l observ au apucat sa se certe putin), a si luat o capusa pe ureche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Eu nu reusesc sa-l dezvat sa mai traga... CU tot cu zmucit, certat, pas, toate cele....Il tine pe moment 2 minute si apoi iar trage in lesa... Ps: am facut si noi 6 luni Multe inainte ! O sa se obisnuiasca pana la urma, e inca mic si cu mintea in alte parti Intrebare "de sezon", ca tot au aparut capuse si in zona litoralului e plin... cum va protejati cainele de capuse? O sa plec cu el de 1 mai la mare si mi-e frica ca o sa se umple... acum 2 saptamani am fost iar in Constanta si, in cele 30 secunde in care a intrat in contact cu un maidanez (era plin de capuse, pana sa-l observ au apucat sa se certe putin), a si luat o capusa pe ureche. Numai stiu ce picaturi care se pun pe piele in zona cefei (parca Frontline) si tin cateva luni daca nu speli des potaia + zgarda purici Scalibor (cam scumpa dar buna). Si in ultimii ani nu am mai avut nicio problema cu puricii sau capusele. Bine, presupun ca nu sunt eficiente 100% asa ca tot trebuie sa fi atent si sa ii mai faci cate o inspectie vizuala din cand in cand prin blana pt a fi sigur ca nu s-a procopsit cu nimic, mai ales dupa o plimbare prin parc, iarba inalta, contact cu alti caini etc Editat Aprilie 26, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate