DonFlamingo Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 la mine la garaj s-au gandit ca mai bine e sa la otraveasca decat sa le prinda si sa le sterilizeze. Și că tot veni vorba las și eu aici colecția mea: 1. Pushy - adoptată de la o tipă care a găsit-o în pădure. 2. Luffy - găsit la roata mașinii, chițăia că un șoricel 3. Denis - lăsat moștenire de la bunica care a murit anul acesta: 4. Ariel/Purcinha - la fel lăsată moștenire de la bunica și aseara era să mă fac și cu un cățel, un pui de husky lăsat în mini parculetul din fata Sălii Palatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Acum 11 ore, Dan Ny a spus: Offff săraca...este cusută la ochi? Groaznic, nici nu am cuvinte. Se face bine mititica. Îmi rupe sufletul când văd......... Da..i-a scos ochiul drept și a trebuit operată pentru îndepărtarea completă. Acum e vioaie încearcă să se obișnuiască cu îngustarea câmpului vizual. Câți pufoși simpatici ai, lacroyx! Să fie sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 28, 2021 Share Postat Iulie 28, 2021 Acum 13 minute, Flower-Power a spus: Da..i-a scos ochiul drept și a trebuit operată pentru îndepărtarea completă. Acum e vioaie încearcă să se obișnuiască cu îngustarea câmpului vizual. Câți pufoși simpatici ai, lacroyx! Să fie sănătoși! Mulțumesc frumos la fel și la a ta, viață lungă să aibă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 3, 2021 Share Postat August 3, 2021 Hidroterapie,cu schiopirloagaCatelusa paralizata de labutele spate,in urma vaccinurilor.Așa zic unii.Dar dă semne bune,deja mișcă lăbuțele,chiar se proptește ân ele VID-20210803-WA0015.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 11, 2021 Share Postat August 11, 2021 A incercat cineva ceva de genul asta: ? Am o schnauzer-ita uriasa si ma bate gandu sa-mi construiesc asa ceva dar sunt curios daca a mai incercat cineva ceva asemanator pt caini de talie mare. Acum are 4 luni si 15-16kg, la maturitate va avea probabil 30-35kg. Fata de lupoaica din video va fi probabil un pic mai inalta dar mai scurta. In masina sta foarte cuminte, am dus-o si in caiac , la fel, a stat foarte cuminte chiar s-a culcat la un moment dat si sforaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat August 11, 2021 Share Postat August 11, 2021 Doamne ferește... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 Am terminat suportul si am facut primul test , o plimbarica scurta si lenta pana la padurea Cernica. Suportul a fost gandit pt dimensiunile finale, acum fiind mai mica incape oarecum pe sub bara de sus, asa ca-i voi pune ceva chinga intre bare, pt un suport lateral mai bun. Am asigurat-o cu un ham minimalist, dar nu prea am incredere in el, am comandat un ham serios, asemanator cu cel folosit de Ruffly de la care m-am inspirat. Nu stiu inca ce fel de ochelari i-ar fi ok, ma mai documentez/caut, probabil ceva ochelari de ski pt copii dar sunt mai greu de gasit in perioada asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 Cred ca a fost foarte fericit de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 La dus a fost mai agitata , tot incerca sa stea in fund , la intors s-a prins ca e mai comod sa stea culcata. Nu stiu exact cat de mult i-a placut aceasta prima plimbare moto, dar tura prin padure cu siguranta a apreciat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 Dutch si Bubulina..Catelusa gasita langa gardul casei de la tara..Abia ce-am dat spre adoptie o alta catelusa cu 3 pui..Mi-e si teama sa ma mai duc la tara..Sunt satula de tarambetii care refuza sterilizarea animalelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2021 Share Postat August 16, 2021 Uof...daca o gaseam io, acum Sasha al meu avea pereche! Sa-ti traiasca sanatosi, blanosii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 17, 2021 Share Postat August 17, 2021 (editat) Pun si io poze cu purecosu adunat astazi...era langa gardul unei firme....Acum e bine.... E cel din stanga...jos....doatme.... Editat August 17, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 17, 2021 Share Postat August 17, 2021 Sa ne traiasca sanatosi tuturor! Cele mai pure fiinte.. Purecosu' pare un metis de Presa Canario.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 17, 2021 Share Postat August 17, 2021 (editat) La 28.07.2021 la 12:06, SenorPink a spus: la mine la garaj s-au gandit ca mai bine e sa la otraveasca decat sa le prinda si sa le sterilizeze. Așa și pe la mine. Locuiesc și la bloc. Dacă tot au văzut ”oamenii” că dau de mâncare la pisici, le bagă în cutii și le aduc sub scara blocului. Într-o săptămână am găsit cinci pisicuțe aruncate. De ce să se obosească ei să le sterilizeze, doar costă. Să le arunce nu costă nimic. Așa că - du bre mâțele la ăla..... Problema este că la ora actuală, vin ”la masă” vreo 6-8 pisici. Pe unii locatari îi deranjează, așa că președintele asociației a luat măsuri. Deja am găsit una otrăvită. L-aș strânge de gât, doar așa, oleacă! Sper să apuc pensia și să plec dracului în vârf de munte, să numai văd în jur picior de ”om”. Tare lehamite îmi este...... Editat August 17, 2021 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 6 ore, Dan Ny a spus: Așa și pe la mine. Locuiesc și la bloc. Dacă tot au văzut ”oamenii” că dau de mâncare la pisici, le bagă în cutii și le aduc sub scara blocului. Într-o săptămână am găsit cinci pisicuțe aruncate. De ce să se obosească ei să le sterilizeze, doar costă. Să le arunce nu costă nimic. Așa că - du bre mâțele la ăla..... Problema este că la ora actuală, vin ”la masă” vreo 6-8 pisici. Pe unii locatari îi deranjează, așa că președintele asociației a luat măsuri. Deja am găsit una otrăvită. L-aș strânge de gât, doar așa, oleacă! Sper să apuc pensia și să plec dracului în vârf de munte, să numai văd în jur picior de ”om”. Tare lehamite îmi este...... Știi care e problema noastră? Că încep să ne placă mai mult animalele decât oamenii. Și începem ușor ușor să colecționam câini, pisici pentru că nu ne lasă inima sa ii vedem rupți de foame sau suferind. La garaj cred că mi-au otrăvit pisica de îmi păzea motorul nu de alta dar nu am mai văzut-o de 2 saptamani, au mai și apărut încă un pui pentru care deja am primit comanda de la părinți să îl iau sa îl duc (ei mai au doi). Pai bine domne ii luam noi pe toți? Și în cazul tau nu înțeleg ce deranja la bloc? Zgâriau tencuiala exterioara? Nu mai bine că dacă ai pisici nu vezi urma de șobolani prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 4 ore, SenorPink a spus: Tu de fapt esti antisocial :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 36 minute, Adrian M. a spus: Tu de fapt esti antisocial :))) Probabil ca am o doza de antisocial . Unde mai pui ca in top case am un sac cu mancare pentru catei ca sa mai dau pe la amaratii pe care ii mai intalnesc prin calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 2 minute, SenorPink a spus: Probabil ca am o doza de antisocial . Unde mai pui ca in top case am un sac cu mancare pentru catei ca sa mai dau pe la amaratii pe care ii mai intalnesc prin calatorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Pe principiul...ma doar fix in pix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Mia degraba in a doua poze e: I'm fabulos bitches!! Sa ii spui ca acolo e familie crestina si nu ar evoi cu pozitii indecente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 1 minut, SenorPink a spus: Mia degraba in a doua poze e: I'm fabulos bitches!! Sa ii spui ca acolo e familie crestina si nu ar evoi cu pozitii indecente He s sexi and he knows it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 2 minute, Adrian M. a spus: He s sexi and he knows it nu mai vrei unu mic? ca tot a rasarit la garaj si nu de alta dar pare genul de motan care are nevoie de un tovaras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 19 minute, SenorPink a spus: nu mai vrei unu mic? ca tot a rasarit la garaj si nu de alta dar pare genul de motan care are nevoie de un tovaras imi ajunge pretiosul asta.. si asa este un tantalau, sperios si emotiv. Nu l vad bine cu inca un pisic langa el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Îl doare la banana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 8 minute, andrei gras a spus: Îl doare la banana viata de caine..cica :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate