ENEOS Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 4 ore, Adrian M. a spus: Ai tuns pufoșenia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 12 minute, ENEOS a spus: Ai tuns pufoșenia!! Acum e bine, sa l fi vazut periuta! Eu nu l-as fi tuns, dar sotia a decretat ca vrea 3 luni fara par de matz vara asta. Asa ca....a fost frezat si parfumat :)))) Mie imi place pufosel, sa l scarman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Și a scăpat doamna de părul de mâț? Că din experiența mea animalele de casă năpârlesc doar de 2 ori pe an. Câte 6 luni însă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 33 minute, ENEOS a spus: Și a scăpat doamna de părul de mâț? Că din experiența mea animalele de casă năpârlesc doar de 2 ori pe an. Câte 6 luni însă! Da scapi de par. Eu ii tund pe toti si nu am stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 18, 2021 Share Postat August 18, 2021 Acum 34 minute, ENEOS a spus: Și a scăpat doamna de părul de mâț? Că din experiența mea animalele de casă năpârlesc doar de 2 ori pe an. Câte 6 luni însă! Dap, dacă înainte era doamna mea cu 4 role de alea de hârtie lipicioasa, 3perii,si fugarea prin casa sa strângă parul, acum nimic. Rezultate 100%. Da, nu arata persana cum ar trebui, dar aia e, la iarna va fi iar flocosenie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 (editat) Unii profită de vremea bună Editat Septembrie 11, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 19, 2021 Share Postat Septembrie 19, 2021 (editat) La 26.07.2021 la 13:28, pinnochio a spus: Gasiti azi de dimineata in gradină.Gradina e imprejmuita cu gard.Se gandira bipezii ca am prea putini 14,trebe sa fie 16.Mai bine si-ar duce catelele la sterilizat,sunt campanii gratis.Doar sa mergi cu cateaua acolo.Poi...nici asa nu vor,că...cu ce o duce pâna acolo? Da bani de bere are,telefon scump are,laptop la boraci...este...că,are si boracu vecinului laptop.Ehhh...e greu Mai bine..fată cateaua,si vede el ce face cu puii.De ex...âi arunca la mine-n ogradă,sau la altu,sau pe gârlă 20210726_085023.mp4 Cu ajutorul unei Asociații,fetița,cătelul din stanga,are familie. Editat Septembrie 19, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 transportată la vaccin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 1, 2021 Share Postat Octombrie 1, 2021 (editat) pentru pisică. Nu știam ca ai o mâță motociclistă. Pisici roz ati avut? Ca eu am..asta pentru că au întrat în oxid de fier.. De altfel ei sunt albi..dacă dorește vreun iubitor de pisici sa le înfieze ,spuneti-mi. Editat Octombrie 1, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 10, 2021 Share Postat Octombrie 10, 2021 (editat) No coment. VID-20211010-WA0003.mp4 Editat Octombrie 10, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 11, 2021 Share Postat Octombrie 11, 2021 O ține cu Ronnie sau cu Hicks? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 Acum 18 ore, cobi a spus: Galusca crenvursti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 19, 2021 Share Postat Noiembrie 19, 2021 (editat) Acum 9 minute, cobi a spus: ....a mea e cea mai cea din toata galaxia ! corect, perfect de acord!! PS. acum multi ani am avut si eu si-l chema Virsli.... Editat Noiembrie 19, 2021 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 28, 2021 Share Postat Noiembrie 28, 2021 (editat) La 17.11.2021 la 20:21, cobi a spus: Galusca Avem Luată de pe stradă Editat Noiembrie 28, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Decembrie 1, 2021 Share Postat Decembrie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 2, 2021 Share Postat Decembrie 2, 2021 La 29.11.2021 la 18:38, cobi a spus: .....dar iubi nu ma lasa..... nu esti pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 4, 2021 Share Postat Decembrie 4, 2021 (editat) Daca tot suntem la capitolul tekel Editat Decembrie 4, 2021 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Motănel găsit sub capota cașcarabetei.Vârsta 4-5 luni,Nume? Pulică!!! Era un coleg,avea o pisicuță,ceva asemănător Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 asa incepe colectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Viata grea... Editat Decembrie 21, 2021 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 2 minute, Adrian M. a spus: Viata grea... Pisica unde e ?? Ca acolo in poze e doar o blana pe o canapea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 (editat) Acum 4 minute, SenorPink a spus: Pisica unde e ?? Ca acolo in poze e doar o blana pe o canapea Exact! Stufosenia, Pufu, Blanosu, etc etc. Culmea e ca pare mare, zdrahon, dar de fapt are 3.5 kg, e slim fit, mananca cu fitze, doar cat are nevoie:)))) Are un control mai bun asupra alimentatiei decat mine Editat Decembrie 21, 2021 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 14 minute, Adrian M. a spus: Viata grea... Full option, cu blană. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 12 minute, Adrian M. a spus: Exact! Stufosenia, Pufu, Blanosu, etc etc. Culmea e ca pare mare, zdrahon, dar de fapt are 3.5 kg, e slim fit, mananca cu fitze, doar cat are nevoie:)))) Are un control mai bun asupra alimentatiei decat mine Uite cum arata creveții pe uscat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Decembrie 21, 2021 Share Postat Decembrie 21, 2021 Acum 6 minute, SenorPink a spus: Uite cum arata creveții pe uscat: Daaaaa Avem si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate