Deer T-Ace Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 hop si ale mele: containareanu Lili & g-pigs Fifi (alb) si Gigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Si iar mandra mea. Care deja are 11luni si "doar" 60 kg . Cand ajung seara acasa nu mai imi scot casca din cap decat dupa ce ii trece bucuria, ca da cu mine pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 capone, daca vrei un cavaler pentru mandra ta, sa stii ca am un prieten cu mascul pe nume tyson (la betie ii spunem ionut). da-mi semn daca esti interesat de inmultirea familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Boris....8 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 capone, daca vrei un cavaler pentru mandra ta, sa stii ca am un prieten cu mascul pe nume tyson (la betie ii spunem ionut). da-mi semn daca esti interesat de inmultirea familiei. Merci mult de info O mai las sa creasca putin, probabil la a 2a sau a 3a perioada de calduri o sa ii dau voie la baieti Daca e ceva, dau cu pm-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flor Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Sa vi-l prezint si eu pe Ionutzu meu, pe cand avea o saptamana..Acum are 7, si e un voinic..e Basset..si pe inca un fratior..Cezar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Si iar mandra mea. Care deja are 11luni si "doar" 60 kg . Cand ajung seara acasa nu mai imi scot casca din cap decat dupa ce ii trece bucuria, ca da cu mine pe jos @Cap0ne, sper ca nu te superi, dar Maya ta mi-a stat pe desktop muuulta vreme, cand era bebe, si uite ca acum a ajuns iar pe el. E frumoasa foc! Sa-ti traiasca si sa te faca fericit in continuare! By the way, primesc la anu', de ziua mea, un pui de-al ei? Pup-o pe "nasuc" din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Doamne fereste, de ce sa ma supar ? Multam fain de urari. Iar cand m-o lasa spiritul patern sa o dau pe labele vr'unui dulau, te servesc cu o potaita mica cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 astea nu colcaie ca nu-s gandaci.sunt niste tarantule simpatice si interesante. Am o curiozitate: tarantulele se manifesta vreun pic asemenea unui "pet"? Te simt, te recunosc? Sunt curioasa, pt ca si despre reptile si neamurile lor se spune ca nu au afectiune, insa iguana mea a dezvoltat niste comportamente ciudate, care seamana izbitor cu raspunsul la chemarea stapanului sau la mangaierile lui. Si nu are legatura cu caldura degajata de corpul meu (mai nou, umbla prin casa si ma cauta...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) nu.tarantula nu este un pet care trebuie mangaiat.de obicei difera comportamentul in functie de specia tarantulei.sunt si specii de tarantule care pot fi tinute in mana, dar nu trebuie sa le atingi cu mana ci sa o lasi sa mearga ea pe mana ca si cum mana ta ar fi substratu.iguana este un pet care se domesticeste sa zic asa.daca te joci in fiecare zi 5 minute cu ea nu mai este agresiva.urmeaza sa-mi cumpar si eu o iguana si un cameleon da momentan raman cu tarantulele care sunt superbe.pentru mai multe informatii poze si alte chestii despre tarantule dar si despre iguane si alte animale exotice, poti intra pe forumul de tarantule. Editat Noiembrie 1, 2008 de shogun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 astea sunt pisicile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Pupi(15 ani) si Bubu (pisoiul...3 ani) frate da esti la concurenta cu brigitte bardot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 - Tasha.. is my name ! - Si am trei luni jumatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 - Tasha.. is my name ! - Si am trei luni jumatate ! draguta mai e frate da esti la concurenta cu brigitte bardot astea nu sunt singurele...mai am animale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 ) bravo am si eu o gagica corcitura de bullterrier cu amstaf...da nu stiu sa bag poze sa ma laud si eu cu "nenorocirea" mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) ) bravo am si eu o gagica corcitura de bullterrier cu amstaf...da nu stiu sa bag poze sa ma laud si eu cu "nenorocirea" mea baga poze mane, sa vada si ochii mei ce-a iesit acolo... sper c-a luat personalitatea bullterrierului... cainii periculosi au dat iama-n copii... a iesit macel acolo...sarmanii caini... Editat Noiembrie 4, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) sa iti traiasca..sunt cainii mei preferati dupa bulldogi englezi..as baga poze dar nu stiu cum Editat Noiembrie 4, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaA Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 LARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sa iti traiasca..sunt cainii mei preferati dupa bulldogi englezi..as baga poze dar nu stiu cum cand dai reply dai browse, alegi poza dupa care-i dai upload. poza sa aiba 800x600 cel mult, sa o poata uploada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kittyr Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Salut! Am nevoie de putin ajutor, sa va explic: acum 2 saptamini se tot auzeau mieunaturi prin curte la firma unde lucrez (e la curte, 2 case si un atelier). Ies afara si vad o pisicuta care statea saraca pe gardu cu vecinu si mieuna de zor si ciinii vecinului si ai nostri se lingeau pe bot si se uitau lung la ea. Suflet milostiv o recuperez de pe gard, inchid ciinii ii dau de mincare de baut etc si ii dau drumu pe casa cu gindu ca o pleca intr-ale ei...Ti-ai gasit! Deci de 2 saptamini avem pisica pe acoperis...Toate bune si frumoase...ziua nu stiu sigur ce face ca nu prea stau prin birou, cind vin dimineata ii dau de mincare, la prinz mai trec pe la firma ii mai dau de mincare, seara cind plec acas iar mincare si cit timp dam drumu la ciini prin curte sta cuminte sus pe case...Intre timp i-am facut si o cutie pe acoperis sa nu o ploua si sa ii tina de frig la iarna. Problema mea e urmatoarea: vreau sa o castrez luni si pentru ca pe acoperis nu o pot lasa operata, inauntru nu stie sa faca la ladita ca e salbatica si nu ma lasa sefii sa o tin deci inauntru, am nevoie de o cusca mai mare (nu din aia de transport) gen alea de la azilele de animale de pe Animal Planet sa o tin pe hol la firma 3-4 zile pina ii trece operatia si pe urma ii dau drumu iar pe acoperis. Are careva asa ceva?! Sau alta idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 eu am 2 broaste, in curand si poze:D am uitat sa mentionez, 2 broaste carnivore care mi-au mancat din pesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 el e dib dab...o scumpete de ragdoll de 4luni. azi l am adus in noul sau camin. si sunt fericita, e asa scump!!!si mi l doresc de mult timp...finally, he`s here:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Pana de curand nu am stiut ce talent am la usa. Aseara ne-a dovedit. Filmarea am facut-o dupa ce in prealabil am ras cu lacrimi la o reprezentatie de jumatate de ora. Cateaua mea e cantareata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) Pana de curand nu am stiut ce talent am la usa. Aseara ne-a dovedit. Filmarea am facut-o dupa ce in prealabil am ras cu lacrimi la o reprezentatie de jumatate de ora. Cateaua mea e cantareata. bestiallll! maine poimaine invata si colinde...si atunci sa vezi Editat Noiembrie 25, 2008 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Pana de curand nu am stiut ce talent am la usa. Aseara ne-a dovedit. Filmarea am facut-o dupa ce in prealabil am ras cu lacrimi la o reprezentatie de jumatate de ora. Cateaua mea e cantareata. Doamne, ce scumpa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate