mihai_prd Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Frate wolf, da pisica aia neagra ai plimbat-o pe la Cernobal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 De curand ai mei s-au trezit cu trei pui albi de matza neagra Au vreo 10 zile. Doi dintre pui sunt promisi, deci a mai ramas una, asa ca, CINE DORESTE UNA BUCATA MATZA ALBA CU OCHI ALBASTRII sa se anunte pe PM sau msg. Se fac cam asa (asta din poza de jos este un frate de-al lor dintr-o generatie trecuta) Uiiiiiiiiiiiiiiii....ce tareeee!!! Eu vreau toate pisssicusssele din univers!!! L.E.-si eu care credeam ca ai pui de albinos surd...Oricum...sper sa nu fie niciunul surd ca fratele mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Frate wolf, da pisica aia neagra ai plimbat-o pe la Cernobal? Nop nici gand....dar precum se stie puii nu se fac singuri ..... iar tatal e un "coios alb".. au fost 4 pui initial dar unu o sucombat la nastere P.S. Sau pot sa verific stingand lumina si sa vad daca devin "fosforescenti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Wolfule, sa-ti traiasca! Sunt superbi! Imi pare rau ca nu mai pot lua inca unul, ca deh... e Buba si mai e si Pisi. By the way, sa-i transmiti DMW-ului ca matza e bine-mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 CTC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 bah ce ai cu dungata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 adolf si copii sai .................cand am sa incarc bateria de la aparatul foto bag poze si cu Ariana si Grivei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 si calutul meu de 78kg: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Cand era mic si prost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Cand era mic si prost... Deci e motorist ca stapanul.... Sa-ti traiasca! Suomy cel gras.... foarte gras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 El este Gadi al nostru, are un an si o luna si este foarte iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Up date la mate (le-au dat ochii) .. precum si dovada ca nu's cernobalistice - partea masculina care a contribuit la procreerea matelor mici si care acum le pazeste ca pe ochii din cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Wolfule mane, ce pisici laser ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Neah, nu-s ale mele.... sunt ale "alor mei".... M-am dezis de puricoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 ea imi apara trotineta, dar din pacate nu e a mea. din fericire ma joc cu ea de cate ori am timp liber, si e o nebuna , de aia si pozele sunt mai ciudate, ca nu are stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 In seara asta cineva a abandonat un catelus, legat cu un cordon de teava de gaze a blocului meu. L-am vazut scheunand cand m-am intors acasa si-mi parcam motopartza, m-am dus sa vad ce e cu el, i-am dat un biscuite si m-am gandit ca o fi venit cineva in vizita si l-a lasat afara pana se intoarce. Dar dupa vreo 4 ore...mi-am dat seama ca a fost abandonat amaratul si l-am luat in casa. E un bichon mascul, tinerel cred ca are in jur de 1 an sau chiar mai putin, cuminte si sociabil (se tot gudura pe langa mine si se baga in seama). I-ar prinde bine o tunsoare ca e cam flocos Daca il puteti adopta sau stiti pe cineva care vrea o jucarie d'asta va rog sa-mi spuneti. Eu nu il pot tine ca am deja in dotare o bestie de vreo 60 de kg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 uite aici un filmuletz super dragut cu sleepy dog...... http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-...oday_38457.html .....oare ce visa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Am rezolvat cu catelu, luni pleaca spre un centru de copii orfani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Am rezolvat cu catelu, luni pleaca spre un centru de copii orfani Felicitari. Apropo,prima poza e dementiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Athos, maidanez de tomberon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Ea e Sasha,un catel ce l'am gasit plouat.Nu am rezistat tentatiei si l'am adus acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Ce simpatica si haioasa e potaia Si un puiut de boxer de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiss4girls Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Salutari.. Hai sa va zic si eu ce animalutze am..si daca ma invata cineva cum sa pun poze,voi urca si poze..( nu mai retin mega-procedeul complicat de urcat poze ) Am asa : O tarantula - Grammostola Rosea - botezata ,,Prajiturica Pufoasa" Un scorpion - Mesobuthus Gibossus - Botezat ,,TAZ" 2 Papagali - Perusi .. O pisicutsa - Botezata ,,Kitty Vasilica" 2 Catelusi ,luati de pe strada cand erau cat pumnul si vai-mama lor..Care acum au aproape 1 an (Multumita ex-prietenei mele...) - ,botezati ,,Emonel" si "Paco 10 Grei" Si cam atat..am avut mai multe tarantulici..scorpioni..dar tot am vandut din ele (Desi nu e legal ) pentru ca voi parasi aceasta minunata tara pentru un timp.. si nu are cine sa le ingrijeasca..toti fug de Prajiturica Pufoasa si de Taz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?act=idx Cine are curte si poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Se doneaza 5 pisici. Detalii si poze AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate