Cap0ne Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Mie mi-a murit Dixu acum 2 saptamani .... Sorry... Stiu ca e nasol. Parca nici nu mi-as mai lua potai pe langa mine la gandul ca momentul ala vine la un moment dat. Dar nici nu poti sta fara dupa ce te-ai obisnuit cu o blana d'asta prin jur http://bogdanmarcu.blogspot.com/2007/11/in-memoriam.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Avea 16 ani deja... De batranete a murit... cel mai catel catel a fost ...E al doilea catel ce-l pierd.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) Sorry... Stiu ca e nasol. Parca nici nu mi-as mai lua potai pe langa mine la gandul ca momentul ala vine la un moment dat. Dar nici nu poti sta fara dupa ce te-ai obisnuit cu o blana d'asta prin jur http://bogdanmarcu.blogspot.com/2007/11/in-memoriam.html RIP dear friends...pentru toti cei care au pierdut un sufletel candva Editat Martie 28, 2011 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 in sfarsit mi'am vazut si eu unul din vise,implinit. mi'am luat iguana. el este Igor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Salut! Pentru cei care iubesc animalele, am de dat 4 dopisori (adica 4 puiuti de pisica) foarte dragalasi, nascuti pe 1 aprilie 2011. Sunt de rasa pura maidaneza, dar compenseaza ca s frumosi foc. Sunt 2 baieti si 2 fetite, si vor fi intarcati cam intr o saptamana. Eu mai am o pisica si pe mamica lor, care s a adoptat in casa, unde a si fatat. Pentru doritori: george_yamaha3yf@yahoo.com. Mesaj completat Salut! Pentru cei care iubesc animalele, am de dat 4 dopisori (adica 4 puiuti de pisica) foarte dragalasi, nascuti pe 1 aprilie 2011. Sunt de rasa pura maidaneza, dar compenseaza ca s frumosi foc. Sunt 2 baieti si 2 fetite, si vor fi intarcati cam intr o saptamana. Eu mai am o pisica si pe mamica lor, care s a adoptat in casa, unde a si fatat. Pentru doritori: george_yamaha3yf@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin25 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Astea sunt pisicile mele. Cleo- culoare gri si Arni- tarcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Maya zice ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Salut! Pentru cei care iubesc animalele, am de dat 4 dopisori (adica 4 puiuti de pisica) foarte dragalasi, nascuti pe 1 aprilie 2011. Sunt de rasa pura maidaneza, dar compenseaza ca s frumosi foc. Sunt 2 baieti si 2 fetite, si vor fi intarcati cam intr o saptamana. Eu mai am o pisica si pe mamica lor, care s a adoptat in casa, unde a si fatat. Pentru doritori: george_yamaha3yf@yahoo.com. <b>Mesaj completat</b> Ai reusit sa gasesti stapani pentru ei? Daca inca nu, da-mi un PM sa discutam te pot ajuta cu anunturi ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 in sfarsit mi'am vazut si eu unul din vise,implinit. mi'am luat iguana. el este Igor: Sa ne tii la curent cum te descurci cu ea, cat de greu e sa cresti asa ceva, detalii. Sunt interesata pt ca as vrea sa-mi iau si eu Astea sunt pisicile mele. Cleo- culoare gri si Arni- tarcat. Ce figura amuzanta are Cleo Si pitica mea calare pe motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 salut, pun si eu poze , o cheama Fisa si are ciuda pe conservari, i-a spart lu' unu spoileru si a supravietuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Ha,ha ce tare e Ii cam place sa se plimbe,se pare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Ai reusit sa gasesti stapani pentru ei? Daca inca nu, da-mi un PM sa discutam te pot ajuta cu anunturi ok? Buna. Am dat deja anunturi si pana acum am 2 persoane care i doresc. Sa vedem. Iti multumesc mult de oferta! Pastram legatura.. Animalutele mele motocicliste!De cand erau niste gamalii mici pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 iguanele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Choppy !! chopperist adevarat!! 3 ani!! figura mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Greta vrajita de apus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) vi-i prezint pe Satan (al mai mic de 8 luni) si Senilla (de 1an si jumatate) mereu sunt agitati cand ma vad in camera si le place enorm sa faca plaja Do the Samba Everybody! http://www.youtube.com/watch?v=gSH4UW6iUv4 Editat Mai 23, 2011 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csrobi Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) Câteva poze cu animalele mele: Editat Mai 24, 2011 de csrobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 yaaahsssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Am dat deja anunturi si pana acum am 2 persoane care i doresc. seamana cu Peticel al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) Câteva poze cu animalele mele: Esti nebun! Mie unu mi-ar fi frica! Editat Mai 24, 2011 de gabriel chelaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csrobi Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 N-are de ce să-ți fie frică. Sunt animale de display, nu te pune nimeni să pui mână pe ele. Le privești doar, sunt niște animale foarte interesante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 N-are de ce să-ți fie frică. Sunt animale de display, nu te pune nimeni să pui mână pe ele. Le privești doar, sunt niște animale foarte interesante. intr-adevar, sunt foarte interesante! dar cand tre sa le cureti ambientul cum faci? is curios ca eu am avut multi ani de zile acvariu si trebuia sa am mare grija sa le schimb apa, etc. bine, cred ca pestii sunt mai pretentiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate