Vizitator liviu86 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Foarte frumos gestul. Felicitari! Nu imi dau seama cum pot o seama sa face asa ceva, niste nenorociti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Mi-a luat vreo 3 ore sa vad toate animalutele, sunt toate frumoase. @Bartaiomu, daca nu faceam alegerea cu husky, as fi vrut si eu un terrier bull. Are un prieten, sunt minunati. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele. Multumim,intr-adevar bull terrierii sunt niste caini extraordinari....desi unii ii considera urati, noua ni se par cei mai frumosi si deosebiti caini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Multumim,intr-adevar bull terrierii sunt niste caini extraordinari....desi unii ii considera urati, noua ni se par cei mai frumosi si deosebiti caini. Cei care spun ca sunt urati, sa isi ea iepuri sau prepelite. Mie imi plac foarte mult, dar nu am avut de la cine sa iau. Urmatorul catel va fi un terrier-bull. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Si eu am vrut un bull terrier dar nu mi-am putut permite si mi-am luat american staffordshire terrier, deci tot terrier la radacini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sa va traiasca atat... piticul Blue Eyes cat si Mister Staff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Si eu am vrut un bull terrier dar nu mi-am putut permite si mi-am luat american staffordshire terrier, deci tot terrier la radacini Amstafful e mai mult spre mastiff (moloss) decat Terrier http://www.cruisinke...an_stafford.htm Editat Octombrie 21, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 am gasit-o ieri pe strada, muscata sau ranita de vreun om, i se vedea osul in partea de sus si avea mustatile arse. am dus-o la veterinar, de maine mai are doar 2 zile de antibiotic. am deparazitat-o intern,extern si i-am curatat urechile, baie mi-a spus ca nu are voie , deoarece e posibil sa raceasca. are o rana destul de urata si nu trebuie tinuta in strada pana nu i se vindeca infectia. mai mult de astea 2 zile in care o sa ii fac restul de antibiotic nu am cum sa o tin, deoarece si eu am un caine, care nu o suporta deloc a trebuit sa il dau pe el unui prieten sa mi-l tina pana ii gasesc ei altceva. va rog frumos, ajutati-ma , macar la un adapost sa o primeasca cineva. are o luna si un pic. cand nu doarme, scheuna de durere. nu se poate intoarce pe strada...si apropo, spre deosebire de catelul meu, care la 3 luni, nici nu stia sa faca pe scutec, desi erau vreo 2 scutece mari pe jos , numai sa le nimereasca si degeaba, fetita asta mica si dulce s-a ridicat din locusorul ei din cutie , s-a invartit putin pana a observat scutecul si s-a dus pe el si si-a facut nevoile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Niste poze noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Amstafful e mai mult spre mastiff (moloss) decat Terrier http://www.cruisinke...an_stafford.htm hehe,sorry ca te corectez dar e Terrier 100%...A,ca seamana a molossoid (dar mai "indesat") e partea a doua.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) hehe,sorry ca te corectez dar e Terrier 100%...A,ca seamana a molossoid (dar mai "indesat") e partea a doua.... ok, care e Amstaff dintre astia? care e "terrier-ul".... nu doar seamana a mastiff, are sange de mastiff e incadrat la grupa terrier oficial ca are si sange de terrier, e mix, ca de acolo si numele rasei, evident dar e in aceeasi oala cu acei caini periculosi a carui muscatura si forma a capului a mostenit-o: caini de tip mastiff ca cei de sus. disclaimer: I do not own any of the photos above . Editat Octombrie 25, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Nu-mi amintesc daca ai fost pe faza cand o tipa,nu-i dau numele,se apucase sa-l curete pe Jax de ciulini pe burta si la un moment dat il tragea de pwta,crezand ca-i ciulin. Am lesinat de ras! Da, am avut chiar si bona pt Jax Referitor la vestitii ciulini, am si acum cosmaruri, a fost ingrozitoare experienta, nici nu vreau sa ma gandesc de ce anume l-oi fi tras si eu acasa cand i-am scos! Editat Octombrie 26, 2012 de zeppelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) ok, care e Amstaff dintre astia? care e "terrier-ul".... nu doar seamana a mastiff, are sange de mastiff e incadrat la grupa terrier oficial ca are si sange de terrier, e mix, ca de acolo si numele rasei, evident dar e in aceeasi oala cu acei caini periculosi a carui muscatura si forma a capului a mostenit-o: caini de tip mastiff ca cei de sus. disclaimer: I do not own any of the photos above . putem s-o tinem asa pana maine,eu nu o sa imi schimb parerea,nici tu pe a ta On-super cainii din poze Editat Octombrie 27, 2012 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 El... e Ferdi. Un caine foarte simpatic, in varsta de 1 an si 1 luna (aproximativ), ~30 kg, ceva corcitura de labrador cu maidanez. L-am gasit acum un an, pe vremea cand era de-o palma si lasat sa moara pe marginea drumului. E deparazitat, vaccinat, rapelat, curatat, samponat, alergat, hranit etc. pentru ca-l iubesc ca pe ochii din cap. Insa, din pacate... trebuie sa-l dau. Stau la bloc si asta nu e un trai bun pentru el. Plec in fiecare zi la serviciu, il las singur acasa... Saracu' plange dupa mine in fiecare zi cand plec si se bucura ca nebunul cand vin acasa. Il plimb in fiecare zi, dimineata si seara, insa mi-e clar ca pentru el nu-i de ajuns. As dori sa-l dau cuiva care ar tine la el la fel cat tin eu si l-ar tine si la curte... Mi-e foarte greu sa fac asta , insa poate ar fi un trai mai bun pentru el. La decizia asta contribuie si astmul meu alergic, care nu e tocmai ok cu cainele. In sfarsit, daca ma puteti ajuta sa-l dau as fi foarte, foarte, foarte recunoscator... Daca-l doriti si daca auziti pe cineva care doreste un caine... stiti unde sa ma gasiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 putem s-o tinem asa pana maine,eu nu o sa imi schimb parerea,nici tu pe a ta On-super cainii din poze merci! tu esti chiar turc dar nici eu nu ma las stiu ca am dreptate, am pasiunea asta pentru chinologie de 14 ani deja " The ancient ancestors of the Am Staff are the mastiff type dogs who appear in many breed histories. Although much of this information is lost in antiquity, we know from early art of the large, heavy-headed strong dogs who were used throughout history for their strength and guarding abilities. This early group of dogs has left genetic material for all the bulldog breeds and mastiff type dogs of today." sursa: http://www.cruisinkennels.com/origins_of_the_american_stafford.htm maculatura: http://www.bulldogbreeds.com/americanstaffordshireterrier.html http://www.petwave.com/Dogs/Dog-Breed-Center/Terrier-Group/American-Staffordshire-Terrier/Overview.aspx despre old english bulldog http://www.bulldogbreeds.com/oldeenglishbulldogge.html http://www.akc.org/breeds/american_staffordshire_terrier/history.cfm molosi, stramosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Amstaff = AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER. Din pacate tin sa te contrazic si eu.Amstaff-ul cum este el cunoscut a rezultat din incrucisarea Bulldog-ului Englez cu mai multe tipuri de terrieri.Bulldog-ul Englez sta la baza multor rase de caini. Amstaff-ul este in a 3-a grupa FCI - terrieri la sectiunea 3 - terrieri de tip bull.E in aceeasi clasa cu cainii crescuti de noi Bull Terrierii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Amstaff = AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER. Din pacate tin sa te contrazic si eu.Amstaff-ul cum este el cunoscut a rezultat din incrucisarea Bulldog-ului Englez cu mai multe tipuri de terrieri.Bulldog-ul Englez sta la baza multor rase de caini. Amstaff-ul este in a 3-a grupa FCI - terrieri la sectiunea 3 - terrieri de tip bull.E in aceeasi clasa cu cainii crescuti de noi Bull Terrierii. nu vad unde e contradictia am zis eu ca nu e incadrat la terrieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Nu am vrut sa dau startul unor "certuri" ON TOpic al meu e Moto Terrier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 de Boston Terrier ce zici, e terrier sau e bull? Cine se cearta, really, discutam ca pentru asta intram pe forum. \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Si ce relevanta are daca e sau nu terrier? Pana la urma genele nu garanteaza comportamentul si temperamentul cainelui. Fiecare exemplar e diferit. Mai depinde si de cum e crescut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Mai revin si eu cu cateva poze cu scumpul meu Pops. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) Si ce relevanta are daca e sau nu terrier? Pana la urma genele nu garanteaza comportamentul si temperamentul cainelui. Fiecare exemplar e diferit. Mai depinde si de cum e crescut. Atunci de ce toti crescatorii iti garanteaza caracterul cainelui prin pedigree? Fiecare caine are personalitatea lui si chiar de cand sunt mici se stabileste o ierarhie dar fiecare rasa de caine e diferita ca aspect si temperament. Temperament insemna: flegmatic, hiperactiv etc. Inca n-am vazut Mastino Napoletano cu temperament de Whippet. Sunt rase care latra de scoala mortii si rase f linistite sau mute ex. Basenji (nu e mut la propriu dar nu latra pur si simplu), totul tine de genetica, de cum au fost selectionati, pentru ce au fost selectionati si perfectionati. Editat Octombrie 31, 2012 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Am avut un labrador negru, nu era 100% labrador, dar era excelent caine de paza, atipic pentru rasa asta. Toata noaptea patrula, ataca sa ii apere pe membrii familiei, in rest linistit si prietenos cu cunoscutii, foarte ascultator. Acum am alt labrador negru, cu pedigree, are 8 luni si e agresiv cu alti caini si alte animale si latra si maraie la strainii care se apropie de curte. Parca e rottweiler. Nu-i e firca de nimic, ataca caini de doua ori mai mari decat el. Deocamdata nu incearca sa fie dominant cu noi, se conformeaza si nu riposteaza. Sper sa nu se inrautateasca situatia cand se maturizeaza. Mai am o catea, tot labrador dar ciocolatie, are un an, si are comportament tipic de labrador, adica latra cand are ceva de spus dar nu ataca si nu musca. Femela e cea mai inteligenta, dar nu isi foloseste inteligenta constructiv, incearca tot timpul sa te testeze. Insista sa faca ce nu are voie. Toti sunt foarte atasati de familie, jucausi, energici, destepti, dar pe langa trasaturile specifice rasei sunt diferiti. Toata viata am avut caini, fiecare e diferit. Am avut o catea lup care a fost cel mai tampit caine, desi ar trebui sa fie o rasa inteligenta. Singurul talent era sa prinda gaini si porumbei dupa ce i-am facut cusca. Nu raspundea la nicio comanda, nu era buna de paza, nu era agresiva cu strainii, un caine absolut tembel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bartaiomu Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Atunci de ce toti crescatorii iti garanteaza caracterul cainelui prin pedigree? Fiecare caine are personalitatea lui si chiar de cand sunt mici se stabileste o ierarhie dar fiecare rasa de caine e diferita ca aspect si temperament. Temperament insemna: flegmatic, hiperactiv etc. Inca n-am vazut Mastino Napoletano cu temperament de Whippet. Sunt rase care latra de scoala mortii si rase f linistite sau mute ex. Basenji (nu e mut la propriu dar nu latra pur si simplu), totul tine de genetica, de cum au fost selectionati, pentru ce au fost selectionati si perfectionati. Imi pare rau dar pedigree-ul nu iti garanteaza niciodata caracterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 merci! tu esti chiar turc dar nici eu nu ma las stiu ca am dreptate, am pasiunea asta pentru chinologie de 14 ani deja " The ancient ancestors of the Am Staff are the mastiff type dogs who appear in many breed histories. Although much of this information is lost in antiquity, we know from early art of the large, heavy-headed strong dogs who were used throughout history for their strength and guarding abilities. This early group of dogs has left genetic material for all the bulldog breeds and mastiff type dogs of today." sursa: http://www.cruisinke...an_stafford.htm maculatura: http://www.bulldogbr...ireterrier.html http://www.petwave.c...r/Overview.aspx despre old english bulldog http://www.bulldogbr...hbulldogge.html http://www.akc.org/b...ier/history.cfm molosi, stramosi si eu sunt pasionat de chinologie,asa ca "ne-am gasit" daca nu ma insel,stramosii Amstaff-ului erau vechii buldogi englezi, (care au in comun cu cei de azi doar denumirea)-impropriu spus ai Amstaff-ului ,ca Amstaff-ul practic a aparut dupa ce ,in State,cativa crescatori au vrut sa selectioneze un caine pe baza aspectului fenotipic,al caracterului,nu al caracteristicilor pt lupte.Pitbull-ul,pe de alta parte ,a ramas cam la fel (daca e sa o luam chinologic,Pitbull-ul nici macar nu e rasa,e un tip de caine,dar asta e alta poveste) Motorea,ai gasit stapan catelusei,pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviu86 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Salutare motociclisti! Astazi am fost cu Pops la parintii lui. Pozele de mai jos vorbesc, reuniunea a fost interesanta. Editat Noiembrie 4, 2012 de liviu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate