Fix Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 e mai degraba ganditor sau plin de probleme... datorii la banca...facturi neplatite....frigiderul gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Iubesc catelul asta al tau! Mai tot timpul este ingandurat, de parca toata planeta ar fi pe umerii lui. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Crezi ca e usor sa fii caine de casa ? Eheee, atatea griji... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Oh da, sa-l vezi pe al meu ce ofteaza... cand ajung acasa, dupa zbenguiala de rigoare, mangaiat, muscat de degete etc, se aseaza langa mine pe canapea si ofteaza... ) Viata grea... mancare, tv, mangaiat, somn, pipi, caca... greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 La ce moaca are eu n-as putea sta serios in fata lui Uite ce inseamna moaca serioasa Hahaha, daca razi in cap ti se suie ) Criminale pozele cu cateii tai! Ete ca si al meu a inceput sa se suie in pat, a descoperit ca poate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu a trebuit sa-mi dezvat potaile de urcatul in pat, ca nu mai aveam loc Oricum, acum au canapea dedicata numai lor in care se pot lafai cat vor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Eu a trebuit sa-mi dezvat potaile de urcatul in pat, ca nu mai aveam loc Oricum, acum au canapea dedicata numai lor in care se pot lafai cat vor. Pai cand s-o face si al meu mare, nu o sa mai am nici eu loc ))) Norocul meu e ca noaptea nu are tentative de genul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Insa m-am gandit sa il leg in curte, dupa ce trece zapada sa ii pot face o placa de ciment de 3x3m. Voi ce parere aveti, oare accepta rasa asta tratamentul asta? orice caine pus in lant e un caine chinuit. macar pune-l pe sarma, sa se poata misca cat de cat...macar 15-20 metri sa aiba sarma, si 1.5 -2 metri lantul mai bine troleibuz decat tintuit pe o placa de beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) cam asa isi ''maltrateaza ''unii animalutele.... Editat Februarie 21, 2013 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Foarte fain, bravos Ce viata pt puricosi . Cand m-oi muta la curte am zis ca-mi fac si eu un locsor ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) e rulota cu care am hoinarit pana mi-am luat pamantul meu...acum e a lor...de fapt totul le apartine...inclusiv stapanii...am 16 caini...cine credeti ca-mi pazeste curtea?binenteles EU....astia dorm cu sforaieli..la greu...da-mi place...ps:caponeeee....n-am puricosi..sunt deparazitati vaccinati castrati...si spalati.stiu ca glumeai...intr-o zi am sa-i prezint individual...unii au povesti de m-apuca plansul cand mi-aduc aminte... Editat Februarie 21, 2013 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) @fara roti Tot respectul pentru ce faci pentru ei! Pana una alta, blanosii mei au dat nas in nas, rezultatul a fost un razboi pe cinste. Pops si Regina Editat Februarie 24, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) Acesta este motanul meu Leny. O puturoșenie de pisic cu personalitate un pic șașiu ) Editat Februarie 24, 2013 de Samira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Roco rasa Danez....Mai Danez ) 4 luni si cica o sa creasca mare mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Ii facem lipeala lui Leny cu Regina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Roco rasa Danez....Mai Danez ) 4 luni si cica o sa creasca mare mare Ce fatuca are!! Dragalas foc! Acesta este motanul meu Leny. O puturoșenie de pisic cu personalitate un pic șașiu ) Adorabili sunt cand se uita asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Ii facem lipeala lui Leny cu Regina? Leny unfortunately e castrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru.pd Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Avem şi noi o doagă de Bordeaux, Jackie, născută undeva în iarna din 2009-2010; pentru cei ce n-au stat pe lângă câini cârni, ne lăudăm cu următoarele: sforăie sforăie chiar şi când doarme uneori, sforăie şi mai tare sforăie sforăie sforăie în timp ce râgâie sforăie în timp ce cască sforăie în timp ce mănâncă dacă nu sforăie, intrăm în panică A adus-o mândra când avea aproximativ o lună. Puţea a pipi aşa de tare încât în metrou nu stătea nimeni mai aproape de 10 metri de ele. Mai multe poze, după ce a crescut: Acum îşi caută mascul, dacă e cineva interesat, PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Cam în 20 zile,o sã-mi fete Yo-yo,brãcutza....La cât de rotundã e de pe-acuma,tare mi-e cã-mi umple casa de pui...Dac-auziti pe cineva sã vrea pui de brac german,dati-i nr. meu de Vodafone.O sã-i dau gratis,numa' sã scap de ei...Asta-i viitoarea mãmicã Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 ce repede a crescut maimuta nastere usoara! Ema ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Astazi "lupul salbatic" a sarit peste gardul la curte. Am pierdut 2 ore sa alerg jumate de localitate dupa el, sa il pot prinde si sa il aduc inapoi. Drept urmare, l-am legat si ca pedeapsa nici nu mai vorbeste nimeni cu el. Il afecteaza foarte tare, dar alta solutie nu mai am. Mai degraba sau mai tarziu, trebuia sa o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Ele sunt Yoko (iepuraşul fără codiţă) şi Cleo (the devil) , ambele de origine stradală În afara faptului că am izolat grădiniţa botanică (pentru că rod frunzele plantelor), că nimic din ce poate fi deplasat cu labuţa nu trebuie lăsat aiurea şi că de Crăciun unele globuleţe trebuie puse din nou în brad, sunt niste figuri. Editat Februarie 27, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Ii facem lipeala lui Leny cu Regina? iti dai seama ...daca a castrat motanul...ce e in stare sa i faca barbatului daca o inseala...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 iti dai seama ...daca a castrat motanul...ce e in stare sa i faca barbatului daca o inseala...... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Avem şi noi o doagă de Bordeaux, Jackie, născută undeva în iarna din 2009-2010; pentru cei ce n-au stat pe lângă câini cârni, ne lăudăm cu următoarele: sforăie sforăie chiar şi când doarme uneori, sforăie şi mai tare sforăie sforăie sforăie în timp ce râgâie sforăie în timp ce cască sforăie în timp ce mănâncă dacă nu sforăie, intrăm în panică A adus-o mândra când avea aproximativ o lună. Puţea a pipi aşa de tare încât în metrou nu stătea nimeni mai aproape de 10 metri de el Acum îşi caută mascul, dacă e cineva interesat, PM. Frumoasa foc ! Sa va traiasca. Mergea adaugat la lista aia si balitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate