Symbolic Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 pai iti da mo weed-ul detalii de unde l-a luat pe al meu. mare, lat si negru. pe grosimea de la monster ca sa nu iti trebuiasca alte risere. din cate stiu e de la my moto luat dar nu stiu detalii de pret. incearca un pm sau poate intra aici si iti da detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) dap, de la my moto l-am luat pe al lui sebi. dupa calculele mele ar trebui sa se potriveasca (asta o sa ne spuna el dupa ce il pune). in cel mai rau caz ii trebuie niste inaltatoare, dar nu e mare branza! varianata asta e valabila daca vrei ghidon de supermoto. Editat Martie 3, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 daca nu se pupa inaltatoarele, mi-a promis Dan inaltatoarele lui de la BMW care sigur merg dar din cate le-am pus io, ochiu meu zice ca se pupa. vedem cand il urc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 salut mai cati sunteti si ce faceti ? unde si cand va asezati pe banca rosiatica ? unde gasesc si eu o baterie yt12b-bs ? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 suntem ceva oameni si ne asezam cand nu ne mai tin picioarele. au reinceput adunarile de la academie de miercuri dar inca nu e toata lumea gata de atac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a, nu m-am gandit la my moto... ii stiu pe Dan de la My Moto/Moto Boom . o sa vb cu ei, merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 Nenicilor vreau si eu o maneta de frana fata pentru monstru meu....care are il cinstesc bere la butoi:) Ghidon gasesc pe undeva? eftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 am gasit o chestie amuzanta intr-un reviu MCN despre monstere: "...and the mirrors shake like a virgin on her wedding night" hehee uitati articolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a, nu m-am gandit la my moto... ii stiu pe Dan de la My Moto/Moto Boom . o sa vb cu ei, merci mult. Dan e un super baiat. El mi-a promis riserele in caz ca nu se potrivesc ale mele. de la el au luat baietii ghidonul meu Nenicilor vreau si eu o maneta de frana fata pentru monstru meu....care are il cinstesc bere la butoi:) Ghidon gasesc pe undeva? eftin? ghidonu, vezi discutia de mai sus. manete tot acolo dar scumputz din cate stiu, in jur de un milion fata de chineze. hai baietii, nu gasesc si eu un surub sa se potriveasca la suportul de pompa de frana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 vand geaca ducati piele / sintetic , protectii tari , detasabile , coate umeri spate , marimea 52/54 ( 185/80kg ) maxim pret 100 euro contact 0751223726 robi PM sau YM robybotos transport oriunde in tara Misto geaca ...frate da un 56 nu gasesc pe nicaieri ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 a, nu m-am gandit la my moto... ii stiu pe Dan de la My Moto/Moto Boom . o sa vb cu ei, merci mult. Cum dau si eu de astia de la my moto ..numar de telefon ceva ? adresa?...zi-mi si mie daca sti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 sorin, baterie gasesti varta, pe stefan cel mare, peste drum de dinamo. pretul e 210 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 diseara, la 19.00, la academie. punem tara la cale pentru uichend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 diseara, la 19.00, la academie. punem tara la cale pentru uichend. Ne vedem . Sper sa nu paralizam de frig . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 diseara, la 19.00, la academie. punem tara la cale pentru uichend. o sa incerc sa ajung si eu pe la un si jumate...de data asta privitor, dar sapt. viitoare sper sa fiu din nou calare cand s-o mai lungi ziua, nu mutam si noi intalneala la 8, sa ajunga mai multe lumi?? ce zici liviule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 normal ca punem intalnirea de la 8.00, dar sa se mai lungeasca ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ce mai face baietii ? incerc si eu sa ajung diseara cu noua jucarie. pana atunci trebuie sa-mi iau niste oglinzi si un maner pentru ambreiaj - stiti vreo oferta ? + sa bag moto la vopsit. liviule stiai tu pe cineva ieftinache pentru vopsitorie, arunca si la mine un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 vrei doua oglinzi mici si bengoase? super oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 blonduli, chiar nu stiu pe nimeni ieftinache de vopsit un monster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Diseara ma duc sa il stresez pe Andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ce mai face baietii ? incerc si eu sa ajung diseara cu noua jucarie. pana atunci trebuie sa-mi iau niste oglinzi si un maner pentru ambreiaj - stiti vreo oferta ? + sa bag moto la vopsit. liviule stiai tu pe cineva ieftinache pentru vopsitorie, arunca si la mine un nr de tel. blondule, daca vrei iti dau un baiet bun, nu e eftin, dar nici scump. dar lucreaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 blondule, daca vrei iti dau un baiet bun, nu e eftin, dar nici scump. dar lucreaza bine. pai hai diseara pana la academie da-mi si mie nr lui, id-ul meu de mess blondu_mm + 0722 212 283 tks SImbolicule, sunt oglinzi rizoma in care iti vezi coatele in cel mai bun caz - da'lea am avut si le-am dat in aceeasi zi. adule si tu diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 (editat) Dan e un super baiat. El mi-a promis riserele in caz ca nu se potrivesc ale mele. de la el au luat baietii ghidonul meu ghidonu, vezi discutia de mai sus. manete tot acolo dar scumputz din cate stiu, in jur de un milion fata de chineze. hai baietii, nu gasesc si eu un surub sa se potriveasca la suportul de pompa de frana? am gasit la my moto si-mi aduce negru ca nu mai avea in stoc negre ... acum trebe doar sa ajung sa`l iau :|... si dupaia sa-mi fac actele la mobra si dupaia sa fie soare... vrei doua oglinzi mici si bengoase? super oferta daca nu il intereseaza pe el .... Editat Martie 4, 2009 de Ruen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 blondule, io-s in GL acuma si se pare ca tocmai sambata ajung. eu sper ca mai repede de atat. ruen, daca te intereseaza, ne intelegem noi cumva dar iti spun de pe acum ca mare lucrur nu vezi in ele. io am si vreo 2m aproape dar nu are asa mare legatura. vezi farurile masinilor din spatele tau ce-i drept, arata misto pe monster. e un filmulet cu monsterul meu pe monster lounge blog si poti sa le vezi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 iaca va salut, am un anunt... de ceva vreme sunt fericitu posesor al unei minunate aripi fata de monster, negru lucios...nou nouta, care nu imi trebuie se potriveste la orice model dupa 2002, daca sunt doritori, stiti unde ma gasiti... se vinde in rate, leasing cu perioada de gratie, fara avans sau buletin, pe incredere, cu montaj gratuit si perioada de proba...deci e oferta de criza regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate