Sari la conținut

Monster Lounge


Postări Recomandate

o, dar trebe trupete de monÂştri, sau măcar ducatiÂşti (să nu fac discriminare că văz interes Âşi în domnul buggy), plus, cum aÂş putea eu strica grozăvenie de trupete, plus, vreau să mă asigur că evenimentul este arhivat Âşi pus la păstrare, plus, nu mă poci împăca cu turbăciunea aia de muzică, e too much for little me :drink:. so... rog să vă pregătiți cum trebe să nu stric "filmu'" degeaba pe dumneavoastră :moto:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

blondule, hai sa o lasam balta ca deja m-am plictisit. Ducati sunt cele mai frumoase cele mai bune motoare, restul nici nu ar trebui sa existe...pacat ca sunt facute de italieni.

Hai benzina ieftina si asfalt fara gropi.

 

right,

nu e mai bine sa ne vedem la o bere sau o horinca de maramu decat sa ne ațâțăm pe aici.

hai ca si fazzerul e moto fain,

 

asfalt uscat :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe liviu să-l rugați să vă antreneze, că se pricepe la treburi din astea (pe vremuri fu' fotbalist :drink: ), măcar să stea cu cravaÂşa pe voi până iese dansu' cât mai pocit :moto:. puteți repeta la cademie, miercurea, poate strângeți Âşi niscaiva fonduri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buey ia gata cu vrajba. ce naiba. vin sarbatorile. vi s-a urcat frigu' la cap? ia mai bine spunei care te mai bagi la joc.

 

symbolic

mo weed

blondu

freeman (daca e in oras)

buggy (cu galeria)

 

aseara am vb cu ralucone si zicea ca se rezolva de proiector asa ca trebuie sa decidem pe ce dansam.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw...feature=related

 

sau

 

http://www.youtube.com/watch?v=BRaT5cDoupw

 

clasice dar de efect

 

dar ar trebui sa ne inscriem oficial si sa mai lasam un loc pentru intarziati.

deadline-ul a cam trecut.

 

liviu, tu nimic?

 

ar fi interesant sa avem o coregrafie ceva... si asta e motiv de intalnire si baut bere inainte de dance party :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o, dar trebe trupete de monÂştri, sau măcar ducatiÂşti (să nu fac discriminare că văz interes Âşi în domnul buggy)... Multumesc pentru intelegere :moto: :drink: .Bine ma baieti ma bag si eu la dans cu balans da poate mai slabesc si eu pana atunci sa nu se rupa scena :sick: .Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar despre discutiile acide, nu stiu ce cautai tu in discutia intre mine si Symbolic. ca eu fac misto de el si el de mine e treaba noastra...nu ma cunosti nu te cunosc, deci nu avem glume...si nu, nu is baiat bun.

 

daca vrei sa discuti cu pritenii tai si sa nu se bage nimeni .. incearca un bar, telefon, messenger, mail .. sunt multe alte cai de comunicare "private" .. forumul in general e prin definitie un loc de discutie public si topicu asta in special e deschis tuturor dar totusi are o tema anume .. ne scuzi ca laudam ducati si ni se pare mai faina decat alte moto ... dar asta ne place, asta ne-am cumparat, despre asta discutam .. bine si despre multe ale tampenii e adevarat .. da asta e altceva

 

io zic sa lasi ostilitatile ca nu are nimeni nimic cu tine dar se pare ca tu ai ceva cu noi toti .. fiecare e mai special in felu lui, dar nu pt moto pe care o are, sau pt ce scrie pe un forum .. io zic sa nu faci afirmatii gratuite despre oameni pe care nu-i cunosti decat de pe un forum .. cei pe care i-ai jignit sunt oameni de treaba pe care eu ii cunosc bine si nu sunt prieteni doar pt ca au ducati .. dar asta nu ai de unde sa stii decat daca o sa-i cunosti ..

 

anyway .. relax ..

 

 

in alta ordine de idei, unde se danseaza si cand ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bah, va felicit pentru initiativa dansanta si daca aveti nevoie de ceva nu ezitati sa ma cautati. eu sunt intr-adevar la piatra neamt, am venit cu banditul (puteti sa ma injurati ca vorbesc despre el pe canapeaua asta a voastra), beau vin rosu, mananc sarmale si placinte, m-am dat cu muierea cu telegondola lu pinalti, seara ma plimb si ma bag in cate-o carciuma calduroasa, ling ceva beri, ma duc acasa mai bag un lemn pe foc, citesc tolstoi si mananc samburi de bostan. printre altele am taiat o masina de lemne si am facut curat prin gradina de la tara, unde am dat ochii cu cei doi motoristi din satul bunicilor mei. unuia ii zice stelica, are un ij si o yamaha din 86, prieten din copilarie care a ramas masca vazandu-ma si pe mine motorizat. nu am scapat de el pana nu m-a dus la alecu, celalalt motorist, electronistul satului , posesor de minsk cu ataj, cu picioarele paradite in 90 in urma unui accident motoristic, totusi vesel nevoie mare ca poate merge cu mobra paralizat fiind. la intoarcerea de la tara m-a luat politia pentru 86 la ora, dar am scapat fara amenda, dupa un discurs de sinceritati din partea mea (gen: nu e trecuta mobra pe numele meu, am lins doua pahare de must, normal ca am mers mai tare de atat, vreti sa va zic cat am facut de la bucuresti la piatra neamt?) si un discurs de sfaturi sfatoase din partea politistului (gen: apai dumneata creca stii mai bine ca mine cu ce viteza tre sa mergi, ca doar ai doua roti si stii si tu cu boiii astia de soferi, cu nisipu, cu balegile, cu mortii masii de tara, hai du-te in plata domnului, ca stric fiola degeaba pe tine, vezi si tu sa mergi mai incet. eu am plecat bucuros tare ca inca mai exista oameni de caracter in tara asta si mi-am promis sa nu mai ling damigenele cand ma tin de ghidon.

azi am fost cu mobra intr-un semitur de judet. piatra neamt, bicaz, poiana teiului, pipirig, targu neamt, cam 200 km. am vazut ceahlaul, am fost la sihastria, o manastire tare frumoasa unde a trait un parinte pe nume cleopa (stiu ca voua nu va zice nimic, dar pentru mine era un om important), am vazut zimbrii de la padurea de argint, am trecut pe langa casa lui sadoveanu si am stat pe prispa si m-am boldit la soarele asta fain de toamna. in mers, am cautat sa vad plaiesii lui stefan de la cetatea neamtului si m-am ofticat cand am vazut ca ozana nu se mai numeste asa ci neamt. ajuns acasa mi-am dat seama ca as avea ce arata baietilor de pe canapea daca i-as duce odata in neamt. asa ca daca va simtiti pohtitori de calatorii, va sugerez neamtul. merita. hai ca m-am plictisit de scris, ma duc sa ling o bere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mi-am promis sa nu mai ling damigenele cand ma tin de ghidon.

E valabil DOAR pentru damigene? Ca damigene nu lingi foarte multe, adevarata problema e cu sticlele/cutiile. Daca te lasi de lins derivate de C2H5OH la ghidon, eu ma las de fumat tutun!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frumos in piatra neamt. si zona bacaului e misto dar nu ca asta. si parintele cleopa e super cunoscut si printre cele mai respectate figuri bisericesti din ultima vreme de la noi din tara. poate ar fi misto la primavar sa dam niste ture prin locurile de bastina ale mosnteristilor. la piatra neamt la tine, o tura prin macin/dobrogea la mine si la freeman cu spritz si gratar la cotu' pisicii, pe plaja la dunare, numai cu nisip fin si pescuit excelent. la blondu in maramu si tot asa.

 

btw, am vb cu o prietena sa ne ajute cu coregrafia. tipa preda aerobic, dans etc. :drink:

Editat de Symbolic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...