niculae Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 rezultatul serii trecute: personaj 1: a cedat dupa o ora si a fost rapus de dulceata inselatoare a somnului. nu dam nume dar pot sa va spun ca nu rimeaza cu inamicu sau piticu 1. cu scuze pentru Catalina 2. bun film! (al meu) 3. moWeed traieste? 4. Buggy stie tot! 5. Zair.. sar'na pentru sprijin 6. sweet f*ck!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 1. cu scuze pentru Catalina2. bun film! (al meu) 3. moWeed traieste? 4. Buggy stie tot! 5. Zair.. sar'na pentru sprijin 6. sweet f*ck!!! dap, moweed traieste ....a trait intotdeauna... o seara...interesanta , multumiri gazdei , mai venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 pe langa faptul ca traieste, mai si poate tasta. apare careva prin iron city in seara asta? zair zicea ca se baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 eu cred ca ma duc prin expirat. someone interested? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 eu cred ca ma duc prin expirat. someone interested? si pana la urma ce ai facut?ca nu te am vazut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 creca mo weed si-a luat somn daca nu l-ai gasit. nici nu era f f tarziu cand te-am lasat in expirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 tarziu a fost ulterior ...probabil o fi ramas spiritul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) si pana la urma ce ai facut?ca nu te am vazut acolo. am ajuns pe la 1 jumate cred si am stat pana pe la 3...am fost pe scena ...stii ca imi place cred ca iar ti s-a stricat retina sau tetina sau cum se numeste...bambina...de nu m-ai vazut Editat Ianuarie 18, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 bagati si voi pozele de vineri seara pe transfer.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 bagati si voi pozele de vineri seara pe transfer.ro ma speriasem, credeam ca vrei sa le puna acilea cand le uploadati pe undeva...un semn si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ma speriasem, credeam ca vrei sa le puna acilea cand le uploadati pe undeva...un semn si la mine lasa sa puna aciulea, sa vaza tot boborul motosticlistic ce faceti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 crezi tu ca pozele alea ajung publice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malediktus Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Vand Ducati Monster 2000-600cc in stare perfecta. Toate consumabilele schimbate(ulei, ulei frane, furtune, filtre ) semnalizari cu led, acoperitoare scaun pasager, fusta din carbon,cauciucuri noi negociabil. 0745460015 Zsolt email: balazs_bendeguz@yahoo.com 3100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 crezi tu ca pozele alea ajung publice? ar trebui. pentru ca is de interes national Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 ar trebui. pentru ca is de interes national din pacate interesu national va ramane nesatisfacut de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 bagati si voi pozele de vineri seara pe transfer.ro in cursul zilei de maine e posibil sa curga si pozele..oricum..sunt numai unu si unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 cul. le bag si io maine pe alea de aseara voi ati vazut mizeria asta? http://www.urbaniulian.ro/2009/01/19/putem...ta-din-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 salutare tuturor ducatistilor!!! o sa-mi cer scuze daca s-a mai scris dar as vrea sa stiu (eventual un link)ce caracter are clubul "Monster Lounge" si cum se pot face inscrieri (suport sau chestiuni de genu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 pai e simplu. daca ai un ducati, eventual monster, esti tovaras. nu e un club in adevaratul sens al cuvantului, ci un grup de oameni carora le plac aceleasi motorete. si plus ca se lasa cu spritz de multe ori ceea ce e de bun simt zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 OK, intrunesc conditiile "monstruoase" - sunt pentru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 pai e simplu. daca ai un ducati, eventual monster, esti tovaras. nu e un club in adevaratul sens al cuvantului, ci un grup de oameni carora le plac aceleasi motorete. si plus ca se lasa cu spritz de multe ori ceea ce e de bun simt zic eu. Si daca am ducati de jucarie se pune? Eventual un 999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 OK, intrunesc conditiile "monstruoase" - sunt pentru. atunci, welcome, si cand vine caldura poate faci o tura pana in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Si daca am ducati de jucarie se pune? Eventual un 999 fatuca, ce nu-ti mai place honda ta? te dai cu ducatristii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 fatuca, ce nu-ti mai place honda ta? te dai cu ducatristii? Nu mey,that honda is my life .... Stau si io p-aci...da's undercover ,nu stie nimeni ca sunt aici..pssttt. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Nu mey,that honda is my life .... Stau si io p-aci...da's undercover ,nu stie nimeni ca sunt aici..pssttt. .. adica eu is nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate