GabiButon Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Drum cat mai bun si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 rezervatia e la bucsani, langa targoviste. mai precis, cu 20 de km inainte targoviste. http://ro.wikipedia.org/wiki/Zimbru rectificare, la 11 e intalneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 pe unde ati bantuit mah? poze, impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 noi nu avem impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 rectific, eu nu am impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) am nevoie de oglinzi pentru monsterul meu, are cineva asa ceva pe acasa si vrea sa scape de ele? - (am unele cu filet de 10mm dar....pe invers) Editat Martie 16, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Blondu,de ce nu incerci la My Moto sa vezi ce oglinzi au. Astea de pe mobra mea sunt f ok si se pupa ca filet cu sistemul tau (si au am vrut sa le schimb si am patit treaba cu directia filetului). bai Liviu, ce-ati patit mah? sper ca nu v-ati dat la gioale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 16, 2009 Autor Share Postat Martie 16, 2009 nimic ma, totul e bine si frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 liviule, ceva e putred in danemarca.... sau ti-e rau? c anu esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 iar v-ati spurcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 uaileo, da' să înțeleg că vreți o bârfă Âşi nu Âştiți unde s-o căutați . ce ți-e Âşi cu bărbații Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pai e clar ca s-a intamplat ceva. si postul lui liviu e aruncat asa ca sa ne faca sa murim de curioazitate de ce s-au ciondanit de data asta oricum va impacati mah dar vreti voi sa va purtati ca niste copii la groapa de nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ... vrea cumva careva un motan? are vreo 4-5 luni, e portocaliu cu burta albă Âşi miaună de mama focului Âşi se tânguie că n-are Âşi el un stăpân. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pe unde ati bantuit mah? poze, impresii? salutare, iata cateva poze de la plimbarea din acest week-end totul e bine cand se termina cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) duminica, in asteptarea celebrului duo "father and son" Editat Martie 16, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 cine-i mah reprezentantul YMCA, ala din penultima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 De apreciat talentul fotografului!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 pai gunixul e fotograful oficial al monster lounge. mai era unul bazat, freeman, dar ala s-a lasat de motoreteala si s-a apucat de cocalareala. apropo, mai stie cineva ceva despre freeman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 De duminica sunt mandrul posesor al unui Monster 600 din 2000 Albastru! Asa ca as vrea sa stiu ce formulare trebuie sa completez ca sa ma pot aseza si eu pe un coltisor al canapelei cu monstri . Pana una, alta, poate are cineva de vanzare urmatoarele: - Manete ambreiaj (in special) si frana - Oglinda dreapta - Aripa spate (spoate nu e denumirea corecta, vin dintr-o lume a aripilor & portierelor ), cea de care sunt prinse stopul si suportul numarului de inmatriculare Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 De duminica sunt mandrul posesor al unui Monster 600 din 2000 Albastru! Asa ca as vrea sa stiu ce formulare trebuie sa completez ca sa ma pot aseza si eu pe un coltisor al canapelei cu monstri . Pana una, alta, poate are cineva de vanzare urmatoarele: - Manete ambreiaj (in special) si frana - Oglinda dreapta - Aripa spate (spoate nu e denumirea corecta, vin dintr-o lume a aripilor & portierelor ), cea de care sunt prinse stopul si suportul numarului de inmatriculare Multumesc! manete si oglinzi vezi ca gasesti la MyMoto in controceni. Maneta daca nu au in stoc iti aduc pe comanda, dar oglinzi gasesti sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 eugene, treaba aia se numeste codita si toata lumea serioasa o taie. adevarul e ca te cam stropesti pe ploaie atunci cand lipseste, dar monstrul arata mai inchegat astfel. odata taiata, mai greu se poate monta alta la loc, ea fiind sustinuta de doua tevi care fac parte din cadru. putem incerca sa iti punem una, coco o are pe a lui si ii ocupa locul degeaba in balcon. despre manete nu stiu ce sa-ti zic, la cat de mult se tavalesc astia, e mare criza pe piata. oglinzi iti comanzi mai bine de la louis, ca astea originale sunt o galagie de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Multumesc pentru sfaturi. Sper sa ajung azi sa ma uit pe lumina la codita, sa vad cum ar fi fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 duminica, in asteptarea celebrului duo "father and son" aoleooo da am intarziat ceva....se vindeca si mana lui Stef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 17, 2009 Autor Share Postat Martie 17, 2009 nu i se mai zice stef, i se zice Sticky Fingers, pentru ca ii place sa si le prinda la lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Vand monster 620...cumpar kawasaki ZX - 14 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate