PzKpfW Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Salutare monsteristilor Daca mai tine minte cineva topicul asta , eu eram pagubitul. Scriu acum aici cu vesti bune - mi-am reparat monsterul, revopsit si "chewbaccarit" tobele . Revin cu video daca e cineva curios cum suna acum. Cele bune. eu sunt ceva mai nou pe aici si abia acum am dat click pe link si ti-am citit "aventurile" neplacute cu Dl. Csaba, fie-i sanatatea precara. e clar ca stia foarte bine ce face cand ti-a vandut-o, si mai ales stia foarte bine ce vinde ! ca pierzi 4.000 de iepuroi e una, dar cu defecte atat de importante, poate ceda ceva component major la vreo 160 km/h... aia se poate numi deja de omor prin neglijenta sau omor din culpa (nu cunosc foarte bine definitiile, dar oricum se intelege ideea). 'pare bine ca ai scos-o la capat, dar sunt totusi curios: cum ? ai schimbat cadrul si blocul motor ? ca alta "scapare" din situatia aia nu prea vad... edit: ai raspuns in timp ce scriam post-ul Editat Mai 26, 2009 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Salut, dupa cum poti vedea, s-a reparat pur si simplu. Am fost destul de ingrijorat la inceput, insa dupa indelungi cautari si dupa ce m-am documentat,intrebat, interesat am decis sa o repar. Mi-a fost teama, sincer deoarece se observa din poze ca nu e ceva ce intalnesti toata ziua. Insa a iesit bine totul, si sunt bucuros sa spun ca motocicleta se comporta extraordinar, si probabil am sa crap eu inaintea cadrului aluia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Salut, dupa cum poti vedea, s-a reparat pur si simplu. Am fost destul de ingrijorat la inceput, insa dupa indelungi cautari si dupa ce m-am documentat,intrebat, interesat am decis sa o repar. Mi-a fost teama, sincer deoarece se observa din poze ca nu e ceva ce intalnesti toata ziua. Insa a iesit bine totul, si sunt bucuros sa spun ca motocicleta se comporta extraordinar, si probabil am sa crap eu inaintea cadrului aluia pai asfalt uscat si multe curbe iti urez ! sa te tina totul, sezoane "without number" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Baieti merge asta pt S4r???? http://cgi.ebay.de/DUCATI-748-916-996-998-...%3A1%7C294%3A50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Salut, dupa cum poti vedea, s-a reparat pur si simplu. Am fost destul de ingrijorat la inceput, insa dupa indelungi cautari si dupa ce m-am documentat,intrebat, interesat am decis sa o repar. Mi-a fost teama, sincer deoarece se observa din poze ca nu e ceva ce intalnesti toata ziua. Insa a iesit bine totul, si sunt bucuros sa spun ca motocicleta se comporta extraordinar, si probabil am sa crap eu inaintea cadrului aluia trebuia sa-i spui lu' Nea Caisa sa vina pe el pana la tine acasa, mi se pare o chestie de bun simt atunci cand vinzi un motor, si e clar pentru toata lumea ca daca te risti sa mergi cateva sute de kilometri pe el, ai incredere ca e lucru' bun dom'le! In alta ordine de idei, din motive mai mult estetice decat tehnice tre' sa fac si eu operatiunea asta, o mai aman cat pot, dar o simt ca e pe-aproape. Cam cat timp ti-a luat sa dezbraci cadrul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 trebuia sa-i spui lu' Nea Caisa sa vina pe el pana la tine acasa, mi se pare o chestie de bun simt atunci cand vinzi un motor, si e clar pentru toata lumea ca daca te risti sa mergi cateva sute de kilometri pe el, ai incredere ca e lucru' bun dom'le!In alta ordine de idei, din motive mai mult estetice decat tehnice tre' sa fac si eu operatiunea asta, o mai aman cat pot, dar o simt ca e pe-aproape. Cam cat timp ti-a luat sa dezbraci cadrul? 3 oameni, vreo 3 beri de caciula si aproximativ 4 ore- la pas lejer, fara graba = demontat complet, si pus in cutii. De facut bucati e usor, mai greu e cu asamblarea P.S. - vad cumva un ghidon de vitezana pe monsterul de la avatarul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 azi, 19.00, la academie. ps. rog sa va pastrati castile pe cap, s-a confirmat primul caz de gripa porcina in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 dap, asa l-am luat de la un fan musolini, asa m-am urcat prima data pe ea, asa m-am obisnuit si acum imi place. Aveti veleitati tehnice tu si prietenii tai, sau v-ati luat dupa un manual de service? Eu tre sa vopsesc mobra neaparat ca arata de parca a facut un caine radioactiv pipi pe ea. Stie cineva unde se poate face powdercoating pe o naveta de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 azi, 19.00, la academie. ps. rog sa va pastrati castile pe cap, s-a confirmat primul caz de gripa porcina in romania. Da, singura locatie relativ sigura, pe langa Academia Militara, pare a fi "Pardon Cafe" din Dr. Taberei. De asemenea, ca masura de precautie, este recomandat consumul de bere direct din sticla (ai grija cocosAn!) si in cantitati îndestulătoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 pacat ca nu e stanislav pe aici, are el un material video cu masuri de protectie impotriva gripei porcine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Da, singura locatie relativ sigura, pe langa Academia Militara, pare a fi "Pardon Cafe" din Dr. Taberei. De asemenea, ca masura de precautie, este recomandat consumul de bere direct din sticla (ai grija cocosAn!) si in cantitati îndestulătoare! Aoleu am belit-o....nu mai savurez decat de la tzutzuroi (gripa porcina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 si inca un sfat: mergeti doar cu motocicleta, riscul de contactare a bolii scade enorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si inca un sfat: mergeti doar cu motocicleta, riscul de contactare a bolii scade enorm. Da, se stie ca virusul nu poate alerga asa de repede ca o motoreta Ne vedem deseara, daca nu pierd lantzul pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 si mancati carne de porc, nu are nicio treaba cu gripa porcina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si ce sa mai facem bre monsteristule, cum sa ne fu...em ca sa nu luam gripa porcina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 care cu ce aveti, numai sa evitati adunaturile, târâturile si muraturile, in general tot ce se termina in "le", chiar si monsterele, care dupa cum stiti, fac parte din regnul animal, ca si porcul, aceasta minunata si gustoasa dihanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Adica evitam si beriLE, tre' sa bem doar una de fes. This suck's! Editat Mai 27, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 si mancati carne de porc, nu are nicio treaba cu gripa porcina. Bai nene toti Porcii au gripa porcina?? ce drq mai ardem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 27, 2009 Autor Share Postat Mai 27, 2009 eu pot bea 2 beri frumosi fara nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 fiind pe meleaguri natale, ma plimbam eu aseara linistit si vad parcat, un frumos monster 696. din poze, nu-mi placea dihania dar de-aproape, e tipla. pare mai inalt un pic decat monsaterul clasic si nitel mai scurt (asta a vea curu' scurtat, asa cum ii sta bine oricarui monster). dilema e.... de unde fac io rost de gologani sa iau unu ca am vazut ca acuma e kit ducati fix pe oranju' ala de-l aveam io pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 pacat ca nu e stanislav pe aici, are el un material video cu masuri de protectie impotriva gripei porcine. inca nu am gasit cablu' de date.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 cumpar oglinda monster 620, tipul Mickey Mouse, de dreapta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Vaccin pentru gripa porcina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 inca nu am gasit cablu' de date.... A aparut filmuletu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 A aparut filmuletu'! acum lucrez la coloana sonora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate