Kindaru Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) salutare , disera la 10 la ursu pe terasa ? Editat Iulie 3, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 salutare ,disera la 10 la ursu pe terasa ? da, iti rezervam un loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 da, iti rezervam un loc respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ati mai stabilit ceva? eu am ajuns tarziu tare acasa, acum am vazut ce-ati mai scris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Plecarea a ramas la fel ,iar acolo...am vorbit numai prostii si tampenii...nimic de retinut,poate doar ca Dl.Krupp(mai nou) se da pe un Uzuki de 250cmc Editat Iulie 4, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Plecarea a ramas la fel ,iar acolo...am vorbit numai prostii si tampenii...nimic de retinut,poate doar ca Dl.Krupp(mai nou) se da pe un Uzuki de 250cmc lasa ma ca el se da pe Uzuki, tu pe ce te-ai dat?? iti zic io ... pe gel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 iti zic io ... pe gel bine naibii ca uitasem motorul acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 m900, dane, tatucule, maine dimineata plecam cu catel si purcel pe transfagarasan. tu ce faci? stai pitit? ia confirma si mata de prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 am zis io că nu mă mai bag în discutăreala monstruoasă, da' să nu care cumva să vă luați de motanu' meu (adicătelea banditu' ăla mic Âşi roÂşu) că fac harcea-parcea pe-aci' . "călcați" cu grijă că stau la pândă ! over and out! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 avem in poza de mai jos, ruta dezbatuta in seara asta!! cateva mentiuni: distanta totala de parcurs 726.9 KM distanta de parcurs prima zi Bucuresti - Cartisoara 437.8 KM distanta de parcurs a doua zi ..restu...dar oricum nu mai intereseaza pe nimeni in afara de Zair daca aveti ceva de comentat ...prea tarziu, deciziile s-au luat plecare sambata la ora 08.00 de la arc va pupa tata salutare baieti si fete, vreau sa va urez distractie placuta si asfalt uscat pentru plecarea din acest weekend imi pare rau ca nu pot sa ma dau cu voi...super traseu ati ales..... ramane sa asteptam pozele postate de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 am zis io că nu mă mai bag în discutăreala monstruoasă, da' să nu care cumva să vă luați de motanu' meu (adicătelea banditu' ăla mic Âşi roÂşu) că fac harcea-parcea pe-aci' . "călcați" cu grijă că stau la pândă ! over and out! gata hefffa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 BAD NEWS. cazarea de la cartisoara a picat. mergem cu corturile si ne cazam in caldarea de la balea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 ne gasim noi pe acolo ca sunt multe pensiuni. pe cine-l tine sa stea la cort, cinste lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) ne gasim noi pe acolo ca sunt multe pensiuni. pe cine-l tine sa stea la cort, cinste lui! totally agree Editat Iulie 4, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Flacai, am primit un mail cu aceasta informatie: DUCATI SPEED WEEK 2008 PANNONIARING 25/27-07-2008 http://www.motoitaliane.it/dsw/en/index.html Daca sunt doritori cred ca mai multe detalii va pot oferi cei de la Motomotion 'traiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 BAH ANDREI, CULCA-TE MAH. MAINE ESTI LA OPT LA ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 BAH ANDREI, CULCA-TE MAH. MAINE ESTI LA OPT LA ARC. pai dorm ma...ca si tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 eu nu dorm, veghez la bunastarea motoristilor. de fapt, trag o pipa si ma pregatesc sa ma bag in pat langa fumeie. nuapti bunî la tăți motoriÂştii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 sunt curios daca a ajuns zair al 3 in bucuresti, cum a fost traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cu...peripetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 sunt curios daca a ajuns zair al 3 in bucuresti, cum a fost traseul? da, zair a ajuns fix pe la 8 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 dimineata sau seara ) hai ma ca m-ati facut curios, care peripetii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 dimineata sau seara )hai ma ca m-ati facut curios, care peripetii? seara ma, acu o ora am ajuns! impresii la cald: a fost SUPERB...de departe cea mai reusita iesire de pana acum (830 de km)...am avut parte si de peripetii (dar vb la intalneal nu pe forum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 de a mea va povestesc eu, de indata ce aflu si daunele si cat/cum se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ajteptam pozili de la cei cu fapta! Fapta de poze... evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate